XSI: souhlasim, ted si nevzpomenu, jestli jsem to sem nahodou nepsal, ze knizku nakonec nedoporucuju ke koupeni.
mmchodem pokud by nekdo chtel nejake knihy, tak hnedka jak se vratim z Mexico CIty a odnekud z Brazilie, coz bude prvni tyden unora, tak budu delat nejaky vyprodej, protoze precejen mit prechodnou domacnost, ve ktere je pres dodavku a pul knih, to neni uplne dobre. Zbytek pak pujde na Slovensko, proroze jsem to stejne uz vsechno cet a tam to bude v bezpeci a vyuzite.
Jinak omlouvam se, ze moc nepisu ted, mel jsem mesic pred vanoci + vanoce v modu hektickych depresi. kombinace strasne rychleho stehovani, strasne moc prace, protoze kratky mesic, ktery mel vyustit v mou cestu do Mexika a celkove proste des... takze za a] nemam moc co psat, proze kazdodenni banalita me ubiji a nemam potrebu se o ni zminovat...
b] vlastne uz nevim, co jsem chtel napsat...
no proste jednou za cas se ted dostanu k tomu abych neco tweetnul, ale i to ted minimalne
ctu znova Cryptonomicon... a bavim se mozna jeste vic nez napoprve. nikdo mi nedoporucil nic papiroveho stejne dlouheho, resp. tlusteho, co by mi vydrzelo na mesic na cestach a kindle je porad rozbity... coz souvisi s tim, ze diky asi 60 tis vyplate pred vanoci jsem zas jednou splatil nejake dluhy [vazne dekuju vsem, kvuli kterym jsem se musel prestehovat, to bylo kurva drahe... cca 40 tis.]
no... shanim nekoho, kdo umi dobre kerovat, nezalezi mi na mesta, muze to byt klidne v Hradci Kralovek, klidne si dojedu. Musi umet geometrii, protoze to bude rikav ve smyslu plosneho spoje, konecne... a zaroven by mel ovladat i nejake takove ty zakladni veci typu srdce se jmenem.
Rozhod jsem se, ze udelam ve svem zivote nejhloupejsi tetovani.
Necham si vykerovat srdce propichnute sipem s napisem Sofie.
Jo ja vim, ze uz s ni nechodim, vim, ze se s ni budu brzo rozvadet. Z toho sipu potece krev.
Pokud me nejaka nekdy bude chtit, uvidi to pred sebou pri kazde sukacce, ale tak to proste je. A hotovo... vzdycky jsem rikal, ze tetovani pro me oznacuji dulezite etapy meho zivota, tak tohle je jedno z tech dulezitych no.
A vubec. Holcicky jsou bezva... uskrtit je vsechny. Hladit a predehru, ale nehladi a na predehru serou. Na letisti taky clovek cekat musi, nejlepe s ruzema, ale nikdy tam nikdo neceka na nej.
Ale ze by kysela slina?
Hovno hovno zlata rybko.
Ted jsem mel chviky s nejakyma tema svobodnyma matkama, z nich ne u vsech jsem uplne nevinen, a ty uz aspon vedej jak v tom chodit, neresej picoviny, typka si vyzvednou na letisti, dovezou si ho domu, uhladi a usukaj ho k smrti...
jo jo, holky po tricitce, nejlip s jednim deckem, to uz je zas zajimavy. predtim si jen vyskakujou a obouvaj se do cloveka...
co to kecam? ale jo, proste jen kecam, po 5 pivech a asi stejnem mnozstvi panaku zlate tequily, ktera vysla asi na 10 dolacu [v Prase stoji neco kolem litru], tak to si muzu kecat co chci ne?
A vubec, vlastne si muzu kecat co chci porad.
Jo jinak delat turistickeho pruvodce pro holku z Berlina, co ji znam z Montevidea, byl muj jediny kvalitni vanocni program a musim rict, ze jsem si jej uzil asi tak stejne jako novorocni ohnpostroje.
Tak tedy, komu jsem jeste nepopral osobne vsecko nejlepsi v tom novem roce, tak preju ted. Taky by me zajimalo kde je Balu a Hospodin, jedini dva punkaci, kteri jsou ted na tom asi stejne jako ja. Pocit permanentniho osamneni a pritom vlastne maji pratele, oba na hranici silenstvi. Hej punkaci, napiste mi neco, treba kde jste a kdy si dame pivo, cuz?
Pokud je tu nejaka nezadana, pokudmozno takova, co se po me nebude vozit, umi cist, idealne i psat a ma rada mirne melancholicke prochazky po olsanech, nebo jinych hrbitovech, ktere jeden komentuje v duchu [nebo citacemi] J.H. Krchovskeho a ona dotycna si chce zasukat, hazet sipky do terce v nejakym nocnim pajzlu nebo treba jet na lyze... tak at se mi ozve ;]]]]