• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    YARIN
    YARIN --- ---
    PEDRONITOS: imho to muzete zaborit hned vedle arealu na parkingu, vloni tam spalo hafo cizincu v autech, takze stan snad nebude problem. azashaq ti povi vic, take tam bivakoval:)
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    Dá se někde v Katowicích sehnat levný kemp, popřípadě spát venku úplně zadarmo (les, voda...)? Narozdíl od FLU se cítím ještě dostatečně mladý na stan (přijedeme na místo z dvoutýdenního stopu po Ukrajině). Podle map to vypadá, že by v okolí snad mohly být nějaké lesy... A netuší někdo, jestli bude na místě něco jako úschovna, když není ani nic oficiálního jako kemp? Přeci jenom co při koncertu s krosnou a stanem, že...
    TADEK
    TADEK --- ---
    dik. zvazim to...
    YARIN
    YARIN --- ---
    PTT: tak to evidentne jak kde v polsce... audioriver pohoda. zadny bony, ohrady sice taky, ale jen pro kelimkovy, s plechacema si mohl klidne jit pogovat na plastikmana, hehe.

party atmosfera jak krava mimochodem, ohrady neohrady, pivo nepivo. bavil jsem se s MCm z Qemists a ten z toho byl uplne vyplesklej. rikal, ze maji za sebou letos 15 festivalu po evrope, ale to, co videl tady, ho uplne rozsekalo (areal, atmosfera, lidi, odezva, zvuk...) a ze pristi rok prijede, i kdyby tu nemel vystupovat a koupit si lupen jako normalni navstevnik.
    DUKED
    DUKED --- ---
    AZASHAQ: jinak loni u vstupu probehla jen kontrola pasky, zadna prohlidka aspon u me nebyla. v tesine koukali do krabicky cigaret a ksiltovkari museli u vstupu smeknout. takze v katowicich urcite zlepseni
    AZASHAQ
    AZASHAQ --- ---
    Dukladnejsi osahavani je bezne jen u vstupu. U NM to bylo minuly rok s opustenim ohradky jen opticke bez nahlednuti do baglu a pod. To je o prioritach, nekdo jezdi za kvalitni hudbou a nekdo za tocenym salamem v ohradkach s kvalitou je tak s ruletou. Pivo je tam dosti slabe, ale letos jsem zazil i horsi nez z PL festu. Navstevuji kazdy rok festivaly v okolnich zemich velmi rad a spise me vzdy prekvapuje ta jejich vyssi uroven nez se tomu dostava u nas.

Bony se mi v provozu libi kdyz se promichaji ve smennem provozu se zalohou za PETky a dalsi kelimky (papirove kafe,...) jak tomu bylo letos ve Wiesenu a pak mame do poslednich tonu cisto jak na zacatku.

Pomoc bezpecnostni sluzby je ok, radsi at jich je o dva-tri vice nez o pet mene. Jsem ted videl zapaskovany vycep s posezem na Hungaroringu uz po prichodu vysetrujici kriminalky kde byl kazdy kolem semlet bez milosti i se samotnym mistem, kterym musel snad projizdet kombajn. Navic ted ta situace z Berlina. Organizace v Polsku vychazi z jejich vlastnich podivne trhlych tradic a zvyku, ktere jiste vyvazi vysokou kvalitou na lineupech .) Ja budu na sever jezdit vesele dal a necham se prekvapovat kam se to cele pozene do budoucna.

Stejne cele tyhle pravidla jsou jen na vybranych masovejsich festech nejen v PL. Male, atmosferou az obyvakove festy s desetinou navstevniku nemaji takove pro nekoho az s navstevou likvidacni provozni regule.
    DUKED
    DUKED --- ---
    TADEK: klec je pravda, bony tez, nejakou buzeraci sem nezazil
    PTT
    PTT --- ---
    TADEK: neco podobneho plati i na nowe muzyce a vsude na pl festacich...
    TADEK
    TADEK --- ---
    byl ste nekdo v minulym roce na nowy muzyce?

ja byl pred 2 roky a bylo to luxemberg jak hajzl ale ted se kamosi vratili z offu a pisou:

