MMchodem dneska jsem se dozvedel, ze semnou Prawitz nepujde na pivo, protoze prej jej pomlouvam kudy chodim, tak abych zase jednou neco zverejnil, jak tady vsichni maji radi tak jsem jednou uvedl duvod, proc si myslim, ze Prawitz nejdrive vyprudil a pak se odstehoval z bytu do konce tydne, coz me mmjine v konecnem dusledku vyslo na 40 tisic a 4 mesice blbnuti s bytem:
myslim si, ze:
- Prawitz neumi odpoustet - vycitat mi asi po roce, ze jsem se mu snazil prebrat zenckou, ktera byla mmchodem naprosta pica, ale to je defacto jedno, a ze jsem prisel k nemu do pokoje oknem, pote, co ona semnou ztravila celou noc, kterou on blazene prospal - no ja to nepovazuju za hrich, tedy aspon ne po roce od doby co se to stalo, ale je pravda, ze clovek musi neco hromadit, muze treba hromadit to, ze nekomu neco vycita...
- myslim si, ze v dany moment byl prawitz nesnesitelny [a ne jako spolubydlici, ale jako clovek] protoze:
--- dostal kopacky
--- umrel mu tata
--- dal vypoved v praci, ale nova se nehledala zdaleka tak snadno jak se puvodne zdalo
tedy nemyslim si, ze jsem Prawitze pred kymkoliv jakkoliv ocernoval, tohle je presne duvod, ktery jsem uvedl jako duvod opusteni bytu [krom toho, ze ten imaginarni byl samo ten ze smazim, do cehoz mu nic, a coz se mozna ano mozna ne projevuje, ale je to moje vec]
pak jsem taky uvedl jako velmi kldne, ze se sbalil, a vypadnul v modu "do konce tyden budu pryc" a "sak mas zaplaceno do konce mesice" [coz bylo v dany moment presne 14 dni]...
pokud vim, tak jsem v souvislosti s timhle chovanim poznamenal, ze by to udelal jen naprostej curak a doted si to myslim... diky tomu jsem taky zjistil, od ceho je kaukce u spolubydlicich a od priste, az budu pronajimat byt, tak si rozhodne vezmu 2 mesice kaukci, ktera v pripade podobneho chovani propadne... kupodivu jsem to nechapal a myslel jsem, ze kamaradi takove veci nedelaji...
tolik verejne prohlaseni k tomu, ze pry Prawitze ocernuju kudy chodim...