• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    Audioriver, Nowa Muzyka, OFF Festival, Up To Date, Unsound a další festivalové perly u polských sousedů...
    rozbalit záhlaví
    STOOL
    STOOL --- ---
    ROZALII:
    největší pařba Gaslamp Killer
    největší zklamání Clark
    největší překvapení Scuba (jsem čekal, že si s Clarkem vymění pozice teda)
    největší wtf (zároveň nejlepší napodobení ruskýho new age z počátku 90 let) Gang Gang Dance
    největší zadostiučinění Fuck Buttons (před dvěma lety v Brně, jsem je nestih)

jinak všechno, co píšeš, tam fakt bylo, ale rozhodně bych to nepovažoval za minus. Tohle je prý už lepší, zpočátku tam prý byly vysloveně jen stage. a kolotoče a bungee jumping mi tam fakt nechyběl
    ROZALII
    ROZALII --- ---
    Tak jak se líbila Nowa Muzyka? Za mě několik mínusů - Hl. stage bez piva, dánský pivo nepivo, kuponový systém, špatný zvuk, areál během dne nepoužitelný a start v sobotu až kolem páté... Byla jsem tam poprvé, tak nevím, jak to bylo v minulosti... Bohužel jsem pátek večer nezvládla a po 7mi hodinové cestě usnula, tak jsem promeškala dost věcí, co jsem promeškat nechtěla... A k tomu v neděli ráno areál zavřený? Včetně stánků? No, to toho asi moc nevydělali, jelikož tam bylo víc píp na pivo než lidí... +Eskmo, TNGHT, ceny celkem lidové a čistý toiky
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    uz jsme najezeny, sedime u konika na ul 1.maje
    D13
    D13 --- ---
    Tak kse se sejdem?
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    tak co s tim zradlem?
    zacina to byt aktualni :)
    ESCART
    ESCART --- ---
    NM: jedem zejtra v 10,17 vlakem z Prahy do Katowic, je nás pět tj. sháníme aspoň jednu osobu na gruppen slevu. dyžtak PM
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    YARIN: uz vyreseno, diky
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    YARIN: tak jo, ale nebudeš se mi smát, že jsem tlustá!
    YARIN
    YARIN --- ---
    JIMMI15: zkuste to strelit na tom lastfmku, imho sance tam je

Tauron Nowa Muzyka Festival 2012 at Dolina Trzech Stawów (Katowice) on 23 Aug 2012 – Last.fm
    http://www.last.fm/festival/2036575+Tauron+Nowa+Muzyka+Festival+2012
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    mam dve volny mista v aute, odjezd ve ctvrtek nekdy po obede
    YARIN
    YARIN --- ---
    plavky urcite, bazen je sice v kempu, kam asi jen tak z pleziru nepustej toho, kdo tam nebude bydlet, ale jsou tam i klasicky rybniky co by kamenem dohodil...
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    coze? :)
    naky akvarko...
    :D
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    mam si na NM pribalit plavky? :) Probehlo tu cosi o nejakem bazenu
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    YARIN: omlouvám se, ale poprvý mi to hodilo 404.
    YARIN
    YARIN --- ---
    D13: ve stredu by to urcite melo bejt v jukeboxu, ale to uz asi neni vonco no... kdyztak playlist:

Lucy - Vladimir /Stroboscopic Artefacts, 2012/
    Four Tet - Lion /Text Records, 2012/
    Kwes. - Bashful /Warp Records, 2012/
    The Black Dog - Eden 353 /Dust Science Recordings, 2011/
    The Field - Then It’s White /Kompakt, 2011/
    Nguzunguzu - Wake Sleep /Fade To Mind, 2011/
    TNGHT - Bugg’n /Warp Records, LuckyMe, 2012/
    The Gaslamp Killer - Flange Face (Low End Theory Edit) /Brainfeeder, 2012/
    Sepalcure - Eternally Yrs /Hotflush Recordings, 2012/
    Mijk Van Dijk - Suck My Soul /Superstition, 1997/
    Madlib & Freddie Gibbs - Shame /Madlib Invazion, 2012/
    Lapalux - There Are Monsters In This Bed /Pictures Music, 2011/
    Young Montana? - Mynnd /Alpha Pup Records, 2012/
    YARIN
    YARIN --- ---
    VOJTABOSS: je tak tezky si to precist na tom linku, co jsem sem daval... YARIN: ?

"BLACKEST EVER BLACK are not only bringing VATICAN SHADOW to THE END, but also BLACK RAIN, the pioneering post-industrial project project by Stuart Argabright, also known as a member of Ike Yard and Death Comet Crew."
    FLY2001
    FLY2001 --- ---
    YARIN: ja loni prisel do kempu (dolina) az v sobotu nad ranem a meli plno, takze to pocitam letos nebude lepsi. No tak sem to zapichnul v tom nedalekym lesiku u jezera pekne ve stinu pod stromem a vlastne mi to vubec nevadilo.
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    na UNSOUNDu bude hrát Black Rain z Blackest Ever Black labelu nebo nějaký jíný, co jich je?
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: minuly rok jsem tam nebyl, ale rok zpet jsme taky prijeli az v patek a celkem prazdno. behem dne se to naplnilo, ale myslim, ze tam bylo jeste spousta volneho mista. predpokladam, ze letos se to jeste vic rozmelni.
    My tam ted budem nejak kolem 14hod., tak se klidne prihlas. radi se te ujmem;)
    D13
    D13 --- ---
    YARIN: sakra, prisel sem v deset,(
    YARIN
    YARIN --- ---
    ale treba to jen zbytecne hrotim a vsechno bude v cajku samozrejme...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam