zjistil jsem, ze policajti neresi, ze na
demonstracich clovek nesmi byt podle zakona maskovany
[kvuli tomu uz jsem byl taky v novinach] : tady je jeden
dalsi ego-trip, na fotce jsem samozrejme ja, a dobry je,
ze kdyz jsem k sobe stahnul vsechny lidi s transparenty,
mali diky Vendeta/GF masce automatickou pozornost kamer
a fotaku:
Proti policejnímu zásahu v growshopech přišlo demonstrovat 200 lidí - iDNES.cz
http://zpravy.idnes.cz/...ce-proti-zasahu-v-growshopech-fc8-/domaci.aspx?c=A131109_204821_domaci_vez
Rad sem zas jednou videl Sorbaka, treba uz se konecne nejak uklidnil nas vztah, ktery mi na dlooouhou doy vynesl nejaky ban ci co + par polopravd [vic nez lez, tak spis pravda, ale kdyz cloveku pak v Olomouci vykladaj, jaka je herakova troska a smazka, ze to rikal Zorbak, tak to jednoho moc nepotesi, ale snad uz vyreseno, hilt Zorbak byl dycky velkohubej manager, jak trefne poznamenal Balu].
Jo a jeste: fotky z UrbExU si pridava do like na fb kamoska, co je policajtka, manzelka mojeho kolegym je desne fajn, ale husty, ze tim naplnuju nekolik skutkovejch podstat, a ona udajne musi podle zakou jednat, kdyz narazi na trestnej cin... navc mam dojem, ze jsem se napraskal... chjo, jeste, ze je to hodna holka, kera jezdi na Rude Masine, takze by to mohlo byt ok [ne nei 81, HA MC, Ruda Masina je v tomhle pripade Shadow, obdoba toho, co jej ma zkroceneho Hienisko. Obema to kundam slusi, ne ze ne, s tema masinama].
Krom Zorbaka jsem jeste zahlid Vitexe, X-Chaose & Tloudev.
XChaotickej semnou nemluvi, od te doby, co se dozvedel, ze pycha moji starou a ze k tomu mam ponekud bojovejsi pristup [spis jsem mel chut mu dat do drzky, pac na Truce uz nemam vlastnicka prava, ac jsem ji stale verny a vsecko tohle].... ostatni hippie/punk byli v klidu, a usuall.
Tomas Overdrive-Spider Petru Jani? Kdyz si to dala do Like, znamena to, ze uz po me PCR pujde za uzivani cizi veci, nasilne vniknuti & vloupani? Mam dojem, ze to je presne to, co delam, kdyz chodim po techhle starych, nadhernych objektech. Vis co je na nich nejkrasnejsi? To ticho a samota, klid. Nekdo o tom napsal, ze slysis zvuk destrukce. Slapnout v Kolbence na kleneny strep, znamenalo pul minuty poslouchat nadhernou, nicim nerusenou ozvenu. Je krasne, ze lide maji hranice ve svojich hlavach, kdyby je nemeli, byly by tak hrozne svobodni a vsechna tahle mista by ozila ruchem a rejem lidstvi. Kamarad, co uz je od leta mrtvy, sebevrazda, tak vymyslel tu cas o tom tichu, klidu a samote, ktera nasleduje po "vloupani"... vsechny cesty do techle objektu venuju jemu. RIP Balu! [dik za like btw]
Tyvoe, hro