STOOL:
YARIN: battles mi teda moc nesedli, ne ve smyslu ze by nebyly vyhrani nebo mezi nima nefungovala "chemie", to slo citit ze jim to nejak slape, potiz byl ze v takovehle nastrojove sestave to vyznelo tak nejak divne (navic jeste s pripadnymi vokaly z kompu, jako pest na oko). a to davali i mou oblibenou vec...
ad jedine cos videl na hlavni - rvi si vlasy za to zes nebyl na floating points. vazne. (mrkni trena na jejich odzbrojujici zivak na youtube, snad v kexp studiu...)
na kid simius sem sel kolem a chvili postaval, lidi se ocividne bavili, ale prislo mi to celkem prvoplanove (coz o to, to by me osobne ani zase az tak nevadilo)
jj myslim ten stauwajery camp - zachody logicky dal neb pokud ste si vsimli jezdili je odcerpavat velke vozitka ktere by v pripade ze by to bylo primo vedle campu neprojely, potazmo udelaly po ceste pres tu plazicku s ministagem bordem, nehlede na to ze by v pripade presyceni splasky nadrze zachodu pretekly a to byste fakt nechteli mit vedle prijemneho posezeni natoz stanu