• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    Audioriver, Nowa Muzyka, OFF Festival, Up To Date, Unsound a další festivalové perly u polských sousedů...
    rozbalit záhlaví
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    YARIN: aaa tak to sme boli na tej istej peace garden session :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    SQUEAKY: my stihli jeden den oboje - zacali jsme heckerem a pak jsme vyrazili do peace garden. moc prijemny to bylo, imho lepsi nez ta nedelni seance pro vsechny.

kode 9 si z nas dela soufky a ja vlastne ani nevim, jaky to bylo, protoze nez jsem se do toho zacal dostavat, tak uz to skoncilo:/
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    YARIN: na facebooku unsoundu niekto napisal ze kode9 vyhlasil ze on nehral vo Wieliczkej :). Ono to je vlastne jedno. Dobre to bolo. :)
    Ozaj boli ste niekto na Tima Heckera? My sme dali prednost yoge s Laraajim.
    YARIN
    YARIN --- ---
    _IOB_: to vis ze nebyl, ale nedej ho do titulku, kdyz se to takhle nabizi, hehe. kode 9 hral jeho tracky. pak na konci svyho Djskyho setu druhej den vtipne zahlasil "big up for burial", takze nebylo co resit
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    tam jako mel byt burial, ale hovno. will sedi doma na prdeli a hraje dark souls
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak jsem to zas trochu shrnul

Od Buriala po Richieho Hawtina. Unsound festival byl opět skvělý | Festivalový průvodce
    http://www.rozhlas.cz/...va/od-buriala-po-richieho-hawtina-unsound-festival-byl-opet-skvely--1546088
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    tf Koehler? chudák Helča :'(
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: ja zas zahadne minul tebe! richie hral dobre, ale na vyjety extosaky to v pet rano asi malo prcalo haha
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    To tam hral nad ranem i Richie Hawtin? To jsem ho musel nejak zahadne minout..
    Pry to bylo ale "spatne prekvapeni". Otazka je, jestli hral tak sverazne/dobre, ze to uz rano nikdo neocenil nebo hral tak spatne a jenom podcenuji mladez.
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    tak hral hral v tej wieliczkej Burial alebo nie ;)

mimochodom som si nemyslel ze budem druhy krat na vystupeni Marcusa Schmicklera :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: jj az na miste, zadnej wristband
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    jak je to vlastne se vstupenkama na jednotlive akce/vecery? takovou vstupenkou se prokazuji az na konkretnim miste? predpokladam, ze se to nemeni za zadny pasek apod. ..
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    dobrý, Martine, to je to moje rozhodování se na poslední chvíli :)))
    GET10
    GET10 --- ---
    TOOMUCH: tak se omlouvám za poplach, chyba byla na mé straně :/
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    GET10: v online předprodeji?
    GET10
    GET10 --- ---
    TOOMUCH: nepropásl, ještě tam jsou 8)
    YARIN
    YARIN --- ---
    jestli resis akce v hotelu forum, tak to se neboj a normalne prijed, stopro budou lupeny i na miste, kdyz dorazis hned na otviracku
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    hm. tak na Unsound už se dají v předpro koupit jen lístky na Convergence. Night Vision jsem nějak propásl..
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: od ctvrka do nedele a kolem obeda zpet
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: ja klasicky - do ceskyho tesina vlakmo, pak pesky pres hranice a z cieszyna lajkonik minibusem za dvacet zlotek do krakowa. od kdy tam budes?
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: ja, jen tapu jestli letos autobusem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam