LIBRIUM: no v deutsch je prav elast.fm fraj a hrat by melo, nehraje vam tam hrozne vela cast youtube, jak jsem zjistil, kdyz jsem byl v leipzogu, ale last.fm by fungovat asi melo, prave ty redirecty jsou podle ipcka vazne na lokaci, takze Tvuj link je v Cr na picu.
Kazdopadne, kdyz bys nekde mel nejake j sererik, tak bys mi moh polovit VPN tunel a nej, a ja bych se pak vuci Last.fm tvaril jako neme a bylo by to zas v kldu
zkousel jsem ruzny proxy, ale ty neplaceny bohuzel nezabiraj jak by mely... melo by existovat neco jako do not blcok me, nebo unblock us, nebo tak nejak, ale nemuzu to nait... stoj to asi tak 5 ojro mesicne, ale melo by to umoznovat treba v DE cumet na CT, nebvo v CR joukat na UK televize a tak... prave proto se ptam, jestli to nekdo nezna...
Nechces si poridit BeagleBone [neni k sehnani nikde :( ] pripadne Ostruzinu, ja Ti z toho nadalku udelam serverik, kdyz mi to bodnes do Internetu, a budes nam poskytovat sluzby Last.fm, pro lidi z auditu Overdriveriho? ;]
Snazim se z Nyxe vymamit, ze na nyxu by slo platit za prispevek pomoci flatteru nebo bitcoinu [miroplatba, tak jak mas ted moznost dat palecek nahoru, tak budes nit nejakej ucet nekde na netu - zatim to dela prave jen flattr... a na nem budes mit nejaky prachy, kdyz se TI neco hodne libi, muzes bud zvednut palec, ze jako dobry, nebo muzes z Tveho uctu na Flatru poslat autorovi textu treba korunu... koruna ke korune a autor ma stejne hovno, ale kdyz je dobrej, dostane za sve psani aspon neco, popripade i docela dst, pac uz jsem videl blogy, kde mel autor treba 1200 creditu, pokud byl jeden treba dolar, tak uz je to dost dobrej duvod psat blogy, ne? takhle y se slo poskladat na to Rapsberry ;]
Jinak za muj text o platebnich kartach mi nekdo poslal pulbit-coinu, tedy asi 250 USD v dobe, kdy jsem to psal, mozna to bude jeste vic... nemalej frajer.
Muj prvni BitCoin.
MMchodem jsem usoudil, ze psani, ac stoi za hovno, tak je vlastne jediny, co umim delat, aniz bych musel investovat neco vic nez cas, a vznika z toho novy vyrobek... takze moznost platit mi za psani, by se mi MOC MOC libila...
zaplatili byste mi nekdo? treba jednou mesicne, ja nevim, treba padesat kacek?
Jo ja vim, ze je to neskromne, ale jako nechat se takhle pozvat na pivo vlastne, to by bylo pekne...
Flattr:
https://flattr.com/
Az se vyspim, tak to prozkoumam, asi si to dam do zahlavi auditu a na oba sve blogy a na web... chjo, stejne to ale asi neklapne, za a] si nikdo nezalozi ucet, za b] precejen tak dobre zas nepisu, aby to bylo natolik mind-blowing, ze by nekdo si rek, KURVA, TO JE BOZI, ZA TOHLE BYCH MU DAL I DROBAK. ale uplne presne vim, jakej typ blogu tohle ve me treba vyvolava, kdyz by se to rozsirilo na ceskou scenu, ja bych rozhodne neky nekomu neco zaplatil...