• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    Mě to tady nebaví - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=xsZq27vE2oE
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    JIMMI15: jn taky sem si rikal, ale clovek je tvor lina a druzna, tak bych radsi s nekym kdo ma stejny cil :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    _IOB_: to dostopujes, ne? :)
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    tak jeste jednou - kdo jede pres tesin autem a ma volne misto, nebo vlakem a mohl bych se pridat - at uz dneska ve ctvrtek nebo zitra v patek, prosim dejte echo! dik
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    a este jedna vec .. nakoniec to dopadlo tak ze idem sam .. ono aj tak v sobotu rano sadam na vlak a pokracujem do varsavy ale predsa len .. keby niekomu chybala spolocnost alebo zaujimava diskusia tak sa smelo ozvite ;D .. celkom rad by som aj postretaval nejakych ludi z nyxu nazivo :D
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    a taky me napada, ze to bude asi hodne zombie akce, pac jestli program konci nejdriv okolo pate, tak v tom campu se moc dlouho clovek nevyspi v tomhle vedru. nyx zombie squad ghetto ale zni dobre )
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    jak teda s tim koupanim?

GANESHA
    GANESHA --- ---
    TNM:my jsme zakoupili listky Pha-Bohumin, Bohumin-Katowice, je to cesta v jednom EC z Prahy do Katowic, ale kdyz se to takhle rozdeli, vyjde to o dost levneji.....zpatecni listek vyjde kolem 1000,- na osobu (s tim, ze cesta zpet je koupena uplne stejne jako tam)
    YARIN
    YARIN --- ---
    ja frcim uz dneska, ale budete bydlet v tom kempu? udelame nyxi ghetto?
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    hele takze jedem v patek z prahy vlakem do katowic 13.17 z hlavniho nadrazi. je nas ted 5-6. od sesti lidi vys jsou tam vyrazne slevy. vychazi to cca litr na osobu zpatecni jizdenka s tim, ze v nedeli se jeste na ceste zpet musime domluvit.

kdyby se nekdo chtel pridat, tak posta.

peace.
    FLU
    FLU --- ---
    PEDRONITOS: imho moc ne (kolem Katowic jsou spise odkaliste nez rybniky:)

ale pripadne tipy na koupacku vitam
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    netusite nekdo, jestli se da v katovicich nekde prirodne okoupat? treba ty rybniky v okoli kempu? v patek ma byt jeste vedro k zalknuti, tak ze bych se nekde svlazil a z lonska uz si nepamatuju, jestli se tam dalo koupat nebo to bylo nejak regulovano...
    FLU
    FLU --- ---
    JAKUZE: uz si to nepamatuju, ale moc ne
    JAKUZE
    JAKUZE --- ---
    FLU: kolik se za kemp platí ?
    FLU
    FLU --- ---
    TRAUCHER: jj, od patku 0:01 hod. a nejspis 48 hodin
    W piątek strajk? Rozmowy ostatniej szansy w PKP - Wiadomości - polskieradio.pl
    http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/424622,W-piatek-strajk-Rozmowy-ostatniej-szansy-w-PKP

ale tyka se to spolecnosti "Przewozy Regionalne", takze mistni spoje a lokalky. rychliky a vlaky PKP by mely normalne jezdit. konec koncu totez probehlo uz minuly tyden.

kazdopadne na strankach zatim nic nemaji
    Przewozy Regionalne
    http://www.przewozyregionalne.pl/
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    F.Y.I.: práve som sa dozvedel že sa v piatok v Polsku chystá stávka dopravy.neviem presne v akom rozsahu,ale vlakov by sa to ževraj týkať malo.(zdroj polský kolega od priateľky)
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    FLU: dakujem :D
    FLU
    FLU --- ---
    SQUEAKY: ad FNM...

- oddelene jidlo a piti od stagi plati, ale na piti koupis stejne jenom hnusny polsky heineken, ze ktereho jsem nafoukly po dvou kelimcich (reseni je benzinka cca 200m pres cestu a butelka zubrowki. bud proneses anebo vypijes pred vstupem)
    - buzerace sbs? ani ne. u vstupu standardni kontrola. a pak ti akorat reknou, ze s kelimkem ke stagi nesmis (ale i tak jsme casto pronesli leccos vcetne flasky)
    - celkove divna atmoska? ne, naopak. atmosfera super.
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    teraz mi pisal mi pisal kamarat ze "polske openairi su podla referencii cisty fasizmus .. tzn. tazka buzeracia sbs oddelene pitie/jedlo od stagov absolutne celkovo divna atmoska - maju tam nejake prisne pravidla na open airoch vraj" .. aky kus pravdy na tom je? .. a co z toho sedi na FNM?
    YARIN
    YARIN --- ---
    hele tak to ti nepovim, asi bude zalezet, kolik bude prodano v predprodeji a podle toho uvolnej pocet jednodednnich imho. jak to bylo vloni nevim, ale z toho by se stejne nedalo nic usuzovat. letos to muze bejt uplne jinak s poctem listku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam