• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    DATELON
    DATELON --- ---
    SGNLR: yes! swag!
    MASOO
    MASOO --- ---
    SGNLR: sou fakt nejvíc pohodlný ze všech typů, co sem na sobě zatím za těch 15dní měla a že jich bylo několik od různých lidí;)
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Covid19- DIY Solidarity
    https://vimeo.com/400577749
    DIM42
    DIM42 --- ---
    DRZEEF: tady ses spatne... btw: RO
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    siri o me falesne informace
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Napadli me 2x neomarxisti, sadistickym zpusobem
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Putin byl velmi mazany
    MASOO
    MASOO --- ---
    proto všechnu slávu mdž tentokrát věnuju lidem z bývalýho squatu cibulka potažmo soundsystému PeaceIsDead, jejichž vůle vytvářet prostor pro prožívání bez nadměrnýho hodnocení navzdory všemu je fascinující, nehledě na to jak často může vyústit v problematický momenty a přivést do vašeho života značný množství fízlů.
    oceán prachu — i produce therefore i am
    https://ocean-prachu.tumblr.com/post/612131456575258624/i-produce-therefore-i-am
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    RaveBoy's 40th birthday rave featuring Hekate Soundsystem crew
    Oslava RaveBoyových 40. narozenin s hosty z Hekate Sound System



    Sny se stávají skutečností a na první jarní den se na nás z Londýna a Berlína do pražského Underdogs řítí speciální hosté z Hekate Sound Systemu k jejich exkluzivnímu vystoupení po dlouhých letech mimo jejich domovinu! Ke čtyřicátým RaveBoyovým narozeninám přijede popřát Dan Hekate se svojí našláplou kompletně audiovizuální show, Yann Hekate se pěkně před bedny postaví se svým experimentálním livesetem Circuit Parallele a svým těžkotonážním DJ setem oba doprovodí jejich kamarád Aural Floss. O zbytek srandy se postarají DJs z Roots'n'Future, kteří v prosinci loňského roku pražskému publiku ukázali, že i po dvaceti letech činnosti se dá dělat pořádnej rejv, a ve speciálním oldschool setu se představí i sám oslavenec. RAVE 4EVER!

    Dreams become reality and on the first day of spring a special troupe of Hekate Sound System is on their way from London and Berlin to Prague's Underdogs Ballroom for their exclusive performance after long years out of their homeland! As a gift for RaveBoy's 40th birthday Dan Hekate is coming with his fat, completely audiovisual show, Yann Hekate will build up his gear right before the rig with his experimental Circuit Parallele liveset and both will be accompanied by a heavyweight DJ set of their friend Aural Floss. The rest of the clownery will be taken care of by the Roots'n'Future DJs, who showed the Prague massive how to to a proper rave even after twenty years of action in last December, including the special oldschool set by the toastee himself. RAVE 4EVER!

    [ DECAY HALF LIFE // POLOČAS ROZPADU / partyparty / 21.3.2020 / CR - Praha - Underdogs Ballroom, Nádražní 3, Praha 5 ]

    DE-/K.
    MARAKI
    MARAKI --- ---
    ako vzdy najlepsie citanie na nyxe. pokracujte bavim sa.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    KUBAJZZ: to nebylo karate ale maorska Haka vole! A jo, od ty doby jsme s Blanou kamosi:)
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    TLOUDEV: ja ho tam neprijel vytahovat, chtel jsem tam dotahnout tady noizera a jelikoz je to hemalovec jak poleno, tak se na to vysral a rekl mi at jenom vzkazu, ze hemala... no a bylo :)

    YARRDESH: sam ses sporakovec more! ja na ten vas sel setrne! narozdil tady od mistra karatisty, ten mi ho malem tenkrat nastehoval do auta a pak za to dostal pres drzku plechem, tusim ze od blany... :))
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    KUBAJZZ: tak ho priste nech v kalhotach a nic se ti nestane.
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    NOIZER: KUBAJZZ: ja vas zacnu nazyvat sporakovci, kubajz ma po vikendu taky zarez s timto predmetem a pripojuje se k tobe :)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    KUBAJZZ: se nediv kdyz lezes na takovou pripicenou akci taky:))) a este si tam nechas vymejt mozek vole:)
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    KUBAJZZ: peca, cive, ty mi to nelajkuj, ty homoklado, jsem tam vytahl Hemalu a "malem dostal pres picu" :)) nakonec jsem taky zacal Frybovat, kkte :))
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    hele huligani a huliganky, myslel jsem ze se ted na FreeHemalalolstru uvidim s vic lidma od vas, ale to je jedno... zapiste si do kalendare 1.-5. cervence, Fanous (nekteri si ho urcite budou pamatovat ze Slovteku) slavi jako kazdej rok narozky na Lindave, kousek od Pekelnejch dolu na takovy krasny louce u potoka.. bereme tam nas zvuk, budou kapely nejak o vikendu, takze Inspiratio taky vitano a lidi na hrani samo taky, pac jak je znamo, je tezky si najit za 5 dni cas na hrani zejo:) piva bude dost na oslavence a na zbytek se kdyztak poskladame nejak... pozvani neplati jenom pro PIDi lidi, ale i pro ostatni kamose kteri by si chteli prijet zahrat a zruinovat si jatra! :)
    JANAVONHABCZAK
    JANAVONHABCZAK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam