RYBICKA: tak ja si chtel pro jistotu v pondeli koupit ten vikend pass, kdyz jsem nahodou zjistil, ze na polskym ticketpru jeste nejaky hodili do obehu, ale nez jsem se tam stihnul zaregistrovat, tak uz byly zase vyprodany, haha. pobavil ten post na fakbuku, kde organizatori psali, ze nez vubec stihnuli napsat, ze je v obehu jeste par dalsich pasu, tak se mezitim vyprodaly:)))
nastesti se letos (po trech letech, kam to zapsat, lol) smilovali a dali mi aspon tu jakozeakre za 150 zlotek ("for journalists who are not affiliated with the festival's official media patrons"), takze jsem zachranen, hip hip hura, nadeje na fotku se sashou grey stale zije :-DD
jinak jestli nemusite v pondeli do prace (ja vim no, asi musite), tak bych doporucoval zustat i na after party. bass clef a hieroglyphic being jsou zarukou kvality!
btw jedete ctvrtek az nedele? ja si urcite dam i tu stredu, haxan cloak, pole a atom tm, mnam mnam.
timto se taky rovnou ptam, jestli nekdo nepojede zpatky do prahy v pondeli 22. rijna po probuzeni a zotaveni se, a nemel by jedno misto v aute.