• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    bimetal
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    trochu mi to připomíná ten náš "žovit" ;-)
    MARAKI
    MARAKI --- ---
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Sni-mek-obrazovky-2021-10-25-v-12-57-52

    26.10. Príde do Rolety39 umelec @soleil_de_nuit__ z Paříže predstaviť zin o flyeroch z free parties, které sbírají poslední roky po celé Evropě a připravují o nich knihu. Premietne se teaser k jeho rozpracovanému dokumentu, na ktorom pracuje už 3 roky. Budeme diskutovať a vymienať si skúsenosti o free party tak sa stav.

    17:00-20:00

    Login • Instagram
    https://www.instagram.com/p/CVcM1eMM0ky/
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    ac radim pred rokem a pul hlasil, ze ten metal nikdy nedodelam, tak je to hotovy. a tedy : neoblibena vousata kutalka vyvrhla bliti po ketaku. uvodni kvapík moderuje bacil s markym.

    blití po keťáku | yarrdesh
    https://yarrdesh.bandcamp.com/album/blit-po-ke-ku



    no a kdyby si nekdo chtel delat cary na CDcku, tak ho je 300ks. doporucuje sv.jan nepomočeno

    EMMMA
    EMMMA --- ---
    Autonomie nemá manuál | | A2 – neklid na kulturní frontě
    https://www.advojka.cz/archiv/2021/21/autonomie-nema-manual

    ...
    Zapatisté se profilují jako hnutí, v němž není místo pro žádný druh diskriminace, ani pro tu genderovou. Mohli byste popsat roli žen v hnutí?

    Když se v devadesátých letech ­chystalo povstání, ženy nejdřív o ničem nevěděly, protože muži se báli vyzrazení. Kvůli utajení navíc probíhaly všechny přípravy v noci. Muži odcházeli a vraceli se za úsvitu, celí od bláta. Manželky se jich začaly ptát, kam to chodí a jestli třeba nemají milenku, zkrátka způsobovalo to rodinné problémy. A tak muži museli svým ženám říct, co se děje. Ženy pochopily, že půjde o ozbrojený boj, a postupně začaly uznávat, že nic jiného nezbývá. Nejvíc se ale našim prvním soudružkám líbilo, že si muži zakázali alkohol. Začaly tedy připravovat kukuřičné placky tostadas, pinole a další proviant, kterým zásobovaly povstalce v horách. A také to všechno dělaly v noci, aby se neprozradily. Přes den by se totiž příbuzenstvo mohlo vyptávat, k čemu toho tolik připravují. Muži uznali, že zapojení žen je nezbytné, a to včetně boje. Naše sestry měly na výběr: mohly z nich být domobrankyně (milicianas), nebo povstalkyně (insurgentas). Hodně z nich se rozhodlo bojovat se zbraní v ruce a začaly se na to chystat. Nebylo to snadné, například vůbec nebyly zvyklé na kalhoty, u nás je nosili jen muži. Těžko ale mohly projít vojenským výcvikem v sukních. Vzdělávaly se ale i politicky na tajných shromážděních. Když se jich někdo ptal, kam jdou, říkaly, že pro kukuřici, na dříví… Daly také dohromady krejčovské dílny a šily v nich uniformy. Od té doby víme, že účast našich sester na našem povstání je moc důležitá. Podílejí se na budování autonomie a zastávají nejrůznější funkce, i v Radě dobré vlády (Junta del Buen gobierno). V našem boji kráčejí muži a ženy pospolu.



    A jak vypadá život zapatistických žen dnes? Máte nějakou dělbu práce?

    My ženy děláme všechny práce společně s našimi soudruhy. A to samé platí o našem autonomním systému vlády. Ano, máme i ženské pracovní skupiny a pořádáme různá setkání žen, ale nevedeme oddělený boj. U některých nových úkolů, které předtím zastávali jen muži, potřebujeme, aby nám ukázali, jak na to. Fungujeme zkrátka kolektivně.
    QUICKY
    QUICKY --- ---
    cuss, hele, super akce na sadu ve Slusticich, prijedte si pro bio jablka a na cider a pivo is muzikou (a taky nam pomoczt se sklizni)

    EMMMA
    EMMMA --- ---
    o zvuk jsme neprisli:)!
    rave abusivo a JEDNOTA, ze ktery po stranach zbylo uz jen DNO
    3.9. edizione della 19:30 od cca 8:10
    (none) (none) del (none) - TGR Lazio
    https://www.rainews.it/tgr/lazio/notiziari/index.html?/tgr/video/2021/10/ContentItem-df222bcc-d07f-4f38-af95-b2ccb8251fda.html
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    GULAZ: Mě bohatě stačí Yarrdesh se vzduchovkou ;-))))

    EVERY DIAY IS A GUNSHATT/AND ANTOTHA ONE GETS DROPPD
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    YARRDESH: bejt u nas k sehnani tyhle rachejtle, tak to tu vypada nemlich stejne...
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    NOMAAD: taliban na kachnickach je jeste lepsi nez na autickach na matejsky :)

    to rpg mi pripomina tyhle dve sranda videa z libanonu - oslava prijezdu cisterny s naftou pred 4mi dny ( libanonu dosly prachy a dizl), typek samym nadsenim jednorucne odpaluje rpg do nebes. hrobuzel to pak nekomu spadlo na barak a udelalo diru do strechy, pac nezafungovala autodestrukce rachomejtle po 5ti sekundach
    POPULAR FRONT’s Instagram post: “#Lebanon: Baalbek man firing an RPG one-handed in celebration of the arrival of gasoline shipments from #Iran this week.”
    https://www.instagram.com/p/CT4xoIqgSSZ/?

    a bizar ze vcerejska, cesta na svatbu, monsieur v druhem aute vedle nevestina vozu chce nadsene vypalit za jizdy z okynka raketometem k nebesum a odpali to jeste v aute :)
    Explosion in Wedding #wedding#explosion
    https://www.youtube.com/watch?v=pcvsV7fsCw8
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Yarrrdesh:

    GORDON_FREEMAN
    GORDON_FREEMAN --- ---
    sorry za fuckbook link, ale inde som to nenasiel
    DOPE CORE - Best of Hardcore - . | Facebook
    https://www.facebook.com/dopecorebestofhardcore/videos/996144547818276
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    GORDON_FREEMAN: hodně někde ;)
    GORDON_FREEMAN
    GORDON_FREEMAN --- ---
    Zdar. Ste na strizkove, nebo nekde pryc ? Ze bych se stavil ;)
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    FIDEL: Já je pamatuju jenom z doslechu (z jejich desek ;-D). A na teky v devadesátkách samozřejmě chodila spousta undrošů nebo reggae čajovníků (je teofylin straightedge?), který ani nechlastali ani nehulili.

    Ale měl jsem na mysli spíš současnej hipster dorost. Některejm z nich už došlo, že antiglobalizační udržitelná gmo free bio eko fair trade carbon neutralita se neslučuje s kokainem a dieselovym generátorem ;-)

    YOU CLAIM I'M SELLING CRACK/BUT YOU'VE BEEN DOIN THAT
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    RAVEBOY: raději křesťanský OI
    aneb "unser kreuz braucht keine haken"
    Jesus Skins - Skinheads in der Kirche
    https://www.youtube.com/watch?v=5hT8hQdPsYo
    REDIVIDER
    REDIVIDER --- ---
    FIDEL: Jo, s Ekáčema jsme nejednu akci dělali. Ten čaj sedí, ale vypínání zvuku ve 22 byla jen výjimka, možná dvě, kdy jsme hráli sto metrů od sídliště :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam