• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: TENHLE TEXT BUDE NA 100% PRUSER, TIM JSEM SI JISTEJ.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: SORBAK: prisla otazka, co ze jsem se do Tebe tak pustil, ne od Tebe, tedy od id Sorbak, tak ja to trosku rozvinu, nez pujdu spat. Neber to nijak zle, spise jako kontruktivni kritiku, kterou jsi si defacto sam vyzadal -neprimo- jednou v knajpe:

    Kdyz jsem se Te ptal na duvody, proc jsi odesel od Jiti, byl tam jeden, kdy jsi rikal, ze Ti vadilo, ze je na Tebe tak hodna a mila, az je to neprijeme a nakonec neuprimne a nefunkcni.

    Muzes jiste rict mnohe o tom, kdo jsem ja, a ano ja si uvedomuji spoustu svojich nedostatku, z nichz asi nejrychlej kazda pokrytecka, nebo nejaka jedovata debata, vytahne to, ze jsem fetak a kecka.
    Budiz.

    Nicmene musim rict, ze mivas obdobi, kdy jsi general sveta, vsecko vis nejlepe, vsude's byl a vsecko znas, proces Tvuj nazor je jediny dobre. Za dobu, co jsi bydlel o dvere vedle jsem mel moznost sledovat jak se chovas, a je opravdu asi nekdy nutne, rict Ti neco od plyc a od srdce.

    Sorbaku NEMAS DYCKY PRAVDU, at uz to hlaholis jak chces nahlas, dokonce i to, ze o "sve pravde" presvedcis nekolik dalsich lidi, neznamena, ze mas pravdu. Samozrejme Te mam rad a zname se uz roky [proto to taky sem pisu takhle], ale prosimte, zkus se obcas zamyslet nad tim, ze treba bys mohl se chovat obecne skromeji, nevalit do vsech a kazdeho JEDINOU SPRAVNOU CESTU a JAK TEN ZIVOT JE.

    Proboha:
    - decka delaj chyby a to ze mlada neplati stare najem, jeste neznamena, ze je mlada neschopna pica, deti se nevychovavaji zlomem, musi se taky naucit, narazit a taky jim musis mnohe odpustit

    - to ze hroch napriklad se asi chova jako naprostej kreten, kdy si od KAZDEHO z pratel pujcil penize, NIKOMU je nevratil, chova se k tem lidem jako kreten a zachoval se jako kreten ke sve rodine, kterou vlastne ojebal jako kazdeho jineho - ano je to bezcharakterni a odporne, a proto jsem to tady hrochovi napsal. dostal jsem AUTORITATIVNE ZJEBANO, ze to nemam psat, ze z toho bude IKI trpet a posobne... uvedomujes si, ze takhle nechavas naletet spousty dalsich lidi a chovas se jako kreten, kdyz toho cloveka pomlouvas, nebo definujes za jeho zady? kdyz se neco takoveho deje, je to asi o tom, dat to vedet vsem, nez se chovat jako kreten, ne? pripadne mi ze Te to stresuje a nici. Iky Te ma asi hodne rada, myslim, ze asi mela hodne rada i hrocha. zas jako neverim, ze celou dobu nevidela, ze ojebava koho muze. teda ze napriklad nenese aspon podil viny. A to je zas jedna vec, kterou rikas az moc autoritativne. Ve vsem mas pravdu, a ony ty kontexty jsou vzdycky hrozne sirsi.

    Nedokazu to tak nejak pekne napsat na prikladech, tak ver, ze proste muj osobni dojem je ten, ze se chvoas jako pan sveta s jedinym spravnym nazorem, a vzhledem k tomu, ze jsi asi v extremnnim stresu, tak bohuzel muj pocit z toho je ze to zavani curakismem a diktatorstvim.

    Varuju Te pratelsky a opravdu ne v zadne zlobe, ver mi, ze mam proste nejaky pohled na Tebe z vneku, a uz jsem Tvojich nalad typu" Trapeni zvirat a nechutna snobarna, howg!" a "Vsichni v Texasu jsou ozbrojeni burani a vsecko se tam dela takhle a onakhle" videl vazne hodne.

    Ale prosimte, neztrapnuj se tim. Trosku skromnosti by nemuselo skodit. Nemusis byt vzdycky matscho [to je od sirek] a nemusis mit vzdycky pravdu. Dominance a submisivita neznamena, ze dominant slape po vsech ostatnich a po svem submisivnim partneru, i kdyz se to tak pise v pornopovidkach. Veco jsou casto hrozne slozitejsi a maji kontexty, i kdyz z pozice bojovnika s kladivem a tzv. "SELSKYM ROZUMEM" se to tak nemusi jevit.

