• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LITTLEBOYPedofilie - Efebofilie - Hebefilie :: boylove :: girllove
    Diskuze o kontroverzním tématu. Mnohdy bez větší znalosti problematiky člověk lehce podléhá mediálnímu tlaku a jen zmínka o pedofilovi hned evokuje myšlenky na násilí a zneužívání dětí. Ale co je doopravdy v pozadí slova pedofilie? Kdo je to doopravdy pedofil - nešťastný člověk či násilnická bestie?
    rozbalit záhlaví
    LITTLEBOY
    LITTLEBOY --- ---
    EKIM:
    Sice se ozývám mírně s prodlevou, ale chceš na to téma opravdu diskutovat nebo jen tak popichuješ?
    KASZ
    KASZ --- ---
    Důležité informace o pedofilii: www.pedofilie-info.cz
    Máme tam i anonymní sexuologickou poradnu.
    SMUTNEJ_PRINC
    SMUTNEJ_PRINC --- ---
    LITTLEBOY: měl bych i nějaké informace o pohledu z druhé strany, nezkreslené, ale jak koukám že chvíli se tu stejně nic neděje tak nevím jestli to tu zvířit a oživit
    jinak k dotazu na anonymní komunikaci s odborníkem, ano dá se pokud on svolí na to že o dotyčném nebude chtít nic vědit, ale i tak to má určitá rizika v případě osobního kontaktu u něj v ordinaci kde se do určité míry musíme nějak identifikovat i když vyjímky jsou možné, asi jako každý lékař má i psycholog, psychiatr či sexuolog sice lékařskou mlčenlivost, takže by to šířit neměl, ale taky má oznamovací povinnost v případě podezření na spáchání nějakého trestného činu, z toho vyplývá že pokud by se svěřil někdo kdo už překročil nějakou hranici, může to oznámit na policii, otázkou je nakolik ji může informovat podrobnostech?
    ale vždy záleží s jakým problémem a za jakých okolností chceme s odborníkem mluvit, dá se k němu dostat i prostřednictvím někoho jiného kdo u něj je stálejším klientem, i já takto pomáhal pár lidem řešit problémy byť ne přímo ohledně pedofilie
    PIZI
    PIZI --- ---
    EKIM: Mezi zvířaty není proto, že nemají zákon od kolika let to pedofilie není.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...proč mezi zvířaty není pedofílie?
    proč se dosti často spojuje s církví?
    LITTLEBOY
    LITTLEBOY --- ---
    CORTEX:
    Kazdopadne diky za odpoved... ...jen zase v ramci paranoi jak mam vedet ze mohu verit tomu co pises... toto ber s nadsazkou...
    CODE
    CODE --- ---
    a berte to prosim jako temata k diskuzi a ne ke zmaceni ubrousku ,-)
    CODE
    CODE --- ---
    Holčičky v plavkách na molu: Na hraně vkusu! - Grafiky - Žena.cz
    http://zena.centrum.cz/deti/grafika/2012/03/08/kolekce-plavek-pro-male-slecny-od-pitti-bimbo/#z-kotva
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    LITTLEBOY: Osobně nemám zkušenost s (trestně stíhatelnými) deviacemi, ale mám zkušenost s psychology-psychoterapeuty-psychiatry a myslím si, že bys neměl mít problém najít odbornou pomoc na anonymní bázi. Kdyby ne dlouhodobě, tak alespoň jednorázovou konzultaci (ze které by mohl vyplynout další postup). Být Tebou, tak bych zvedl telefon, zavolal (třeba z budky - podle toho jak moc paranoidní jsi) a zkusil se zeptat konkrétního psychopracovníka, co by dělal na Tvém místě. A pokud nebudeš vyžadovat žádný platby od pojišťovny, tak určitě najdeš rozumnýho psychopracovníka, kterej bude svolnej ti říkát "Pan Jan Novák" a bude mu to buřt. Ale musíš mu cvaknout hodiny ze svýho ... což asi budeš muset stejně, protože VZP nehradí skoro nic.

    Ale paranoia stranou, důvěrné informace ve vztahu lékař-pacient fungujou slušně. Když už ne proto, že je psychoterapeut svědomitý, tak proto, že slyší měsíčně stovky děsivých věcí a je to pro něj dost nuda, kterou nemá potřebu ventilovat někde. Své známé by tím časem prudil, a autority a nějaký množství papírování je taky poslední, o co by takovej člověk stál. Moje doktorka by teda rozhodně ani za milion let nekontaktovala policii, pokud by necítila ohrožení života či zdraví, s vysokou pravděpodobností (tzn. pokud bys jí v ordinaci neukázal lano a flašku s chloroformem a neřekl s brekem na odchodu, že jdeš před školku, že už to nevydržíš).

