• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    davej, soucit a ovladej. (datta, dajadham, damjata) ~ kazani zaslechnute v hromu, upanisadach
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

poslal mi burkhar
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nic proti hubenejm, devcata, ale me proste modelecky co vazej min jak ja nebavej, a proto se mi poranu zalibila tahle pisnicka Petra Spaleneho ;]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dáma při těle Petr Spálený
    http://www.youtube.com/watch?v=T8FXrfNYfOM

Zvony, přes den tlumený
    mi spánek rozezní.
    Do snů vejdou čtyři dámy štíhlý
    s pátou mírně obézní.
    Můj lokaj dámám růže hází,
    já dobře vím, co se má
    -do vlasů dam
    sám po růži dám.

Já sám ty štíhlé hýčkám,
    jsou nesmělé,
    tak lákám k hříčkám
    tu dámu při těle,
    přátelé.

Démoni ji skáčou v očích,
    když ji noc rozpálí.
    A já pouštím noční můry
    jenom pro ní z povzdálí.
    Pak smím dát na svoji šíji
    dlaň baculatou.
    Tu nejhezčí z dam
    já pro sebe mám.
    Lokaj můj, ty štíhlé hýčká,
    jsou kyselé.
    Chci plát jak svíčka
    s dámou při těle,
    přátelé.

Když sám koktejly v dřezu míchá
    dlouhej brk kohoutí.
    Že potom vždycky ráno svítá,
    to mně moc zarmoutí.
    Takhle dámy šňůrou spoutat,
    se mnou by tu žily dál.
    Já namísto dam
    zvon budíku mám.

A ptám se proč nejde získat
    sny doznělé,
    chci žít a výskat
    s dámou při těle,
    jó, přátelé.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TLOUDEV: video pres XMPP? podle me ne, aspon, kdyz to dohledavam, nezkousel jsem Hangouts nikdy. hlavne mi vadi potreba google accoutu, snazim se nemit u google nic, jen kvuliva z5ne kompatibilite tam jeste mam email a pouzivam jabber-talk, ale to zrusim casem taky [stejnejako vsechny lidi, kteri, kdyz uz to musejpouzivat, nejsou schopni se naucit sifrovat]
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    OVERDRIVE: hangouts je normalni XMPP (AKA Jabber) - tzn zustal bych u jabber uctu mimo google
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    heledal jsem nejakou nahradu skype, ktera nebude skype, vsichni ted zpivaj o Google Hangouts, ale to je zas google, kdyz uz bych se zbavil mrkvosoftu, takze nalezeno: http://ekiga.org/

zda se, ze to funguje i ve widlich, akorat ted sedim na terminalu bez jakejchkoliv multimedialnich sracek, tak to nezkusim,ale mozna by se pres to dal hrat shadowrun... zkousel nekdy nekdo?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

Jo jinak mam prosbu, vyserme se uz konecne na RAR, navrhuju stahnou a pouzivat pod woknama 7z, tedy 7-zip : http://www.7-zip.org/
    Potesite tim uzivatele jinych operacnich systemu nez tech zasranych woken, navic narozdil od RARu neporusujete zadne licencni ujednani a nic nemusite krast + pod woknama se to chova stejne jako rar vcetne right clcku a v operacnich systemech uz je 7z defaultne pritomen

The main features of 7-Zip

High compression ratio in 7z format with LZMA and LZMA2 compression
    Supported formats:
    Packing / unpacking: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP and WIM
    Unpacking only: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR and Z.
    For ZIP and GZIP formats, 7-Zip provides a compression ratio that is 2-10 % better than the ratio provided by PKZip and WinZip
    Strong AES-256 encryption in 7z and ZIP formats
    Self-extracting capability for 7z format
    Integration with Windows Shell
    Powerful File Manager
    Powerful command line version
    Plugin for FAR Manager
    Localizations for 79 languages
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    sedim na woknech a winamp nemam a nestahnu, takze volba padla na FooBar,a napadlo me,ze bych chtel nahravat obcas neco z radia, tak navod je snad tady;

audio - saving track titles of internet radio stream to file - Super User
    http://superuser.com/questions/645695/saving-track-titles-of-internet-radio-stream-to-file
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Schovavam

DVD RARE MOVIES HUNGARY/POLAND/CZECH/RUSSIA/YUGOSLAVIA… for sale
    http://www.ioffer.com/i/dvd-rare-movies-hungary-poland-czech-russia-yugoslavia-494170806
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    OVERDRIVE: to ma dva ty bubny? jinak nechapu, jak by to fungovalo.. srry za hnidopisstvi :) Jako GM s tim nemam prob, doresime v poste.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    OVERDRIVE: mne to príde ako detská nočná mora. podľa tých knižiek a žirafy
    OVERDRIVE: nejakého čapka i verneho mám, skúsim ti to niekam nahrať
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

haa, uplne nahodou jsem nasel wallpaper sveho prvniho linuxu [ubuntu 6.4 dorucene na cd zdarma, pac jsem tehdy mel jen GPRS modem na SK]
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JULYZ: docela by me v tomhle ohledu zajimalo, jestli by nekde nesel najit nejaky dramatizovany K. Capek [Krakatit, R.U.R.] atp. Nevis? Obecne linky na audioknihy, pripadne doporuceni na nejake dobre zpracovani [treba ten Potter zrovinka dobry je, mel jsem treba McCartyho Cestu a ta sice byla "zdramatizovana" ale jako nic nic nic moc...]

Jinak jako diteti se mi HROZNE moc libila audio-kniha [3 kazety] J. Verne: 20 000 mil pod morem, to bych jako docela chtel, zkusim se v prubehu dne porozhlednout. Kdyz bys nahodou Ty nebo kdokoliv tady vedel o dramatizaci takovychle veci, jako je J.Verne, tak zajem mam, a to docela dost...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

uaa, mam z toho pocit neceho monstrozniho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam