interesanti stranka ruznych kapel a identit, ktere povazuji Sonic Youth za friends... doporuceni na hudebni casopisy, je tam treb i fan site Lidie Lunch a tak, proste doporucuju ke kouknuti...
http://www.sonicyouth.com/links/friends.html
mmchodem Sonic Youth maji Twitter [cenim si kazdeho, kdo ma twitter - je to rychlejsi nez nyx, vice informativni nez facebook, a velmi socializacni, casto i velmi vtipne... 140 znaku je navic i docela dost na to, aby clovek rek co chce - zvlast po ranu]... navic mam ted cerstve firemni LG telefon [hehe @Nesermi], kerej ma nejakej datovej tarif na cteni eamilu a tak, az to cislo zacne dneska v noci fungovat, tak twitter bude hlavni ma socialni sit, protoze je do toho telefonu zabudovana defaultne, stejne jako do Kindle treba [ten umoznuje tweetovat treba kousky knizek jako citaty, ale to jsem jeste nezkousel, i kdyz me ta idea nadchla]....
Tedy twitter je imho pro chytre uzivatele [s troskou zvyku], kteri chteji mit prehled, ale nemaj cas cist ani hromadu svych RSS a treba maji v kapse chytry telefon [to neni 100% treba], proste idealni nastroj prave customizovany na rychlost a malo-znalovost. [no konecne plnim main nyxu uz jen pres twitter, ze]
Kdo ze to tu rikal, ze ma twitter id?
Vitex, vcera si me pridal Riad, XSI... jeste nekdo?