    Nekdy mi proste pripada, ze se do podobne role sedlaka vladnouciho selskym rozumem stylizujes az tak uplne, ze si podobnou roli zarejes pod kuzi a pod nechty a pak je z desne chytryho kluka s bezva smyslem pro humor, kerej me ucil cist a chapat skrytek podtony v Pratchettovych knizkach, napriklad, clovek s diktatorskymi sklony, ktery nehledi na nazor ani na souvislosti okoli, slape po mene dominantnich, nebo spise hlucnych partnerech a pratelich [zeptej se par lidi, co s nama kdy hrali shadowrun, a chteli hrat cokoliv jineho nez vojcly v zelenejch uniformach, jestli jsi jim dal prilezitost mluvit, a prosadit se s jejich postavama, ktere meli sve plany, sny a backgroundy, nebo jestli jsi po vsech chtel, aby salutovali-hajlovali a mlatili kolem sebe palici s hrebiky nebo kladivem... takovej Ozzy nebo Bota by byli asi vhodni na tyuhle otazku... naproti tomu, podivej se, jak se treba chovava Burkhar v danem prikladu, jo?].

    Tedy jeste jednou: plne si uvedomuju vsechny qvaziarargumenty, ktery nastanou:
    jakoze kdyz jsem dohledal kazdy z tech hrozive autoritativnich a nahlas vykrikovanych nazoru na google, ukazalo se, ze jich za vecer bylo 70% zcela jinak a zcestnych, ale nasledovala odplata: Ty to tak delas taky, jen, kdyz Ti to nekdo vycita neposlouchas ho. [ano je to pravda, snazim se to zmenit]...
    Nebo az nastane ten obligatni fetak, uvedomime si vsichni, ze je to argument docela mimo, prtoze jej muzes pouzit na cokoliv [Kdybys nebyl fetak, sofie uz by se k Tobe vratila. a co kdyz jsem se treba nechtel vratit ja k ni, nebo cokdyz to celkove bylo hodne slozitejsi a drogy s tim meli jen tak spolecnou pulku? he?]
    atd.
    ano uznavam, mas na vsechny tyhle argumenty pravo.

    ja te proste jen chci varovat, ze mi pripadne, ze uz jen z tonu jednoho radku a ze zkusenosti s Tebou za posledni 2 mesice [kdy treba prekricis Iki kazdou moznou chvilku, takze je to o tom, ze kdyz chci slyset co rika, nechame Te mluvit a vyrvavat a naklonime se k sobe a bavime se tak nejak niz Tvemu pohledu, cehoz si ani nestihnes vsimnout, jak moc mas pravdu a musis nam ji sdelit nahlas].... proste z toho tonu mi pripadne, ze jsi zase jednou na ceste stat se protivnym diktatorskym rozmazlenym spratkem, keterej kolem sebe mlati kladivem argument neargument.

    Znova rikam, ze je to v dobrym a je to mineno jako konstruktivni kritika. vcetne toho, ze by bylo treba dobre, aby se Hroch rozmaznul verejne pokud je to takovej pruser, aby to usetrilo starosti jinym, za takovejma pravdama si pak clovek musi stat, nebo mlcet na veky.

    COMPRENDE?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    nejakej naprosto podivnej blog s velmi pritazlivymi a uchylnymi obrazky, asi i videi a predpokladam, ze i tecty, moc usinam, na to, abych cokloiv jinehoo nez si sem linknul, na cozz cinim
    History « *penumbra report.
    http://nathanmaxwellcann.info/category/history/





    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    objevil jsem uplne paradni tenisky, ktere si tedy rozhodne poridim, pokud to bude mozne, stejne potrebuju tenisky, ktere nemam uz od te doby, co jsem si v lete pochroumal haxny [prave jsem tehda nemel tenisky, tak jsem i v lete chodil v tezkejch kanadach. mmchodem nechaljsem si na SK opravit v opravne obuvi a brasnarstvi prave ty PARADNI bangladessky kanady, stalo to 33 euro, ale podrazej mi je docela solidnim vibramem a jeste pridaji vrstvu meke mezi-podesve. takze jsem sice dal za opravu zlomene podrazky boty vic, nez jsem dal za samotne kanady [staly kolem 25 USD], ale kazdopadne moje LUXUSNI a paradne rozchozene kanady budou dal slapat ulice i kopce.jen z letni zkusenosti plyne, nepadat na obe paty najednou ani ze 2m v tezkejch botach s tuhou podrazkou, to clovek doslova nemusi rozchodit pak. ;]

