LIBRIUM: oooh, dekuji. jsem rad, ze sem porad chodis. mam ted malo casu, vlastne si sem odkladam jen veci, co me zaujmou a vlastne ani se k mnohym nestihnu vracet, neco ctu jednim okem a dalsima dvema ocima pracuju a tak [to by me zajimalo, jestli tohle ma neco spolecneho s tim, ze jsem mel za posledni 2 mesice ctvery ruzna antibiotika a ze zapalu plyc byla kapavka, z ni namozena zada, z nich zanet ledvin]... dluzno podotknout, ze jsem dostal troje nejaka specificka atb [treba ta na kapafku] a nezabrala i kdyz tam psali neco o ucinosti na zanety mocovych cest... pak jsem dostal neco hodne hodne silneho [alespon tak mi to bylo receno, ze jsou to jedny z nejsilnejsich ATB unas] a konecne jsem prestal chcat krev a prestalo to skrabat a divne smrdet... ale zas mi narostlo to treti oko...
tedy z vlastni zkusenosti vim, ze ATB nezabiraji jen tak snadno, i kdyz nemam jasno v te cilenosti nebo necilenosti... to bych si nechal vysvetlit.
co je to vlastne antibiotikum, neni to nejaka plisen sikovna, kera proste zabiji nejake bakterie? a to jako jsou ruzne plisne na ruzne bakterie? chapu to alespon ramcove dobre?
DISPARITY: myslim, ze o prispevek vis je docela radikalne presna odpoved ;]
kdy prijdete na sklenicku? vcera u nas byla vtipna slezina, docela jsme se chechtali, ja obcas i nadaval, kamarad padal... no proste luxus ;]