[14:26] Eda Kemlink: tyvoe to pšonsko je fakt evil země
    [14:26] Eda Kemlink: mam o tu nowou muzyku trochu obavy
    [14:26] Eda Kemlink: zavedli tam totiž novinky
    [14:27] Eda Kemlink: za zmínku stojí třeba ta, že se nesmí chlastat...
    [14:28] Eda Kemlink: nejen že tam byla miliarda ochron, dementních fotbalovejch fanoušků asi... ale ještě sis musel rozměnit zlotý na bony, za kerý sis mohl kupovat alkehol a hnusný jídlo v takový oplocený ohrádce mimo dohled pódia. a z tý si nesměl nic vynést a šacovali tě jak čuráci. prostě na hovno
    [14:30] Eda Kemlink: pravidla jak v koncentráku
    [14:53] Eda Kemlink: no musíš chodit do tý ohrádky furt, furt tě prohrabávaj ty píčy vyholený
    [14:53] Eda Kemlink: a nevidíš nic
    [14:54] Eda Kemlink: ale nejlepší sou ty bony. pak se v tý ohrádce cejtíš jako v tuzexu voe
    [14:54] Eda Kemlink: kupuješ si kielbásky - nakrájenej točenej salám a tak...

s takovou na to JEBU! nekdo?
    YARIN
    YARIN --- ---
    nikdo nejede:)) takze stop jako vloni:))
    AZASHAQ
    AZASHAQ --- ---
    to se k nikomu do vozu nevlezes? Nebo nikdo nejede
    YARIN
    YARIN --- ---
    vypada to, ze jsem zustal sam (vy lenosi!!! hehe) , ale pro jistotu se tu jeste zeptam - LAST CALL: Audioriver anybody???
    AZASHAQ
    AZASHAQ --- ---
    svatba kamaradky ve Zlinu, jsem na to uplne zapomel.. uzijte si to .)
    YARIN
    YARIN --- ---
    AZASHAQ: no asi to vypada, ze me jako spojence muzes brat, ale kde bys me eventualne nabral, jestli teda pojedes a jestli se muzu pridat eventualne...?

s tim vyzvidanim info od fotografky to nijak nehrot, jestlize letos Plateaux urcite bude, klidne si pockam na oficialni info:)
    YARIN
    YARIN --- ---
    takze co audioriver, bratia? jak to s vami vypada?

Necron a spol teda osm lidi, dve kary a Azashaq jede, nejede?

moje momentalni situace je nasledujici: do patku se dozvim, jestli se mnou pojede kamos, nebo ne (pokud ano, jel bych s nim autem a klidne by ses, Saso jeste vesel) no a pokud se na me a na audioriver vysere, tak jsem namydlenej a bud se pripojim k Tobe, Saso, pokud pojedes a budes mit misto a budu se moct pripojit teda:), nebo tam dostopuju, jako vloni:))

kazdopadne se v Plocku POTKAME! uz ted se tesim jak malej jarda, aaaaa
    FLU
    FLU --- ---
    nejake tipy na nejaky levne a solidni ubytko v katowicich (na NM)?

(nemam nejake prehnane naroky, ale na stan ci telocvicnu se sto dalsimi spaci uz jsem stary:) takze bych privital tip na nejaky fajny "zajazd"
    NECRON
    NECRON --- ---
    AZASHAQ: cool! tak to se tesim jeste vic ;-)
    AZASHAQ
    AZASHAQ --- ---
    NECRON: 6.-8.8.2010 pokud najdu spojence do vozitka od nas tak se ukazu

YARIN: urcite letos bude, podrobnosti zadne, muzu napsat fotografce napojene na promoteam
    NECRON
    NECRON --- ---
    ONDRAT: uz nas je na audioriver 8 os. akorat na 2 kchary, pohoda. ubytko tady za 250/noc: http://www.zajazd-rybaki.plo.pl/ na stanovy punk jebat ;-)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    NECRON: jsou to poměrně lákavý akce, ale nějak mě to zatím nepřesvědčilo...

každopádně do Polska letos na Unsound...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam