• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    Dekujeme moc za vcerejsi prizen a take stedrost vsech pritomnych, diky vam se vybralo v Bendefitu 4500 kc, 250kc ve stravenkach a ctyri postovni znamky, coz bude nadale pouzito na lecbu popaleneho stenatka Alfonse a odtah autobusu.

    KLEMPERA
    KLEMPERA --- ---
    SM3: Ale prosimtě.
    1) NEchapu co sem tohle pletes, co to ma spolecneho se stavkou, tem "stavkujcim" vubec nejde o to, kdo jim "chce vzít peníze"
    2) Ac to s tematem ani na mile nesouvisi, velice se pletes, silnicari spolecne s policii ktera ma zarizovat plynulost komunikaci, jsou v tomhle na urovni nejaky rozvojovy zeme a nedostatek penez v tomhle hraje az asi 88. roli.
    3) to je oycejnej vykrik, obycejni lidi doplacej akorat na tyhle stavky.
    4) a?
    SM3
    SM3 --- ---
    KLEMPERA: Proč?
    1) Protože si tady ty rádoby mocipáni, dělaj co chtěj,,, když jdou lidi volit a nějak se rozhodne a oni si pak stejně udělaj koalici čssd a ods, mi přijde víc než zvláštní, netvrdím, že by se něco změnilo pokud by tam byla Topka nebo VV nebo kdokoliv jinej,,,
    2) Hospodaření tohodle státu, kam jdou prachy z mýta? mělo to jít snad do dálnic a opravu silnic, sedim denně za volantem a nějak sem se nevšiml žádné změny... krom toho že je tam hromada sněhu, ale musím říct, že se silničáři dost snažej,,, nikdy neni všechno hned!
    3) Škrty který vymyšlej, neustále se snaží osrávat obyčejný lidi...
    4) Zvyšování mýta, nápad s krabičkama i pro malá nákl. auta....
    5) ..........
    ...) ........
    KLEMPERA
    KLEMPERA --- ---
    tady jde spíš o to proč, ne jak.
    SM3
    SM3 --- ---
    DESPERADO123: Přesně tak,,, tak ono ohlašovat stávku, která se dělá proto aby "ochromila společnost" resp. skupinu lidí/sektor, proti kterému je vedena, tak je jasné, že se na ní připraví,,, ale ono v případě čech se neni na co moc připravovat - 5hodinový protest formou pískání na píštalky a cinkání klíčema asi opravdu ochromí celou společnost a následky budou cítit až v Bruselu :D
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    SM3: hlavně stávka by měla šéfy/politiky překvapit a ne ji vyhlašovat 2 měsíce předem kdy jsou všichni na ni připraveni. podle mě by byla v tomto případě účinější i jednosektorová možná i jednopodniková spontánní časově neomezená stávka než tohle divadlo...
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    ...vyhlásili odborový předáci...
    SM3
    SM3 --- ---
    DESPERADO123: přesně, ono se po stávce tady nic nestane, protože když se koukneš, tak když jdou češi protestovat, tak zvoněj klíčema na václaváku a pak bučej před sněmovnou,,, :)
    Ono kdyby se tady protesty dělali formou pořádnýho bordelu v ulicích, lidi by nechodili do práce, zastavila by se veškerá doprava, resp. veškerý služby atd. tak by to ti šašci možná začli brát vážně, ale forma protestu bučení před senátem je k smíchu,,,
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    a u spousta "anarchistů" i "neanarchistů", možná kvůli tragickému stavu aktivit občanské společnosti, neskrytě podporuje jakékoliv protivládní aktivity, ikdyž v tomto případě je jasné:

    a) že nepochází ze zdola a stávku vyhlásily odborový předáci
    b) vůbec není spontánní, ale spíše takové divadlo pro zahraniční novináře, že i v čechách se stávkuje
    c) vláda předem dala najevo, že i kdyby se stávky účastnili všichni pracující, nic si z ní dělat nebude
    d) je to hra opoziční čssd

    Ať si řiká kdo chce co chce ale v tomto případě mi je spíše sympatičtější stávka policistů, který mají stávkovat ze zákona zakázaný.
    KLEMPERA
    KLEMPERA --- ---
    JINDRICH: U nekterych anarchistu/tek/ineanarchistu/ineanarchistek zacina slovo stávka vyvolávat stejny pavlovuv reflex jako slovo stavka u zemedelcu/zemedelkyn ve spojeni se slovem Praha a to je smutné :-/
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    BEDLA: tak to je strašný. :-( srát na avii. ted je důležité aby si měl kde bydlet a alespon to druhé štěně to přežilo.
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    DESPERADO123: topeni plynove jedno stene uhorelo a jedno ted bojuje o zivot
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    BEDLA: a co to zpusibilo? topení?
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    BEDLA: co štěnátka. neutrpěli při tom nějakou ujmu?
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    BERUNA: a zase bude neboj
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    JINDRICH: to jevšechno sice pravda co sem tam píše, ale proč podporovat stávku co nic nemění a je hrou jen odporových předáků okolo čssd? to je stejný jako podporovat předáky "listopadové" výzvy protože se mi také nelíbí spojení čssd a ods. ;-)
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    trocha te politiky... sic uz neni revolver :)
    http://i.nyx.cz/files/00/00/05/11/511256_6077c2415ff2d9575e3e.jpg
    RFK
    RFK --- ---
    BERUNA: jdi si lehnout
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    DIM42: souhlas. vždyť o tom přece je celý spor... evidentně se ukázalo, že chápání těchto pojmů máme hozený prostě jinak a že to nejde dohromady.

    Aby bylo jasno. Já vinu toho, že se zde dělo málo pol. akcí nedávám na vinu nikomu z vás. nic takové ani v prohlášení není: "Politické aktivity začaly vinou velkého množství koncertů, které bylo a je nutné dělat na uživení tak velkého projektu, strádat." To, že to bereš/berete jako osobní útok, za to já fakt nemůžu. Jasně, že já, stejně jako ty nebo kdokoliv jiný mohl udělat více k tomu, aby ten prostor byl více "politický".
    DIM42
    DIM42 --- ---
    DESPERADO123: mnel jsem namysli aktivity konkretnich lidi, kteri byli zapojeni do chodu discentra uplne odzacatku, ne akce ktere tam za dobu jejich pusobeni poradal nekdo zvenci...

    Ono je to taky celi o tom, jak kdo chape pojem politicka (antiautoritarska) akce/aktivita.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam