• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    TAR
    TAR --- ---
    MXL: povrchni mi prijde tvrdit ze nejsem NS a pritom nosit obleceni s NS motivama, kapelama a tematikou ,jen proto ze ten obrazek je graficky kurva peknej a mikina kurva kvalitni. Pro me tohle znamena propagace pekny sracky a kazdej at si nese zodpovednost za to co si na sebe obleka, co dela a rika.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    MXL
    MXL --- ---
    ...osobně se mi líbí hudba jak Burzum, tak Graveland, přesto se jako nácek necítím...tak vysvětlí mi to nějakej chytrolín? Přestaňte tady už plácat pátý přes devátý. BM koncert nutně neznamená návštěvu NSBM publika, navíc kapely na připravovaný akci mají takovou úroveň, že se nepotřebujou nijak zaštiťovat politikou...Osobně nejsem proti mlácení vymletých nácků, už jsem jich taky pár nakopal...na druhou stranu podle oblečení bych nikoho nesoudil, je to dost povrchní...Navíc ultrapravičák mířící si to na koncert do DisCentra? To se mi zdá skoro jako oxymorón :D
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BASTOCH: jo jo..tak jsem odhalen...ale nebojte, v discentru jsem již byl mnohokrát a nepoznán :-D
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    příšte si vezmu slipy ad hominem :-D
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    GULDUR: zkus to, schválně ;-)
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    a jéje, první fanoušek burzum se ozval
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    DESPERADO123: A mikina Graveland je do Discentra přípustná? A vůbec nemáte někde nějakej dress code??? Abych nebyl za burana...
    MASOO
    MASOO --- ---
    onehda sem tu slibovala nejaky soucastky kompu na dekorace, ale vzhledem k neplanovanymu nechtenymu rychlymu stehovani je davam kamosovi, co si pro ne prijde:(
    TAR
    TAR --- ---
    Skoda ze dnes na hracim odpoledni byla hodne mala ucast!!! I tak to bylo prijemne.....
    LALINA
    LALINA --- ---
    YARRDESH: :-))))))) "popravišťátko" :-))) krásný slovo:-)))

    ok, to asi nebude problem, já si mikiny s bubu obrázkama od kapel nekupuju, lidi by se mi potom nedívali do očí, ale na ...no na obrázky žejo:-))
    Ale to popravišťátko by nebylo marný, daly by se tam dělat s/m performance třebas .-))
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    lustrace. vyboura se jedna stena, aby u baru mohl stat policejni anton a v nem budou vysoleni detektivove googlovat jmena jednotlivych navstevniku, kteri dostanou u vstupu pouta a bude jim odebrana obcanka&mobil kvuli dalsim jmenum. dalsi bataliony detektivu budou zatim razovat v prestrojeni ulicemi a patrat po techto dalsich konexich. na zachodech se zridi CPZtka a pod podiem bude male popravišťátko.
    no, vazne, vzit si na sebe obleceni, jehoz koupi financne podporis nazi kapelu, resi diky zvyku viditelnyho jmena/loga ty kapely veskerou lustraci, dotazniky, myslenkove sondy etc :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    YARRDESH: nechtěla bych to tady rozvádět radši moc, ale mě už pár vyšinutejch lidí označilo za nácka, tak nevím....Bude nějakej vstupní dotazník, nebo lustrace ? ;-)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    LALINA: ac je to sporny, tak burzum bejva oznacovana jako nazi kapela. jde teda hlavne o varga a lidi kolem nej, nez muziku samotnou, no, kazdopadne desperat321 se snazil naznacit, ze neni problem, kdyz prijdou blekosi, akorat by nemeli bejt NSBM, coz je u BM holt zaznamenatelna cast posluchacstva.
    LALINA
    LALINA --- ---
    DIM42: ne, my jsme se tak trochu báli.....


    DESPERADO123: co to je "mikyny Burzum" ?

    btw- koukám, že u mého příspěvku mám 4 mínus - to jako proč? Jste tu přecitlivélí na "politicky nekorektní slova" nebo co? Prozraďte:-)
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    LALINA: Pokud nebudou mit mikyny Burzum tak at jich tam prijde treba 150. Sou vitany.
    DIM42
    DIM42 --- ---
    LALINA: a nedivali ste se na ne vy taky jako na sajrajt? ja si to rad poslechnu ale upravovat svuj vzhled nebudu :D
    LALINA
    LALINA --- ---
    DESPERADO123: doufám, že přijdou metalisti a nebude to tam jako kdysi jinde, kde sice hrála blackmusic, ale lokál byl narvanej smažkama a kšiltovkama, který jakoukoli muziku ignorovali a nás tři se dívali jako :co to sem leze za divnej sajrajt. :-/////
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    Pokud máte rádi garáž punk, starý US hardcore punk a nebo kapely typu Dean Dirg, Henry Fiat Open Sore, Regulations atd. Nenechte si dnes v Discentru ujít UZBEKS z Izraelele, jejich totálně našlápnutý hardcore punk rozhodně stojí za to. Jak zní si poslechněte zde www.myspace.com/uzbeks . Kapela je právě na svém prvním turné na podporu před nedávnem vydaného alba. Tak si vyražte dát drink a zapogovat na židovský hardcore punk!

    Akce začíná v 19:30. Vstup dobrovolný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam