LUPUSWONDERBOY: Na psych. diagnozách bývá málokdy co úsměvnýho, snad krom některých zábavných sex. deviací, takže nevím co tím myslíš. Soužití s jejich nositeli není dvakrát příjemné, takže je min. dobré vědět, do čeho člověk jde. Pokud znáš dotyčnou osobně a jsi v tomto oboru nějak vzdělán, milerád si přečtu tvé námitky, nepovažuju se za neomylného, nicméně nemám ve zvyku psát nějaké nepodloženosti. Ten důvod, proč to tu píšu veřejně, sis mohl přečíst v mém postu, pokud jsi dočetl do konce. Není to žádný praní špinavýho prádla na veřejnosti, prostě se tu po scéně pohybuje podvodnice, které obložila už dost lidí a dvě komunity a právě se usídlila ve třetí. To, že ve svém neblahém díle může pokračovat je právě díky tomu, že se některým sluníčkovým lidem nechce řešit nepříjemné věci a být za ty zlý, co ubližujou ženský s dítětem a "perou špinavý prádlo". Jde mi jen o zabránění v pokračování její trestné činnosti, což je všeobecná občanská povinnost. Promězamě se jí třeba ujmi a pěstuj na semeno, já považoval za svou morální povinnost před ní varovat, zvlášť když se doslechnu, že ode mě zamířila do místa, který mi už dobrých 20 let leží dost na srdci, znám osobně jeho obyvatele a nechci, aby byli poškozeni.
Ježíšův evangelijní výrok o kameni a vině samo znám, ale nějak nechápu souvislost. Já lidi neokrádám, pohostinnost nezneužívám a na mlejně podobné chování rovněž není zvykem. Ivanu nehodlám jakkoli trestat natož vyzývat k lynči, za to mi nestojí. Možná by sis mohl ten příběh nastudovat: ev. sv. Jana, kap. 8 verš 1-11.