V Kazachstanu, utahany jak svine, je tu od nas +4, takze v noci nespal a i kdyby, tak vstava kazdy den ve 3rano a maka pak 12h.
Navic mam neco mezi hladem a bolenim bricha. Luxus.
Zajimava byla vcera debata o Snowdenovi, kdy jsem ja tvrdil, ze ten chlap je kachna porodana Rusakum, ze na tom co rika neni vubec nic noveho a kazdej inteligentni clovek to uz davno vedel, ale ze poslouzi k zastrasovani ostatnich narodu, ze si budou lide myslet, ze neschopne US, ktere jej ani neni schopne najit je vsemocne. Neni, ocividne.
Kazdopadne se ukazalo, ze pro Kazachy jsou Rusove NASI, takze jsem honem rychle zmlknul, pac me najednou prepadla paranoia, ze v techle zemich neni dobre byt zbtecne chytry, pokud porad jeste funguje KGB, kera je a byla zalozena na praskactvi. Myslim, ze me na to nekdo z mistnich i upozornil [nenapadne].
Nad mestem jsou ULTRA vysoke hory se snehem nahore, ackoliv, kdyz neprsi, je cca 30*C, jinak je mesto spis hnusne, betonove, panelakove, ve vsech podobach.
Huli se tu, hned z letiste jsem chyt cernej taxik s 2 pankacema co jsem od nich dostal spetku [jo, zas jednou hulim].
Jinak levno tu moc neni, krom benzinu, asi jak v CssR.
Jeste neco jsem chtel, ale jsem utahanej tak uz nevim co vlastne.
Jo jestli nekomu dluzim penize, tenhle mesic uz ze me nic nedostane, ale mam v planu ted hodne makat, takze zas dalsi vyplata pokryje nektere vydaje. Omluva, zatim. Snad se nic chvilku neposere, co ja vim, tak by nemuselo, ale kdo vi.
Jdu si koupit cigara, neco snist asi a pak padnout. Uvazuju, jak zaridit, abych byl vzhuru do 12v noci, abych pak vstal normalne, kdyz usnu v 8, vzbudim se v jednu a pak jsem rano na srac rozbitej. Samo jsem si nevzal prasky na spani, hlupak. Jsem si rek, ze kdyz nefetovat, tak hodne do cista, jinak si zas ujedu, a krom toho, ze se to dari, to je nepohodlne v nejakych dusledcich. Pisu jak lama, sorry, vazne uz se mi nechce.