• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    YARIN
    YARIN --- ---
    hah, uz to ctu na fakbuku:-D

"all weekend and weekly unsound passes SOLD OUT! we may add a small number more. all individual tickets still on sale."
    YARIN
    YARIN --- ---
    masaker :-D pres ticketpro, nebo jsi pro ne byl v krakowe, ze to vis tak presne?
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    YARIN: uz jsou vyprodany... koupil jsem pred chvili posledni 3 :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    nechci vas strasit, ale v krakowe v unsound officeu dnes meli poslednich 15 (slovy PATNACT) vikendovejch pasu, takze byste si asi meli pospisit s nakupem, kdo jeste porad nemate... nevim teda, kolik jich je v obehu na ticket pro...
    YARIN
    YARIN --- ---
    jinak teda info z ofiko fakbuku unsoundu:

"reminder: unsound weekly and weekend passes will soon be SOLD OUT. get one soon to avoid disappointment."

takze jestli jste na tom stejne, jako ja, asi bychom si meli pospisit...
    YARIN
    YARIN --- ---
    AAAAAAAAAAAA

Festiwal Ambientalny 2011 http://www.ambientalny.pl/

3.12
    - Murcof
    - Hecq
    - Stendek+Hertzschmertz

4.12
    - Tilman Ehrhorn
    - Tim Hecker
    - Konrad Kucz/Mateusz Kwiatkowski -Symphony
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    pecka!

Takie coś jest możliwe tylko w Białymstoku... - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=nMwv_ByBqeo
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    YARIN: mozna uz je pozde, kazdopadne my jeli do Bialego 2x vlastni karou a pokazde to dalo tak 9-10 hodin z Ostravy. Takze bych byl radeji obezretnejsi v tom planovani..
    YARIN
    YARIN --- ---
    a kurva :/
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    YARIN: boze, Legowelt uz je ten tyden pred :(((
    OLDASADLO
    OLDASADLO --- ---
    neseženu nikoho, tím jsem si zcela jist a nejsem si jist, jestli třeba zrovna kamiony v polsku nepožívají nějakého omezení pátečního nebo víkendového provozu.
    pleq dobrý, to zas jo...
    YARIN
    YARIN --- ---
    patek nic? biosphere? yagya? pleq??? to je lajnap jak svin! no kdyz budes mit stesti, tak se to stihnout da, ova katowice wawa bialystok je veskrze hlavni tah na belorusko a dal a da se chytit jeden kamion a mas vystarano, ale spolehnout se na to samozrejme nemuzes no... ja bohuzel o vikendu nemuzu, jinak bych nevahal ani vterinu... a pochybuju, ze tu nekoho sezenes, kazdej ti rekne - ty vole tak daleko a jeste pres ty polsky silnice? :))
    OLDASADLO
    OLDASADLO --- ---
    nejede nááhodou někdo z brna do bialystoku károu? chtěl jsem jet stopem, ale mám v pátek ráno v brně nějaké zařizování a do večera se to myslím stopnout nedá, posledně jsem z bialystoku jel aspoň 20h. což přímo nevadí, vše co bych chtěl vidět hraje v sobotu, ale za zeptání nic nedám...
    YARIN
    YARIN --- ---
    KTO, GDZIE, KIEDY! – podział scen. | up2d8
    http://bialystokuptodate.pl/blog/kto-gdzie-kiedy-podzial-scen
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    YARIN: 2 buchty na háčku co víc k tomu říkat.. jedna panenka a druhá princezna:D ;)
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    :DDD
    YARIN
    YARIN --- ---
    JAFMAN: rozved to "ulovil sem wawu a gdansk" :-DD
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    YARIN: Polky za me "vyvalena huba jeste dneska" .. nadhernej prumer:) (ulovil sem Warszawu a Gdansk:D)

Ja kdyz to shrnu tak nechci nejak nic vypichovat z hl. stage .. asi i kvuli prijemny atmo jsem si uzil patek i sobotu.. z ostatnich stage me nejvic zaujal Lunice a Dels .. obecne by se mouchy nasli, ale jelikoz jsem tam byl poprvy, Polaci byli dost druzny a cely vikend se i s pocasim ze 3/4 poved .. no ty Polky to je sama kapitola o sobe.. :) tak za me se asi taky pristi rok mozna vratim
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    YARIN: jedem zas .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam