• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    YARIN
    YARIN --- ---
    prave ted na wave.cz hodinka s nowou muzykou

WavetroniQ vs. Nowa Muzyka - ČRo Radio Wave - progresivní hudba, rozhovory s osobnostmi, kultura (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/radiowave/wavetroniq/_zprava/wavetroniq-vs-nowa-muzyka--1246469
    https://www.facebook.com/WavetroniQ
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    YARIN: super, tak to je ta uplne nejlepsi varianta.
    jinak doufam, ze to v patek stihnu vcas, je tam celkem silnej lineup a nikdy jsem v Polsku na festaku nebyl, tak snad nenastanou zadny komplikace. dik za info .)
    YARIN
    YARIN --- ---
    FAEKAL: je tam docela velky parkoviste hned vedle kempu, v centru to vubec neni, letos to nakonec zase presunuli do doliny trzech stawow, coz je na konci mesta... imho to v dodavce nebude problem
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Zdar, nevite nekdo jak je to s kempovanim v aute na NM v Katowicich.
    Chtel bych kempit v dodavce, ale nevim jestli tam bude pobliz vubec vyhrazeny nejaky parkoviste ...vsude pisou jenom o kempu pro stany a je to v centru, tak abych vedel na co se mam pripravit ...
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    YARIN: mozna jsou to tejdny dva, ale na ticketpro byly normalne v prodeji .) par hodin po tom, co jsem se tu desil, ze uz nejsou
    YARIN
    YARIN --- ---
    MIKEH: kdyz byly vyprodany???
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    YARIN: vychytal jsem to uz minulej tyden, nastesti :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    MIKEH: ty si hlavne kup ten pas za hodinu vole!
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    YARIN: I-F a UR, slusny!
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: no je pravda, ze jsem se na Smoka tesil, ale kryl se s Oizem a ten te jen tak nepusti. Function me nudil. mozna jsem mu ale dal jen malo casu. zpetne me to mrzelo.
    Jinak..
    Kuba Sojka live prekvapil (neco jako minule Coma),
    zaujala me Steffi-na zenskou celkem zajimavy set,
    Lusine se vylozene nudil-na albech je lepsi.tady sazel hodne na dlouhe zvukove plochy. pak jsem se presunul,
    Submotion Orchestra jsem neslysel (to jsem jeste nemel vstupenku),
    Paul Kalkbrenner zahral, tak jak se v tu hodinu cekalo. barevne a energicky. nic vyjimecneho,
    Terry Francis - house/tech-house klasika. tesil jsem se. rikal jsem si, jak zavzpominam na Hradhouse. bohuzel, vstupenka jeste nebyla a tak jsem to mel pouze pres plot,
    od Hawtina jsem cekal vic. me bavi hlavne jeho vlastni produkce a dalo se cekat, ze to bude vic pro masu. jestli ale hral podobne kdysi na SOL, tak se divim, ze po nem nekdo neco hodil. proste pristupne, nic futuristickeho. skoda.
    na Zombie Nation jsem byl zvedavy, ale zapomel jsem na ne:)
    Minilogue se na tu ranni hodinu skvele hodili. parada. skoda, ze uz jsem byl zniceny a cele jsem to nedal.

Spal jsem ve stane, ale tentokrat z druhe strany, takze jsem mel skoro cely den stin. bohuzel ale hodne rusne sousedy, takze to vyslo nastejno.
    YARIN
    YARIN --- ---
    UNSOUND::

Next announcement tomorrow morning 10am Polish time - a limited number of extra passes will go on sale at 11am via Ticketpro.
    YARIN
    YARIN --- ---
    wide stage zklamala? wraetlic spatnej? function? (na meltu me bavil dost), xhin?
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: audioriver snad ma to pocasi predplaceny na deset let dopredu, nemapatuju tam vylozene prochcanej vikend... oizo me mrzi, stejne tak ty minilogue... kdes spal?
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    tak zpet v rezimu z prace do prace. na letosni Audioriver jsem se lepe pripravil a slo to znat, ale neresil jsem jednu zasadni vec. nemel jsem vstupenku a ejhle, ony byly sobotni vyprodany. Nakonec se ale zadarilo. hudebne slabsi nez minule. priste se uz asi poohlednu po necem jinem.trocha zmeny neuskodi. bavil Oizo, Gus Gus, Minilogue. zklamala Wide Stage. hudebne nevyrazna. + oproti minule vetsi prostor pred ni a celkove lepsi/pestrejsi projekce na vsech ostatnich. jinak vse pri starem vcetne rozmisteni v arealu, horka, skla a majoritnim (99,9%) zastoupeni Polaku. Myslim, ze jsem tam byl jediny z Ceska.
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    SKUTRJOHNY: Nee.. Mas pass bud na cely tyden nebo vikendovy pass (ct-ne, myslim); kdyz se tohle vyproda, porad muzes koupit lisťy na jednotlivy akce - tzn treba na patek party v nejakym prostoru, ktera je 19-22 hod a pak listek na party, ktera je zase v jinym miste treba od 22 do 5... Doufam, ze to je srozumitelne napsany))
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: to si jako koupim na kazdy den zvlast vstupenku ci permanentku a pak si musim jeste zajistit vstupenku/propustku na solo koncerty? tam to spis nez o zabave bude o logistice,ne?
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    MIKEH: Dneska to tweetnuli...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    MIKEH: Jo, je to i podle mista
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    Uz vyprodaly?! jezisi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam