EVELINA: jo byla. ani mi nechtela volat, ze umrel. dala mi vedet az po tydnu, vcera.
je to muj druhy boxer a podruhe jsem brecel, sam a v koute.
myslim, ze to mela stejne.
byl uz stary, odchazeli mu vnitrni organy. sedivci sedivemu. ale byl to starej zkurvy syn. pica-huba-ryť jak rekla jedna kurva s kerou jsme chlastali na Silvestra, kdy mi nezustalo nic jineho nez psi a spatna nalada. takze jako NEBRECET, NETESKNIT, SLAVIT. byl to zkurvene dobrej pes! a muj milacek, kamos, hajzl zkurvena. killian nedory na ctrynohem podvozku.
ale je pravda, ze presto, ze dneska pres noc pracuju, ozral jsem se na jeho pocest, coz uz jsem neudelal nekolik mesicu [skoro mozna i desitek mesicu].,.... vim naprosto presne, ze mi chybi, i kdyz jsem nebyl jsete na SK a o jeho smrti vim jen po telefonu. tak nejak trosku o duvod min jezdit tam.. daleko.
mojich poslednich treba 9 let odeslo s nim.
jeste je tam ruska sketa Zapata, ne ze bych jej nemel rad. ale muj pes, ma zena, me dite.... to prave odeslo. neco konci. snad neco zacina.
[a snad nepisu zle a tvrde. jsou to proste pocity. ty nemaji cenzuru, ty nemaji masky... parodon i kdyz si zadny pardon nemyslim]
jinak dekuju, ze to tady vlastne celou dobu ctete. sofie mi porad posledni dobou nandava, ze jsem debilni egocentricky blbec, ktery se porad jen dere dopredu a vnucuje se lidem. tak snad to neni pravda [neni, nikomu se neusim vnucovat, nemam zadny mindrak... a to ze mi prave umrel po tatovy duhy nejlepsi pritel na tyhle zkurveny hnusny hnisavi planete, tak to neni duvod k tomu, abych se nechal objimat a milovat... proste jsem ho mel rad, a jak jsem ozralej, tak ze sentimentem sobe nevlastnim musim rict, ze i vas... jdu si dat vecri k Sadu, a pak se pujdu poblejt, pac jsem 2 dny nejed, pac jsem Sofii pujcil posledni sve 4 tisice a na zradlo jsem nemel... a vida e louca. a laska zabiji. ;]]]]]
take it easy
a Hospodine, co tak si vyjit na pivo. pristi tejden jsem v Litve, takze ted nebo Aschwitz....
he?