MOUSEK: dekuju, zajimave, jsem rad, ze se Ti libi, ze neco delam, uvazoval jsem, jestli bych moh rict, ze tenhle audit je "pasni", kdyz se me nekdo zepta, co mam za konicek... taky me zajimalo jednou, jak uz to tak mam s tim eg[g]em, jestli by si nekdo tenhle muj konicek psat o sobe a o vecech, co me aktualne zajimaji mel v hlave, az konecne spacham tu sebevrazdu [ke ktere neni nidky daleko]... ale asi ne, myslim, ze jsem porad zcela bezvyznamny, asi jako hrat v male vesnicke kapele, nebo tak neco. stejne me to bavi, a za tyhle commenty dekuji, pohladej.
jinak ano, Surreal adit byl a vlaste je muj, jen mi zavazel v bookmarcich, skoda, ze je mrtvy, neches zpravcovat, pripadne Ti jej klidne predam uplne [nebo nekomu jinemu z tohohle auditu, kdo na nej bude mit vic cas... vlastne to mam tak, ze temer nectu, co pisou ostatni mimo me audity a v emailech, a jen sam prispivam, ale kdyz na nejaky audit nemam cas/chut, pripada mi, ze je proste lepsi jej nekomu predat a dal jej sledovat, treba jako anarchyst cookbook nebo papirovy/DIY nabytek --- ha ten by mohla chtit Sancha, Surrealismus by zas mohla chtit Evelin, ale ta zas ma 3 deti, tak nevim, no...]