    Ptal sem se ještě svojí přítelkyně, která dělá kriminální žurnalistku, je každodenně v úzkym kontaktu s policii, velmi často případy násilných pedofilů atd. Ta mi odpověděla (ptal sem se na nějaké seznamy potenciálních pedofilů):

    "Nic takovýho stoprocentně neexistuje. I kdyby něco provedl a policie chtěla po jeho psychiatrovi záznamy, tak je nedostane - vyšetřoval by ho soudem určenej psychiatr, někdo úplně jinej. Zaplaťpámbů nejsme v americe co se tohohle týče :)
    "

    Takže tak. Shrnuto - jsem přesvědčenej, že i když půjdeš za nějakym rozumnym psychopracovníkem, ukážeš mu svojí občanku a řekneš mu všechno, tak se nestane vůbec nic, zvláště ne to, že by tě někomu chtěl (nebo mohl) napráskat. A jestli z toho máš i tak obavu, tak je podle mě spousta cest, jak se trochu paranoidně chránit, a trvat na nějaké své anonymitě, nebo nejdřív navštívit nějakého psychopracovníka, neříct mu vůbec nic o Tvém stavu, a zkusit, jak se u něj budeš cítit, a probrat s ním celou tu věc o důvěře mezi pacientem a lékařem, a potom teprve se pustil do věcí, o kterých chceš mluvit.
    LITTLEBOY
    LITTLEBOY --- ---
    LISTICKA:
    je dneska nejaky anonymni "bezpecny" zpusob jak si clovek muze s "doktorem (psychologem?)" problivit o sve abnormalite aniz by skoncil na nejakem seznamu?

    Ono je dost lidi co by to i uvitalo ale jako nikdo se nechce nechat jen tak lyncovat za to ze se snazi s tim vyrovnat...
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    LITTLEBOY: Jj, on ten vtip o tom, že pedofil má na rozdíl od učitele děti rád, je pravdivý. Pedofilové dětem obvykle neublíží (neznásilní je) a hlavně by nikdy nesáhli na vlastní dítě. To se například u agresorů nebo sadistů říct nedá. Dělala jsem jednou rozhovor s chlapíkem, který se zamiloval do nevlastní dcery, bylo jí 7. To, že k ní cítí něco jinýho než rodičovskou náklonnost, mu došlo ve chvíli, kdy se mu narodla vlastní dcera. S nevlastní dcerou měl vztah, nesouložil s ní, ale jinak spolu v podstatě žili. Skončil ve vězení a asi se tam neměl moc dobře... Pak šel do léčebny, kde mu pomohli získat náhled - že je pedofil a musí se s tím naučit žít v mezích zákona. Nakonec si našel starší partnerku kolem 30, která to o něm věděla. Zařídila mu něco jako dětský pokoj s holčičími hračkami atd. Jsem zvědavá, jestli jim to vydrželo.
    LITTLEBOY
    LITTLEBOY --- ---
    Já čekám kdy někdo napíše pohled z druhé strany. Protože občas to co vidím v médiich je dost tristní. Nikdo si neuvědomuje, že jsou věci, které jednoduše ovlivnit nelze a lynč tudíž není na místě.

    Stejně tak nikde nezazní, že ti co znásilňují děti nejsou vesměs pedofilové ale prostě jen násilníci, kteří mají problém se "dostat na kobylku" stejně starému partnerovi... Škoda plýtvat energií je to jak plivnutí do moře :(
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    LITTLEBOY: No psala jsem opakovaně i o sexuálních deviacích, hlavně z pohledu evoluční psychologie, je to dost zajímavý téma. Po přednášce doktora Kolářského o tom, co je norma a co deviace, jsme já, fotograf i editor zapochybovali, jestli jsme sami "normální" :-) Možná že ne :-) Gaussova křivka, no... :-)
    LITTLEBOY
    LITTLEBOY --- ---
    skoda ze te nezajima jine tema. to bych si s tebou povykladal :)
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    Ahoj, píšu (seriózní) článek o dekriminalizaci incestu ve Švýcarsku mezi dospělými lidmi. Hledám někoho, kdo má osobní zkušenost s takovým vztahem - tedy s dobrovolným sexuálním vztahem s rodičem nebo sourozencem. Vím, že je to citlivé téma, pochopitelně zaručuji anonymitu, v podstatě nepotřebuji znát jméno( kdyžtak pošta). Jinak zajímají mě i názory v diskusi na toto téma. Díky.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    našiel článek, nevem kam stým, tady je to celkem konštruktivně, mna zaujala v tomhle članku ta prevaha negativných reakcií:
    Švýcarsko chce legalizovat incest
    http://www.maxiforum.cz/laska-sex-vztahy-%2818%29/svycarsko-chce-legalizovat-incest/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Registr pedofilů
    http://www.registrpedofilu.cz/

    A doprdele - oni to nakonec zrealizují, jako iniciativa spravedlivých a rozhořčených občanů.
    LITTLEBOY
    LITTLEBOY --- ---
    Pohled z druhé neobvyklé strany.
    JOHANNSTEIN
    JOHANNSTEIN --- ---
    Monkey Dust's Peadofinder General neco pro pobaveni:)
    http://www.youtube.com/watch?v=XCywGhHQMEw
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam