EVELINA: wow, sikovna!!!! libi, ze jsi poslala response, jsem rad, ze se zase vidime, nemel jsem cas Ti moc odpovedet, omlouvam se....kdyz bych Ti zavolal, muzes mluvit? docela bych pokecal...
Jinak od tohohle cloveka mam Kombuchu, Vodni Kefir a ted uz i Zrna Mlecneho Kefiru [tempeh mam od nekoho jineho]...
http://www.frantisekapfelbeck.org/doku.php
v sekci Blogz ma jeden, na kterem jsou navody co s tim a jak na to vsechno...
Jinak o weekendu budem asi delat fermenovanou rybi omacku, jmenuje se to Garum
a da se to najit treba tajdle:
3 dni po zalozeni ryb do soli a jejich stani na slunnem vzdusnem miste
ocekavany vysledek:
Recept:
Making Garum - The Traditional Way - The Silk Road Gourmet
http://www.silkroadgourmet.com/making-garum-the-traditional-way/
Jinak kombucha je stara krasavice :]
Myslim, ze v Olomouci kombuchu pestoval bud Eiffel nebo Mejla, takze by tam mohla byt taky nejaka k dostani, pokud se treba Evelin chces pripojit do spiknuti, ktere ma za cil zamorit svet temahle hezkejma, extreme rychle rostoucima vodnima priserama, co zerou vsechno do velikosti mensiho ditete... ;]