• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    NAILER
    NAILER --- ---
    ah, rashad a spinn, ty jsem v lineupu ani nezahlíd!
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    me by jen zajimalo, co Braille bere za drogy... nonstop rohlik nahore, neuveritelny :)
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    laurel halo naprosto nesrovnatelný s holy other!
    od stellar om source jsem čekal ten introvertní ambient, co hrála onehdá v crossu, takže jsem se přes tohle electro nedokázal přenýst. ale sympaťačka to je.
    kirby je fakt zabiják!
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    za mne...

Sepalcure - komplet novej material 125-145BPM, album bude pecka
    Chris & Cosey - trip do analogovy doby chladna, vyborny
    Lauren Halo - asi nejvetsi prekvapeni, zahrala lip a barevneji nez Holy Other, pomaly a vyborna atmo... kazdopadne o trojuhelnickarich jeste uslysime...
    A Winged Theory For The Sullen - slyset tyhle veci od Wiltzieho nazivo s krakowskym synfonickych orchestrem, navic v zidovske synagoze byl fakt zazitek
    Jacques Greene - barevnej DJ set, i kdyz mu to krapet ujizdelo... Four Tet, Caribou, Koreless, Floating Points, Creep a dalsi emicka...
    2562 - super techno..
    Morton Subotnick - r.1967, analog prasos a vyborna prace se stereem
    The Caretaker - supr ambient a nejlepsi outro ever .)))
    Stellar Om Source - hrozna sympatacka, ciste analog (vicemene 303) set
    Ekoplekz

nejvic provar...

Rustie - hral strasny hovna, kolotoce a vrtule, oproti jeho lonskemu livku strasne... navic poustecka z kompu bez jedinyho mixu
    Kode 9 - pseudo art kravina, kde dokola mezi odrikavanim "pribehu" poustel asi 4 stejne smycky
    ... a nase zaspani Machinedruma...

VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    z toho prodlouženýho víkendu to mám takle:

deaf center - oproti těm co hráli po nich to bylo dost potichu, jinak dobrý
    holy other - takový burial s rovnějšim beatem; hlavně že tam byla ta atmosféra
    kassem mosse
    dylan ettinger - nevim, jestli to bylo záměrně, aby zapadl do toho 80s soundu všude okolo, každopádně jeho minimal synth mě překvapil a dostal.
    2562
    objekt
    spinn a rashad
    haxan cloak
    ekoplekz - překvapil power electronics/drone setem
    jacaszek - nemůžu se dočkat vydání glimmer (checkujte 6. 12.)
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak nez to zaspim protancovany skrpale:

2562 (ultra masaker)
    MMM (masaker)
    DJove Rashad a Spinn (Footwerk masaker jak swin, prodrel jsem podrazky, chicagskej juke rulez!)
    Andy Stott (bassss masaker)
    Model 500 (navrat do 80kovho detroti techna jak vysitej)
    Machinedrum - dexempomultosumpoplex masaker)

koncerty (bez poradi):

Villalobos a Loderbauer
    Deaf Center
    Jacaszek
    Kangding Ray

festival roku zcela bez diskuze. a nejvetsi borec a klatic a kalic je Leyland Kirby, pratele. ten si nas vsechny dal jako psicky.
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    jinak dneska jsem už s batohem dával dával jacaszka a bylo to co do kvality srovnatelný s deaf center. to byla poslední věc, kterou jsem stihl, pak na vlak. ten mi ujel, protože změnili nástupiště a ženská, který jsem se ptal, co hlásili (hlášení klasicky jenom v polštině), mě poslala na jiný. nikdo ze zaměstnanců, kromě ženský na informacích, tady neumí anglicky - odpovědí je kyselej ksicht a "no speak english" takže jedu nějakym zkurvenym spojem, kterýmu to do ostravy trvá 7 a půl hodiny. teď sedim v macdonaldu a jsem pěkně nasranej.
    po tak super festivalu tohle...
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    YARIN: jestli jsi nebyl v todzovym diskuznim kroužku ve stejnou dobu jako já, tak jsem tě asi neviděl, tričko s nakousnutym nanukem v barvách katalánska bych si pomatoval...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    jojo, Objekt... pan temnot :) me udelal mega radost hned prvnim trackem..

jdete nekdo dneska jeste na Machinedruma a Brailla?
    TODZO
    TODZO --- ---
    na nas dolehly ty štrüdly, prisla tma a slo se dom.. ale jinak jako i jo... posledni borec na hlavni sazel dle meho gusta :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    jsem vas pak uz nenasel... nechal jsem dusi a nohy dole na jukeu, chlapci z chicaga to neuveritelne valili... vcera kazdopadne party roku ty koxo
    TODZO
    TODZO --- ---
    čuski bambuski, bylo fajnie... i papa hafhafnastempnym razem :o)
    YARIN
    YARIN --- ---
    vcera jsem mel a dneska budu mit bily triko s nakousnutym nanukem v barvach katalanska, ale to je vec ciste nahodna. do zobaczenia!
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    možná se uvidíme, možná jsme se už viděli...ale jak vás má člověk poznat v davu hipsterů? nebuďte takový elitáři a dejte vědět;)
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    Ej tak naše osádka nakonec taky jede na Unsound. Tak se tam uvidime:)
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    Na videnou v Krakowe! :)

Kdybyste nekdo jel v nedeli vecer a mel misto v aute, ozvete se :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    k tomuhle

Festiwal Ambientalny 2011 http://www.ambientalny.pl/

bych dodal snad jen ze polskibus jezdi praha florenc wroclaw za bratru 20 zlotych aka stodvacet kacek, kdyby se zas nekdo chtel vymlouvat na trmaceni se pres hory a lesy. a protoze zname polsko, tak prepokladam, ze cena festaku bude taky lidova. neboli kdo se pridate? jo a navidekou v krakowe, davam to od zitra az do nedele.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: To bych samozrejme nejvic potreboval, alespon na patek do Teatru, ale bohuzel Praha Krakow.. budu doufat, ze tam budou jeste ve ctvrtek
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    VOJTABOSS: stanovani? v tomhle pocasi? netusil jsem, ze to myslis vazne :) hostel bohuzel uz zabranej...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    nejaky info k listkum jeste, kdyby nekdo potreboval:

"individual tickets no longer available on line. get them at points of sale in poland, at the festival office in krakow (open from tomorrow), and at the door to events when still available"

festival office je v ulici florianska 18

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam