za me teda:
nejlepsi techna: Lucy (nejlepsi party atmosfera vubec, Rollin & Scratchin od Daft Punk nakonec masaker), Scuba (zahral fakt luxusne a dost si to u me po ty hrozny posledni desce spravil), The Black Dog (bal jsem se - podobne jako u Scuby, ze to bude hrozny, protoze par let zpatky na audioriveru to bylo hrozny, ale letos supr...)
nejlepsi netechna - L-vis 1990, Sepalcure
nejvetsi euforie: The Field (hopsal jsem tam jak malej jarda a pripadal jsem si, jak kdybych sezobal deset extazi, haha)
nejlepsi party se znamejma a nejvic bass namrd - DJ Spinn
nejlepsi gigy: Fuck Buttons a Speech Debelle me taky hodne bavila
nejlepsi svetla - TNGHT
zklamanicko - Clark (byl jsem unavenej a ve spaci krizi, ale stejne me to nebavilo a vzhledem k tomu, ze jsem pak utek na Scubu, kterej me dokonale probudil, tak to asi nebylo jen tou moji unavou...), Four Tet & Caribou (byl jsem tam jen pul hodiny, ale prislo mi, ze Caribou to vzdycky chtel rozparit (jeho Ye Ye jsem si fakt uzil) a Four Tet tam pak pustil nejakej mrtvej cajdak...)
ani top ani down: Mouse On Mars, Madlib, Morphosis, Jimmy Edgar, Young Montana, Lapalux, The Gaslamp Killer
nabidka jidla mi prisla slabsi nez treba na Offu, ale oproti lonsky Nowy Muzyce velkej krok vpred.
areal supr, vyhovovalo mi, ze byl vetsi, takze se clovek nikde nemackal a zaroven se na stageich.
zvuk mi taky obcas prisel na hovno (zacatek The Field - oproti FB napriklad strasne potichy a jakoby zamlzeny, ale pak to spravili nastesti)