MRQ: pobezi, dneska pres den zprovoznim....
Jinak musim se pochlubit s poslednim vyvojem udalosti v mem novem bytek, mam na to proste stesti, psal jsem to i do auditek o spolubydleni, ale tady to zas jednou rozmaznu... konecne uvidite, ze jsem nepoucitelny dobrak a veril jsem Truce, ze se bude chovat slusne, jak slibila, kdyz shanela spolubydliciho...
Tak ale od zacatku.
V byte, kam jsem se pristehoval byly konstantni problemy. Diky nedorozumeni a intrikam odtud vyletela Simca [kadernic, kdo zna z Olomouce], tajdle me docela mrzi, ze jsem se k tomu nachomytnul, pac jsem nakonec byl za blbce. Ted mam dojem, ze budu znovu, protoze pote, co odtud odesel Milan Buchta [chodi sem do auditu, pokud nema ban] a pote, co jsem mu rozbil drzku, za nejake nepristojne chovani k Truce [ktereho se hodlam ted dopustit taky, a drzi me jen zdravy rozum, ktery zkroti srdce a nedam ji tentokrat pres drzku, ackoliv si to znovu zaslouzi jako uz 2x]... Kazdopadne me Sofie ukecala, at jdu bydlet k nim, pac ji horel pokoj, proste nekoho shanela.
Ja si chtel sehnat garsonku a na spolubydlici uz se nadosmrti vysrat. No budiz, pokoj je to pekny.
Takze si tady v klidu -veskrze- bydlim cca 3 mesice, kdyz si takhle minuly patek vesim pradlo, balim se na dovolenou, staram se o kocoura... a zvonek...
... pred bytem spolubydlici v klepetech a 3 policajti v civilu, jenen v cernem zasahovem se zbrani a tak...
... tohohle spolubydliciho a jeho zenskou jsem chtel vyhodit, protoze se v byte zacali mnozit drobne kradeze... tajdle kilo ze stolu, tajdle veskere jidlo z nakupu, tajdle cisty fetacky naradi, co zustalo lezet v suplikach, tajdle usb fleska. Musim rict, ze me to dost sralo a resil jsem to nejdriv s nima, s tim, ze samo bezvysledne, takze pak s domacim, tam uz to vypadalo, ze mi pomuze je vyrazit, zadnou smlouvu nemam, takze jsem nemel moc jak...
... no kazdopadne se ukazalo, ze spolubydloci nasilne prepadal a okradal zenske v tramvajich o mobily. celkova skoda asi 200 000,- + mozna utok se zbrani v ruce [kaser] + mozna ublizeni na zdravi - sazba 2-10let, zadne polehcujici okolnosti + vyhosteni + ma jeste podminku, za neco dalsiho, o cem nic nevim. Bezva ne?
Ok, zustala po nem zenska, co nema na najem.
Odjedu na dovolenou, vratim se a Sofie zahlasi, ze se bude stehovat, ale ze casem, nejak a ze da vedet dopredu vcas.
Ve stredu me Sofie poprosila, jestli ji nezaplatim najem, ze nema cas, ze je nekde na treningu. Vybral jsem tedy pro ni 5 000.- a vecer to zaplatil i za ni.
Od te doby jsem ji nevidel a penize taky ne. Az do vcerejska, kdy uz holt musela vymenit svuj pas za 5 tisci, ktere mi navic nevratila cele.
To je jen tak jako, no... pet taliru je pro me jako docela hodne, ale rekneme, nakonec je vratila, i kdyz s vyhruzkama. Horsi je, ze jsem se dozvedel, ze [a to uz udelala podruhe]... se tajne domluvila s domacim, ze se stehuje pric 1.9. a nikomu v byte o tom nerekla.
Takze tam jako chtela nechat me a holku, co nema na najem + predpokladam, ze tech pet tisic nemela v planu nikdy vratit, protoze spolubydlici mi rekla, ze v den, kd jsem za ni zaplatil najem, mela v planu si koupit letenky do Izraele za hadejte kolik, ano spravne za 5.000,-.
Takze holka se proste chtela sbalit, vypadnout do zeme zaslibene za moje prachy, nechat mi na krku byt a sve veci + spolubydlici, co nema na najem.
Parada.
Duveryhodna holka, jsem VELMI VELMI VEMI rad, ze jsem se ji kdy zastal, ze jsem s ni sel bydlet, i presto, ze tuhle zkusenost s ni uz mam :
[jednou udelala to, ze zaplatila jen do pulky mesice, ze zbytek doplati pozdej, pak se sbalila a presne v den pulky mesice vysmahla a nikdy uz to nedoplatila, argumet byl, ze prece tam byla jen pulku mesice a tu zaplacenou mela, ze... proste bezohledna svine. jindy u me zas bydlela 3 mesice uplne zadaco, kdyz ji vyhodili najednou z prace a z bytu. grrr]
Tedy prosim, pokud nekdy budete mit moznost si o tehle me stale jeste manzelce [jen do konce mesice uz snad konecne] s nekym povykladat, a pokud to treba bude jeji budouci milenec nebo treba jeji budouci spolubydlici, predejte mu tuhle milou zkusenost. Zvlaste bych to doporucil u kombinace milenec+spolubydlici. ;]]]