• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    YARIN
    YARIN --- ---
    _IOB_: lamb si dej, budou luxusni... woon mi prisel na melt!u takovej nemastnej neslanej no... ale mezi vsim tim technem to asi nebyl jeho problem, ze mi to prislo moc uondany... na tygry jsem zvedavej, co zahraje do tretice...
    YARIN
    YARIN --- ---
    TOOMUCH: no a jedes, strejdo?
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    C.H. District!
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    YARIN: me zase absence pandy docela stve, 11 tygru predvedl letos v crossu neco trochu jineho nez sem ocekaval, nicmene to jeho nove album je vic technoidni takze to by odpovidalo... MK bych taky klidne vynechal po trochu nemastnem neslanem vystoupeni v meetfactory, ale woona bych si dal, jeste sem nemel tu cest... nicmene lamb bych si dal, musel sem je ozelet na pohode se mi kryli se simian mobile disco
    YARIN
    YARIN --- ---
    jinak teda koukam na ten casovej a stageovej rozpis a krome Amona Tobina me pod hlavni stagei nikdo neuvidi :))
    YARIN
    YARIN --- ---
    heh, clovek si na chvilku vyrazi do polska na festival a nowa muzyka jeste prida pod kotlik: takze finalni jmena:

Daisuke Tanabe (!!!!! na Sonaru to bylo masakrozni vystoupeni)
    Teebs
    Jeremiah Jae

- Gold Panda (coz mne ani tak nesere)

plus

Eleven Tigers (jupijee!)
    C.H. District
    Chino plus par dalsich polskych jmen...

takze kdo frcite z prahy a kdy? ja asi stopro uz ve ctvrtek, a zpatky v nedeli, jamie woon i mount kimbie uz jsem letos videl a zas tolik me to neodpalilo, abych tam na ne zustaval jeste jeden den...
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    nekdo predpokladanym ucastnikem festu TAURON NOWA MUZYKA? zatim to vypada ze bych jel odsud sam a to se mi zrovna uplne nelibi, tak shanim nekoho ke komu bych se pripojil, budu tou dobou na sev. morave tak nejlip nekdo odtud/z okoli/kdo tudy pojede

pripadne (nejlepe) za puvodni cenu koupim 4denni listek

oboje posta, diky!
    FLU
    FLU --- ---
    jj, on to je oficialni kempink festivalu a celou dobu z nej jezdi kyvadlova doprava do arealu. a navic minuly rok jsme platili jen jednunoc a pak na nas zapomneli, takze to vyslo ultralevne :)
    TERKA23K
    TERKA23K --- ---
    MILKYMAN: loni se mi osvědčil Camping 215 Dolina 3 Stawów
    příjemné, relativně malý a útulný plac, levné (nevim už přesně kolik), hezké sprchy
    MILKYMAN
    MILKYMAN --- ---
    Máte někdo tip na ubytování v Katowicích?
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak highlighty letosniho audioriveru:

naprostej vitez Sven Väth (co mi dve a pul hodiny vydrzel delat s nohama, to sem necapal. set jako vino ze starejch dobrejch gramcu. myslel jsem, ze to bude monotonni techno typu chrise liebinga den pred tim, ale opak byl pravdou - co track, to jina nalada, skvele menil tempo, neznal jsem ani jeden vinyl, co tam nasazel, a stejne to nemelo slaby misto)

robag wruhme zahral taky luxusne, ale to jsem tak nejak cekal, ze me bude bavit, potesil jak burialuv raver, tak hlavne whirlpool productions, se kterejma si krasne from disco to disco pohral

pretty lights - skvelej mix instr. hip hopu, dubstepu a elektra nebo ceho to... barevny, melodicky, naslapany...

pocasi patek supr, sobota promrholila, ale na atmosfere to nijak neubralo. Polaci zase nezklamali a vytleskavali jak o zivot a zase jsem potkal x britu, ktery prileteli z ostrovu specialne kvuli festaku...
    YARIN
    YARIN --- ---
    treti vlna Unsoundu a zacinam brecet stestim:

Ricardo Villalobos and Max Loderbauer present a live version of their album "RE:ECM"

Kode9 will create a special project for Unsound with German video artist / VJ MFO, who has collaborated with Unsound over the past two years, presenting visuals for the likes of Shackleton and Oni Ayhun.

