mam dalsi duvod k radosti. VITEX jako spolubydlici je potvrzena zprava!!! wow.
popravde presne to potrebuju k spokojenemu svedomi, nekoho, kdo ma ten drive, aby me treba obcas donutil na demonstraci i jit, nejen o ni psat ;]
jsem si zas po dlouhe dobe uvedomil, ze mi hrozne moc vyhovuje a ze to temer bytostne potrebuju, aby kolem me byli lidi, co me inspiruji treba i nejakejma second-hand ideama.
tohle mi dela Sofie, Buchta, TichaVoda, par dalsich...
Takove to, ze nad necim premyslim, pak se o tom se Spiderem bavim, a Spider ma pak o cem premyslet. Nahazovani zajimavych temat.
Posledni na listu:
===========
- zanik komunalnosti a komunitniho uvazovani, zanik jednoticih stylu [napriklad v architekture]
- zabiti jako happening [odkaz na de Quinciho vrazdu jako krasne umeni] - napriklad tema Black Dhalia, tedy zavrazdena prostitutka, ktera byla zavrazdena az esteticky a umelecky dokonale
- tema pussy riot s tim, ze Milan pohlizi na veci v intencich nedostatecneho pokryti medii hlavnich tematu prostestu tech holek - tedy ze nejde o protest proti Putinovi, tedy nejen, ale ze ty holky jsou levicove radikalni intelektualky, ktere hlasiaji radikalni feministicke teorie, bojuji proti cirkvim a proti kapitalismu... media udajne vyzdvihuji jen protest proti Putinovi ... tematem bylo dokazat, ze to neni pravda, zaroven naji co nejvice informaci o tom, kdo vsechno a co vsechno je spojene v mediich s temi radikalnimi tematy, ne jen se samotnou bohorodickou
- pestovani bylin a jejich prakticke vyuziti, +/- nekterych aplikaci
- zmena rezimu, VYRAZNA, tak aby bylo mozne prezit kazdodennot - navrh alternativni existenci pro zenu, ktera za kazdou cenu nechce mit dite
- vycvik a vychova psa a jeho pana pro zacatecniky a mirne pokrocile