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: to ses asi kokot ne? myslis, ze jako clovek, kerej se dokaze postarat o rodinku pum je trapic zvirat jo? no nevim teda, rek bych ze v kdejake zoo se bude mit pumicka hur nez u cloveka, co si ji poridi klidne i v Praze. co to zas je za hrozny keci co plodis timhle zpusobem prosimte? uklidni se, mam dojem, ze toho stesu a jasnejch nazoru na vsecko zacinas mit trosku pres hlavu ne? [viz pruzeni, ze mlada by mela matce platit najmy a neexistuje, ze by se snad o sebe neumela postarat sama a tak. to me uplne zveda ze zidle tyhle keci, pripadne mi to jako mentalni regres k nedospelym fasizujicim nazorum, ktere navic mas tenndenci hucet dost nahlas.]


    LIBRIUM: mam dojem, ze to bude typek z nejake cyrkusacke rodiny. byl jsem s Mickitou na nejakem konciku psytraznzovem, kde prave maj statek s docela dost takovejma zviratama. maj samozrejme pstrosy a lamy na maso, to ma docela dost lidi takhle po CR, ale kazdopadne tahle rodinka se stara o nedorostle, nemocne nebo nejak jinak zatim/obecne nepouzitelne kusy ruznych dost divnych zvirat, ktere by jinak byly v cyrkuse nebo pro ne treba nemaji misto v zoo, nebo tak podobne. Byl to docela zazitek, kdyz jsem slysel zarvat tygrika usurijskeho [tam je asi kazdy odchovany kus maly extremni zazrak, chovaji se dost spatne a je jich uz tak malo, ze bez lidi uz by nebyli schopni najit si zdraveho partnera a udrzet rod]... tyvole kocicka byla velka asi jako petileta Mia, ale kdyz zarvala, takjsem mel dojem, ze mi nekdo chce utrhnout hlavu.

    Snazim se s typkem domluvit, ze bych zasel na navstevu nebo vencit, samozrejme se pokusim dozvedet se jak k pumickam prisel [ano ma opravdu celou rodinku] a jaky je vlastne jejich bacground. vzhledem k tomu, ze je to nejaky technar od pohledu, tak mam dojem, ze prave bude z ty cyrkusacky rodiny co ma ten statek za prahou...

    mmchodem @RAVe, jak se prosimte jmenuje ta knajpa pod Riegerama, kde maji dve az tri pumicky v klecovem vybehu? Nezajdem tam pres weekend na pivo? Moh bych vzit svou pumicku zase jednou za pumickama. Minule jsme si s nima povidali pres mrize [ted uz je tam tusim sklo] a pumickam moc vonel post-coitum parecek [to voni treba i normalnim kockam a psum, maji tendenci se pak o cloveka starat a nosit mu darky, to je docela legracni - u lvu by to ale bylo jinak, Ti by se pokusili zabit, maji dost dominantni postoj k sexualite jinych, nez je konkretni samec, typicky pokud vim samci zabiji mlade a nekdy zautoci i na ochranujici samici, z duvodu potencionalni potravni konkurence. to mi vzdycky pripadlo hrozne husty, ze vyhlazuji mlade jinych paru. jak z Bible. vyhladit mesto, pozabijet muze a deti, nechat si zeny a zbytky zoraneho a vypaleneho mesta posypat soli....
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    SORBAK: Proč trápení zvířat? IMHO to trápení vůbec být nemusí, záleží vždy na přístupu.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    LIBRIUM: presne tak. A krome trapeni zvirat je to taky nechutna snobarna...
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: terorista je to, pumicky mat doma....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvoe, na nyxu ma nekdo doma PUMICKU!!!!!!!!!!!





    LETTADLO --- 4:04:22 24.11.2011
    rodiče tohodle krasavce můžete vidět při venčení, každý ráno na v Praze na Kampě...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Doporuceni ceskeho rozhlasu 6 na neco ke cteni, rozhodne bych si precet oboji:





    Potřeby pro sebevrahy - Jean Teulé | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    http://www.kosmas.cz/knihy/161075/potreby-pro-sebevrahy/