Leyland Kirby aka The Caretaker (!!!!!!!!!!!)

Kangding Ray

a dalsi: Holy Other, Jacques Greene, Objekt...

komplet info zde:
    UNSOUND http://unsound.pl/en/general/news/show/third-wave-of-unsound-2011-artists-announced-with-many-special-projects-and-presentations
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak jsem dneska vecer boogie brain trochu zpropagoval i na waveu, at se to nesiri jen tady po nyxu:)

SCB - Loss [Loss / FutureUnknown] /Aus Music, 2011/
    Catz 'N Dogz - 5-10-15 [Escape From Zoo] /Mothership, 2010/
    Electric Wire Hustle - Chaser [Electric Wire Hustle] /BBE, 2010/
    Sbtrkt - Something Goes Right [SBTRKT] /Young Turks, 2011/
    Julio Bashmore - Battle For Middle You [Everyone Needs A Theme Tune] /PMR Records, 2011/
    Dfrnt - Throwback [Metafiction] /On The Edge, 2009/
    Hatcha - Dirtee Tek [Dirtee Tek / Dark Claps] /Special Branch, 2010/
    Breakage - Old Skool Ting [Foundation] /Digital Soundboy Recording Co., 2010/
    Dimlite - Sun-Sized Twinkles [Prismic Tops] /Now-Again Records, 2010/
    Ghostpoet - Us Against Whatever Ever [Peanut Butter Blues & Melancholy Jam] /Brownswood Recordings, 2011/
    The Electric - The Way It Is [Life Is Moving] /O.G.S. (Organically Grown Sounds), 2011/
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    to je fakt k posrání :D
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak jsem zase trochu aktualizoval nastenku, pridal prvni jmena unsoundu, sacrum profanum, nahodil ten up to date a tak vubec...
    YARIN
    YARIN --- ---
    jako uz me ti mili polaci zacinaj decentne kakat:

up2d8 | białystok up2d8 festival
    http://bialystokuptodate.pl/

UPLNE v hajzlu az v Bielystoku, ze kam se hrabe Plock s Audioriverem, nebo nejakej Stetin a Boogie Brain

nicmene ZADARMO jim tam 15, srpna bude hrat zive treba Monolake:
    Ambient park | up2d8
    http://bialystokuptodate.pl/program/ambient-park

a samotnej festival 23. - 24. zari:
    Scratch Perverts, Biosphere, Silent Servant, Yagya (!!!!!!!!!!!!!!!), Ed Cox, Robert Hood, Slugabed, Kassem Mosse, a dalsi samozrejme jeste pribudou...
    STRUDLA
    STRUDLA --- ---
    kto sa chysta na nowu muziku? :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    dalsi jmena letosniho unsoundu:
    JOHN FOXX & THE MATHS, SUN ARAW, LAUREL HALO, DEAF CENTER, CUT HANDS, SEX WORKER AND ITAL
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak jsem objevil dalsi malou perlicku na festivalovy mape polska... Boogie Brain Festival:

http://www.boogiebrainfestival.pl/

letos mimo jine: DFRNT, DJ Vadim, Electric Wire Hustle, Ghostpoet, Julio Bashmore, Scuba, SBTRKT live, Dimlite...

21. - 23. červenec, Szczecin...
    FLU
    FLU --- ---
    PEDRONITOS:

Karnety 3 dniowe obejmują:

Koncert Inauguracyjny (Lamb) - Czwartek 25 Sierpnia
    1. Dzień Festiwalowy - Piątek 26 Sierpnia
    2. Dzień Festiwalowy - Sobota 27 Sierpnia
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam