• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita | Společenství statečných šneků
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    AKI4CE: a ted na zadny treninky nechodim akorat beham po zahrade s konvema a rycima vidlema a zalejvam a jim o trochu zdraveji a min :o)
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    a tady - zari 2024 - vyska 161, vaha cca 60 - tzn o 21 let pozdeji a 20-25kg min

AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    kdyz se tu tak odhalujeme...dneska v noci jsem nemohla spat a pod vlivem predchozich prispevku prosla stary fotky a nasla neco foceny 21 let od sebe...

tady ty jsou z roku 2003 - chodim na VS, mam dve prace - jednu na skoro plnej uvazek, druhou jako brigadu, chodim na 4 treninky tydne - 2x tydne serm jedenapulrucnim mecem u Borka Belfina, 1x tydne streetfight zase u nej a pul roku i 1x tydne italsky serm kordem u Petra Nuska, do toho nejaky skupinovy treninky
    vazim cca 80-85 kg - sice zvladnu udelat 50 kliku na jeden zatah a makam jako silena, ale neni to na me videt
    a stravovani - bagety po ceste nekam, fidorky a tatranky v praci s kafem a vecer v hospode - cokoliv obriho s hromadou hranolku a tri piva....

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VEVERCAK: Muj kolega je na nem uz asi 2 mesice, je spokojenej, zhubl pres 10kg a nema skoro vubec hlad.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Má někdo zde zkušenosti s tirzepatidem (mounjaro)? Nový lék ze skupiny GLP-1 analogů, podobně jako (ne)chvalně známý ozempic. Bezpečný (don´t take my word for it), navíc nemá preskripční omezení, tedy teoreticky ho může předepsat i praktik nebo jiný lékař (ovšem ti se do toho spíše nebudou chtít pouštět)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MARKYSHA: Frajer! Toho si nech.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já měla opačný problém. S bývalým jsem měla při seznámení 100 a když jsem zhubla na 70, přestal se mnou spát, hrozně na všechny žárlil a nutil mě do jídla. Pak už o mě měli zájem jen ti, co se jim to líbí. Současnému příteli se to taky líbí, ale miluje mě, nechce abych měla zdravotní problémy, tak mě v hubnutí podporuje.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tady už 120

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    160 cm 70 kg

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUSINDA: Protože devadesátky. :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUCIASHECK: Cvancarove by to slušelo. Možná i Halině.
    Nevím proč tehdy chtěla hubnout, měla pěknou postavu..... vzpomněla jsem si na tohle.

Halina Pawlovská - Ultra Fit and Slim - reklama z roku 2000 @ Staré Reklamy
    https://www.youtube.com/watch?v=o6lx5cZay3c
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: to je to, co ti zbyde ve výběru, když si tlustá a chceš být sexi, neasi
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUSINDA: Chapu spravne, ze to je priklad sexy obleceni?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUSINDA: Protože si napsali na ksicht "krása ve všech velikostech." A just for the record, rozhodně pro ně nepláču. Mě všechny tyhle diskriminační firmy akorát tak serou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já mám nějak přes 90, nevím přesně, ale jak mám všechno v pase, tak potřebuju 44 - 46.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: tak to já taky. A o 10 kilo méně, na pohled o 10 kg více :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Ty mam XL.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: kolik máš kalhoty ninepine?
    já mám 95 kg bez otoku a teď +/-100 s otokem (který nemizí ani při třetí výměně léků :((() a mám dojem, že jsem dvě velikosti nad tebou nejméně. Je to strašně individuální.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUSINDA: Ja mam 105kg a vejdu se ve vetsine kramu do 40/42 :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MOODYCAT: před těmi 13 lety to tak bylo.....kdo nesehnal pěkné oblečení šel do Orsay. Kamarádka co tam dělala se mnou měla 120 kg a vpohode se vešla do 44.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam