• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak zrovna ellen allien ted na meltu klobouk dolu...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    nebyl to zrovna muj kun,ale byl jsem zvedavy, co ze je to za hvezdu. zenskym v tehle branži neverim
    YARIN
    YARIN --- ---
    skoda ho:/
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    AUDIORIVER
    Maceo Plex nevystoupi - nahrada Anja Schneider
    YARIN
    YARIN --- ---
    ted nevim esli u tumace dobry nebo spatny, cheche
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    nooooooOOOOOOOOOO
    YARIN
    YARIN --- ---
    and now for something a bit differet...

třetí vlna unsoundu:

Demdike Stare, Theo Parrish, Pole, Factory Floor atd.

UNSOUND
    http://unsound.pl/en/general/news/show/unsound-krakow-2012-third-wave-of-artists-including-more-special-events-and-projects
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: ja tu operuji teprve chvili a jinde jsem nikoho nesehnal.
    o vikendu jsem byl v olomouci, tak jsem vyuzil mezinarodni pokladny. nechtelo se mi s jizdenkou desit nejakou babu na lokalnim nadrazi:)
    YARIN
    YARIN --- ---
    pice to je palka. ses tu mel zeptat, nezs to koupil...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    ani se neptej. ja, jakozto nestudent/neduchodce, jsem zaplatil za zpatecni jizdenku cca 1800,- vcetne 2 povinnych mistenek.
    nejakym zkomplikovanim by slo asi docilit nizsich nakladu,ale nezkoumal jsem to.
    YARIN
    YARIN --- ---
    do kempu samozrejme jidlo a piti normalne mit muzes. v arealu festivalu kemp neni, je to oddeleny. dam ti vedet pristi tyden s tim listkem. na kolik te vysel vlak?
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: Ani do kempu se jidlo nemuze vnaset? on je primo v arealu festivalu (jako na Pohode), kde se bez pasky nedostanu? Treba s Nowou Muzykou takove zkusenosti nemam. Tam jsme si piti bezproblemu donesli.
    Pokud ti ten listek zustane, budu rad a urcite si ho od tebe koupim.
    Jinak ja uz mam jizdenku koupenou.
    YARIN
    YARIN --- ---
    cekni polskibus.com, ted uz to bude urcite drazsi, ale my kupovali jizdenky praha wava a zpet za bratru ctyri stovky nebo tak nejak. a z varsavy zachodnaja tam jezdej lokal busy primo do plocku, to uz je pak hodinka. "Warsaw's Dworzec Zachodni bus terminal, for example, offers hourly connections with Plock, both in the morning and at night."

lupen na festak pro tebe mozna budu mit i ja. kamos mi to ted zrusil, ale lupen uz mel koupenej, takze jestli ho neudam znamej, muzu ho prodat za nakupni cenu tobe.

kemp je chuzi v minutach od arealu, prakticky hned vedle.

nic se vnaset nesmi, tak jako na jakymkoliv jinym polskym festaku, na to tu probehlo uz trilion debat...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: Jedu sam vlakem. Uvazoval jsem i o aute, ale nechtel jsem si pridelavat starosti. Zvlastnosti je, ze i za predpokladu, ze bych jel autem sam, by me to vyslo stejne. Budu tam jiz v ten ctvrtek, tak verim, ze kemp bude jeste volny. Rezervace je uz pozastavena a nehlasili nic o plnem obsazeni.
    S vyssi cenou za vstupenku pocitam. Jinak myslis, ze nebude moznost koupit vstupenku na miste od nejakych "nezucastnenych"?
    Problem bude asi ale v tom, ze se tam dostanu az nejak kolem 22hod. a nikdo takovy tam s volnyma listkama přešlapovat nebude. Kemp je v arealu?
    A jak je to s vnasenim jidla a piti? Na jejich strankach jsem nic k tomu nenasel nebo jsem slepy.
    YARIN
    YARIN --- ---
    s kempem pozor, je mozny, ze bude vyprodanej. ja bych se na nej uplne vysral a jestli znas couchsurfing, zkusil bych to pres nej, je tam kazdej rok skupina lidi, co jedou a maji misto u sebe doma, nebo naopak shaneji...

na miste by nemel bejt problem lupeny koupit, krome toho, ze to bude samozrejme drazsi.

jedes sam?

SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    diky. projel jsem si ji od 6/11 a k rocniku 2011 ci 2012 jsem nenasel zadne prakticke info co by me zajimalo. pouze aktualizace k line upu. priznavam, vynechal jsem podzim,zimu a cast jara, kde moc komentu neocekavam. Mam to zkusit jeste? ;)
    YARIN
    YARIN --- ---
    az si projedes historii diskuze, tak napis znova;)
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    AUDIORIVER
    Byl nekdo v minulem roce? Nejake speciality na co si dat pozor? Nakup vstupenky nechavam az na miste stejne jako poplatek za kemp. ..Nebude problem? nahrava mi, ze dorazim jiz ve CT kolem 21hod.
    Jakekoliv postrehy potesi.
    diky
    YARIN
    YARIN --- ---
    CROPPCA: no tak jake to bylo herdek filek?:)
    GANESHA
    GANESHA --- ---
    SEEMIYA: a prislo? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam