• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    Nez skoncim v pekle za mnozeni kocek:
    dneska v noci za uplñku čičíně lysolajskeho pid púvodu porodila 5 kotat - 4 moury a jeden hitlerovskej cernibilej. Uz ma patku, snad vyroste i knir.. blizsi info pozdeji a v poste.
    Chces-li kocku s vyhlasenou povahou = K odberu v cervenci..

MYS8
    MYS8 --- ---
    dnes free party stb ova.. venku.. zast. za horou.. praga
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    kdyby se nsk nekdo chtel vylejt s punkovou sekci pidu u houmlese v dilne. na letaku chybi kapela 'vypln', neboli 'prurva' aka 'inspiracetam', nebot se obavala zajezdu do italie, ze.
    [ Stodolar znovu zasahuje / koncertconcert / 20.4.2019 / CR - Ustecky kraj - počeplice 23 ]
    _KIKA_
    _KIKA_ --- ---
    AAAAAAAAAAAAAARRRGGGGGG
    co dělate sobota? bude mit hlad? kocovinu? citite se sami??? pojde si najist, a bude i Limoncello :)
    [ Lidovka pro Tattoo Circus: Italskočeský Combo / ostatniother / 20.4.2019 / CR - Praha - Praha ]
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    GULAZ: ne, nechce se mi, a to zcela, verit, ze pri mereni tento klidny hoch nadaval! :)

kurna no tak to me sere, ze jsem tam nebyl, mohl jsem usnout v sede na strope jako moucha.
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    GULAZ: co bych mel psat? namrd no! uz jenom to, ze si me tam nechal a ja tam zustal "sam" spolihajic na to, ze me aspon v nedeli prijedes vyzvednout a odridit karu domu, tak jsem se misto toho musel spolehnout na PIDi lidi a prespat na wagenu v Uvalech, pac ja mel zbytkac 2.2 zejo a dost pravdepodobne a necekane jsem vyhral a nebo se delil o predni pricky carkovane na listku :) Bacilek mi ukazoval fotky na kterejch sem stal za gramcema, tak jsem asi i neco pustil, bylo to asi tim, ze jsem se uspesne ubranil poklopum od tanku, taky jak uz Spoq zminil, ze Hurvajz mel tvorivou a slo mu to naramne dobre, pac privrutovana zidle na stropu a dalsi skvosty se jentak nevidej :) Taky Elzin vrh kudlou na dvere byl celkem zabavnej, se divim, ze se ta kudla nikomu neodrazila z5 mezi oci... :D prostor skvelej, atmoska taky, rad jsem zase videl tolik znamejch tvari! pri odjezdu tak nejak normal az na vybityho modraka, kteryho se nam pres kabely podarilo nadrazdit a taky namotanej plot na kardance u modraka moc nepotesil... s tim tam mel Hurvajz dobrou hodinu rande pod autem.

YARRDESH: a co vy pane Pribyl, mate nahrano?
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    YARRDESH: mejdan super. Byl jsem teda jen do soboty dopoledne (asi?), pac pak jsem sel s kamosem k nemu. 90% znamejch, a zbytek uz novy znamy. Radim trochu bojoval s tim mericim mikrofonem, resp softem, ale myslim, ze to nakonec poladil dost dobre. Hudba taky fer, celkem vsehochut. Akorat mi teda bylo soufl az do utery skoro (takze poctivost:)
    Kuba treba pisne vic ze soboty/nedele...
    _KIKA_
    _KIKA_ --- ---
    BADBOY23: LU-XU-SNI! škoda že jsem byla prič! :(
    SPOQ
    SPOQ --- ---
    BADBOY23: Hurvajs & spol slusny mutoid waste :)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    a jak bylo na high-yeance o vikendu, arbeit macht zimmer frei? nejake pikonterie, aby zvedeli i die berliner exulanten?
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    par fotek z mejdanu!!!
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    BLANA
    BLANA --- ---
    ELZEE: budiz ji zeme lehka
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    NOMAAD: je to fake a ja stara naivka.
    MASOO