• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    YARRDESH: auau, z ty ipy ale bolela hlava(jako normalne kocovinove). a alpa je v tom nevine pochopitelne. a jak se po ni nezanedbatelna cast osazenstva klubu pekne na miste prospala :)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    YARRDESH: ten obrazek sem nejde nedat :)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    zitra v recyklu krest vydani LP splitka inspiratio/jezisovi pivo nelej . vydani asfaltu trvalo skoro stejne dlouho, jako ingkralikovi kazetu (ale ne tolik). ty 4 roky cekani jsou zrejme zdrava minimalni doba k prekonani prokrastinace a zrani. proste- - praha brno bratislava, zadna slava, zadna slava.
    jo a na cepu bude policejni brutaipa

    [Inspiratio, Ježišovi pivo nelej, Degens // split LP release party]
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    soused ze Šatovky opět v akci...

    [SCHIFFI @ SQUATTING - Trhlina se otevira!]
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    BLANA: Tywe díky, vůbec jsem si toho nevšim!

    BLANA: Ou jé!

    DEAD/PREZ
    BLANA
    BLANA --- ---
    RAVEBOY: a nejses v tom sam, neboj... :D
    BLANA
    BLANA --- ---
    RAVEBOY: jaky pondeli?
    V udalosti mas utery 7.3. ...
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    RAVEBOY: Ty jo už mě to tak nasralo, že v pondělí bude rádio k tématu: [FREECORE EXPERIENCE: Protiprezidentský speciál]

    Mimochodem už jsem v mezičase potkal dalších asi sedum áček, který všichni u těch voleb byli... můžete mi prosím napsat soukromě do pošty vy, co jste tam nebyli, protože jste nechtěli? Připadám si jak sám v celym městě a nevim, co se to se všema za posledních dvacet let stalo - že by ta nitrožilní závislost na internetovejch zpravodajskejch serverech a asociálních sítích?

    NO GODS/NO MASTERS
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Freedom Warriors- Fashion Performance by MARS INDUSTRIES
    https://vimeo.com/799790979


    Lidé spontánně bojovali za svobodu v různých dobách a okolnostech. Na historii těchto bojů se můžeme dívat podobně jako na historii tlukotu srdce. Dokud jsme živi, nepřestává. V nedávných dobách od Majdanu po ruské antifašisty bránící lesy Khimki. Od začátku arabského jara, přes Tahrír, po revoluční rady Syrské revoluce. Přes stepi Siouxů v Standing Rock po sousedství La Victoria v chilském Santiagu. Od běloruských protestů po italské No TAV. Od polského Strajk Kobiet po španělské Plataforma de Afectados por la Hipoteca. Od kruhových objezdů žlutých vest po okupované území Palestiny. Od Zapatistů po obyvatele Hongkongu. Od autonomních squattů v Evropě k plotům na jejich hranicích...

    Svoboda se nedává, o svobodu je třeba bojovat!
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    MOSHED-2023-2-4-23-31-29
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    EMMMA: Tywe díky za tohle. Naší "kulturní frontu" v divadle se mi v prvním kole dařilo ignorovat, v druhym už to bylo tak nesnesitelný (na plný kule "At' mír dál zůstává" od Kubišový, do toho hromadnej přípitek "na toho našeho demokratickýho" a následně skandování "Pavel na hrad"), že jsem to už nevydržel a prostě jsem se s nima pohádal....

    LOSNA/MAŽŇÁK
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    k "nutkavé podstatě demokratických rituálů svobody" aneb dobrej text k nadcházející úpadkový show z aktuální tištěný A2
    ".. I tak je ve zdejší společnosti stále znát silný sklon moralizování, které nás nutí vybírat jaksi za každou cenu. "Kdo nevolí, volí zlo," slýcháme často a platí to pro všechny s výjimkou těch, kteří ono zlo volí tím, že ho skutečně volí (ti by naopak udělali nejlépe, kdyby zůstali doma). Jedná se o latentní manipulaci, která předpokládá, že je úplně jedno, komu dáte hlas, hlavně když ho nedáte Andreji Babišovi."

    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    novej track!! tak zase cus... 😘

    kubajzz_cwss_-_better_acid_than_a_pissed-off_girl
    https://soundcloud.com/kubajzzcwss/kubajzz_cwss_better_acid_than_a_pissed-off_girl-1
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    Dirty dancing 😅

    https://twitter.com/_maxgranger/status/1614450397359538176?s=19
    MARAKI
    MARAKI --- ---
    heej rad vas uvidim u Bobatka v pivnici
    [Free Tekno Banging]
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    A jeste autor .. s baroknim obrazem "Zdroj zivota" v pozadi :))

    EMMMA
    EMMMA --- ---
    to se mi moc libilo..

    Etika v ruinách
    https://denikreferendum.cz/clanek/34691-etika-v-ruinach

    ...
    A tohle je bohužel jen jedna strana příběhu. Etický úpadek je totiž stále patrnější také u „woke“ levice, která se stává stále autoritářštější a netolerantnější, zatímco hájí toleranci pro všechny formy sexuálních a morálních identit — až na jednu. Sociolog Duane Rousselle charakterizuje novou „cancel culture“ jako „rasismus v čase mnoha bez Jednoho“.

    Zatímco tradiční rasismus hanobí vetřelce, který představuje hrozbu pro jednotu Jednoho (dominantní vnitřní skupiny), woke levice chce udělat totéž s každým, kdo zcela neopustil všechny jeho staré kategorie pohlaví, sexuality a etnicity. Všechny sexuální orientace a genderové identity jsou nyní akceptovatelné, pakliže nejste běloch, jehož genderová identita odpovídá vašemu biologickému pohlaví při narození.

    Členům této cisgender kohorty je přikázáno, aby se cítili provinile jen za to, jací jsou — za to, že jsou „spokojení ve své kůži“ — zatímco všichni ostatní, dokonce i cisgender ženy, jsou povzbuzováni, aby byli tím, čím se být cítí.
    ...
    „Wokeismus“ tak nabízí podstatnou studii toho, jak se z tolerance stává zákaz: ve woke režimu nikdy nevíme, zda a kdy někteří z nás budou „cancelováni“ za něco, co jsme řekli nebo udělali (kritéria jsou nejasná), nebo prostě za to, že jsme se narodili do zakázané kategorie.

    Woke levice dnes rozhodně nestojí v opozici proti novým formám barbarství, jak o sobě často tvrdí, ale sama se na něm podílí, když bez ironie prosazuje a praktikuje utlačovatelský diskurs. Ačkoli sama obhajuje pluralismus a prosazuje odlišnost, její subjektivní pozice výpovědi — místo, z něhož promlouvá — je nemilosrdně autoritářská a nesnese žádnou debatu. Snaží se prosadit arbitrární vyloučení, které by dříve bylo v tolerantní, liberální společnosti považováno za nepřijatelné.
    ...
    Cancel culture se svou implicitní paranoiou je zoufalou — a očividně sebe sama podkopávající — snahou kompenzovat ono bolestně reálné násilí a netoleranci, kterými sexuální menšiny již dlouhou dobu trpí. Jde však o útěk za zdi kulturního opevnění, do pseudo-safespacu, jehož diskurzivní fanatismus jen posiluje odpor většiny.
    DIM42
    DIM42 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam