OVERDRIVE: jinak u tohohle jsem PRESNE cekal, ze tomu da +K Sancha,a taky jo. nejak mi pripadlo, ze je to tak nejak jeji zpusob humoru, stejne jako muj.
dycky jsem uvazoval, cim vlastne sdruzuju lidi, kteri chodej sem do auditu a tak...
kdyz se podivam na grafy svejch znamejch a jejich konekci, zjistim, ze se navzajem neznaj a jedine co je spojuje jsem ja... tak je to asi proste me silenstvi typu "vcera me vyhodili z prace, ze prej se jim nelibi ma osobnost... nerikli ktera"...
Jinak, kdyz jsem obhajoval to mega a 40k/mes, investor mi rekl, ze z meho internetoveho vystupovani jasne plyne, ze jsem UPLNY MAGOR a ze pevne doufa, ze takova osobnost nejsem i ve zkutecnosti [NASTESTi TO REK S USMEVEM]... ale konecne, jestli me opravdu bude zivit to, ze jsem defacto tovarna na napady, tak co uz, ne?
Jinak hrozne se mi libi kde ted sedim a pisu... teda ne celej ten Miin pokoji, ale ma ty vsechny tuny hracek v takovejch nejakejch plastovejch bednach, sedim na posteli a notebook mam postavenej na trech z nich... Pusobi to BEZVADNE industrialne, improvizace, ale zaroven jsou ty bedny hrozne pohodlne jako uloziste neceho [defacto neznicitelne] a zaroven odkladiste neceho.
Myslim, ze na nich zalozim design sve nove upravene domacnosti... jarni... postupne stehovaci do garsonky a par pater niz.