    Neuspěli jste v životě? S námi se vám zaručeně podaří zemřít! Komický román o tom, co se stane, když do rodinného podniku s potřebami pro sebevrahy, v němž vládne ponurá atmosféra a vrozený pesimismus, vtrhne nadšení a životní elán. V rodinném obchodě se totiž stane něco naprosto neočekávaného: z nepochopitelných důvodů se do tradičně pochmurné rodiny vedle nejstaršího Vincenta trpícího anorexií a migrénami a Marylin zatíženou snad všemi možnými komplexy narodí syn Alan, projevující od narození nespoutanou radost ze života a nezdolný optimismus. Na smutku založený rodinný podnik má své dny sečteny…





    Někdy prostě prší - Michel Faber | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    http://www.kosmas.cz/knihy/146094/nekdy-proste-prsi/

    Ve své první povídkové sbírce prokázal Michel Faber výjimečně živou fantazii, lásku k jazyku i podivuhodnou všestrannost. Jeho povídky jsou hravé a zároveň hluboce dojemné, satirické, a přitom upřímně lidské. Setkáme se v nich s Bohem, který najde Zemi na skládce, s láskou v sexshopu i s rybami, které plují ve vzduchu a číhají v uličkách. Michel Faber bývá přirovnáván k Ianu McEwanovi či Roaldu Dahlovi, ale už touto první sbírkou dokázal, že je to spisovatel naprosto originální.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    chci si precist:

    
    Renáta Fučíková: Jaký prostor má vlastně autor, pokud chce pravdivě psát o ožehavém tématu?


    Renáta Fučíková: Jaký prostor má vlastně autor, pokud chce pravdivě psát o ožehavém tématu?
    http://www.citarny.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=3513&catid=46&Itemid=4195
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    takova jedna deska, kera se mi moc nelibi, ale ma zajimavej obal

    Jakalope : It Dreams

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hromada veci k Plastikum a ceskemu untergrundu: http://www.igalerie.cz/cs/ebooks/literatura-faktu/24

    mmjine Bez ohnu je underground jako mp3

    http://www.igalerie.cz/cs/ebooks/literatura-faktu/24
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: antibiotikum je biogenny, polosynteticky alebo plne synteticky jed, ktory v idealnom pripade je smrtelne toxicky pre bakterie resp. cielove mikroby a pritom malo toxicky ci netoxicky pre cloveka/liecene zviera.

    kvapavku? musis pouzivat gumy pri stykoch s promisknymi zenami :)

    no a pomohol ti ten Suprax ci co? mal by si ist na kontorlu o par tyzdnov/mesiacov, gonorrhea rada perzistuje a u muza moze sposobit zapal nadvarlat, prostaty a tak. velmi neprijemne.

    denne aspon jednu ejakulaciu cely cas, nech sa to vyplavuje.
    DISPARITY
    DISPARITY --- ---
    OVERDRIVE: No na skleničku se doufám v dohledné době dohrabu.Trochu mi kape na karbid, ale snažím se proti tomu působit :-7
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    to jsem asi prosral... kazdopadne dobre rozhovory, vzdycky jsem si chtel poslechnout rozhovor s Hackem, i kdyz tohle je hodne side project

    Festival Alternativa: Týden pro soudobou avantgardu - ČRo Radio Wave (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/radiowave/musiccheck/_zprava/festival-alternativa-tyden-pro-soudobou-avantgardu--977685
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    dik Vitexovi, taky uzitecnej Twitter tenhle chlapek: http://www.diycore.net/spolujizda_projekt.php

    tedy spolujizda na koncery... presne takovou vec potrebuju docela casto
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    PO VYPLATE JDU NAKUPOVAT KAZETY: http://www.ascarid.cz/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SANCHA: zejo krasne podivne, cyrkusove a tajuplne divne...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kazetový label Ascarid
    Ascarid Records - Foto: Ascarid Records

    Ascarid RecordsFoto: Ascarid Records

    Dávid Šmitmajer v Októbri 2010 založil kazetový label Ascarid. Aj keď v tom čase už existovali viaceré české vydávateľstva zamerané na experimentálnu hudbu, cítil že stále ešte existujú umelci, ktorí niesu podchytený.

    Posledným prírastkom do katalógu Ascarid je kazeta Projít Lesem Michala Cába, ktorá bola pokrstena slávnostnou detonáciou. Okrem Michala Cába na labeli vyšli mosteckí noizeri Napalmed, ale aj dva Dávidove projekty Ascarid a Lovci Lebek. Ascarid je projekt, ktorý algorytmicky recykluje staré dátové kazety pre osobný počítač Atari. Lovci Lebek sú noise-psych duo s Jířim Roušem.

    [cely text a porad ke stazeni tady]

    Kazetový label Ascarid - ČRo Radio Wave (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/radiowave/vychodiska/_zprava/kazetovy-label-ascarid--979837
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam