mmchodem, tohle potesilo i kdyz vim, ze polovina tech ID jsou mrtve a jen me maji v bookmracich, stejne je 60 dobry cislo. nez jsem zavrel predchoziho Overdrive, nejlepsi pritel, kterezto auditko porad existuje, ale je soukrome jen pro me, tak jsem mel 99-102 sledujicich a celkove asi 20 000 prispevku.
zavrel jsem to pri druhem pokusu o sebevrazdu, kvuli kecum typu jsi pozer, prestan o tom psat. uvedomil jsem si, ze ac kazda prirucka o depresi mluvi o tom, ze se mas se svou depresi sverovat, stejne jako, ze je v kazde priructe napsano - nikdy neignorujte i byt jen poznamky o sebevrazde, i jen ostentativne provedeny pokus se muze zdarit, tak tehda to proste neklaplo... kdyz se to pak stalo dalsim dvema kamaradum z nichz jedna je zrovna na pul roku v blazinci a jeden uz je snad v pohode, tak se mozna diky tem mejm kecum tam tehdy, zas az tolik lidi nedivilo...
no a tak... to je jen rozespala uvaha..
statistiky diskuze
počet unikátních id 99
sledujících lidí 60
četlo poslední příspěvek 1
vecer budou dalsi fotky z Montevidea, vcera jsem se porval na ulici na blesaku o fotak s nejakym hit-n-run mladikem [sranda videt 3 lidi s titulem Phdr. jak bezi za poulicnim desperadem]...
Posledni tyden jsem ztravil s nemeckou kamoskou Julii, co jsme se potkali v letadle a nakonec to zkoncilo tak, ze jsme si poridili jen jeden pokoj v hotelu, pac to nemelo stejne cenu, plratit za dva... Musim rict, ze krom asi 4 polibeni to bylo naprosto nevine, coz mi asi kazi povest, ale seru si na ni, co uz...
No a pak taky jsme se flakali s nejakymi vedci z Chile po mistnich squatech, coz bylo kromobycejne fajn. Jen to chce HODNE vic umet Spanelsky, na cemz ale pracuju.
Dnes a jeste dalsi dva dny tady budu jedinej anglicky mluvici jedinec, coz uz ale nevadi...
Tak zatim jdu neco delat