GULDUR:
1) to se pleteš, já jsem tam šla bez špatných očekávání, jinak by me tam nikdo ani nedostal, naopak jsem se těšila, že si tam dám oraz, trochu se picnu a vyčistím si hlavu BM... Ale odešla jsem po druhý kapele, protože mě pekelně bolely nohy, slzely mi oči a dusila jsem se z kouře a necejtila jsem se tam vůbec aspon snesitelně, když už ne dobře. Zádnej relax a dobytí baterek, ale byla jsem úplně vyšťavena jak kdybych šla z roboty..
2) obsluhu jsem ocenit nemohla, akorát mi prodala jednoho lahváče a tuším, že kouřila:-//
3) žádný trička Burzum jsem neviděla, nechala jsem ho doma poté, co mi byla slíbená ideologická nakládačka, pakliže se tam v něm ukážu :-)))
KVETAKK: no ano, zaznamenla jsem to..a pmyslela jsem si, že to slovo "nejen" je na celém tom názvu asi to nejpodstatnější :-)
1) no pokud jdu na koncert, tak je imho obsahem hudba a to, aby byla kvalitně slyšet. Kdybych někam šla na pokec a hrála tam nějaká hudba, bude ta hudba podružná (ačkoli já hudbu vnímám vždycky hodně silně a cejtím, když me ruší, i když není primární.
2) pro tebe jsou obsahem principy a hodnoty. OK, beru to. Každá se na to holt díváme z jinýho konce. Já tam přišla do nějakýho prostoru, kde mela bejt moje oblíbena hudba, ty cítíš ten prostor jako vlastní dítě, jako výrza tvýho životního postoje, názoru - výsledek práce tvojí a tvých kamarádů . To beru a hluboce se kláním před každým, kdo dokáže tvořit - neco vydupat ze zeme a vloží do toho kus sebe. To fakt obdivuju a respektuju. Kam se hrabu - já ničeho takovýho nejsem schopná (a jak ráda bych někde udělala takovej gothic industrialní prostor, kde by moje oblíbená hudba byla doma...)
Jinak "objektem podnikání" jsem vždycky, když jdu na koncert a ani me to nijak nevadí, když si můžu vybrat, kde a komu tu obět mužu delat...Kromě toho často nejsem oběť, ale jdu podpořit (i finančně) kamarády, kteří sem vozí kapely, který chci slyšet:-)
DESPERADO123: naprostej souhlas - to je nepochybně pravda s tím se dá jen souhasit a já, ačkoli jsem prostě nebyla spokojená a příště půjdu asi jinam, tak vám moc fandím, jak píšu nahoře, cením si aktivity lidí a fandím vám. Abyste si to tam vymazlili jak se vám to bude líbit a budete tam stastní a spokojení a lidi tam budou rádi chodit. Ty pravý lidi, ne nejaká negativní Lalína:-)
Ono to, co jsem psala, není namířeno ani nejak úplně přímo na vás...Neberte to osobně..
možná je to taky tím, že jsem si tak nějak myslela, že to máte v části té obrovské haly nádraží. Byla jsem tam na nšjaký obskurní akci kolem blues "otevřený žižkov" a to bylo v úžasných prostorách v jednom tom křídle. tak jsem ymslela, že je to tam.. a tam by bylo místa hodně a mělo by to atmosféru:-)