co myslite, ze asi shanim za software, kdyz to ma tyhle ikonu? [jinak chtel, moc moc chtel, i kdyz chteni neni spravne, aaano] bych gay pride jablickovou nalepku, tedy origo logo, nez z barev udelali sedivou a cele to postavili na designu a penezich misto genialnich napadu, huge power to do whatever [as google] & aaaa... jsem se ztratil, sorry, jsem uplne na sracky vyvetovanej, priznavam bez muceni... 5 uplne insomniatickych noci... osrr ztratil jsem asi 3x nit, jsem uplne mimo, to uz jsem psal...
jo nalepka,, pac ja pri tomhle ztraceni delam jeste n 2 kompech v line a hadam se s tou pizdou zasranou Laurou,.... zasrana spia Slovenska... za posledni 3 tydny co jsem nebyl v CR nebo nebyl schopen uklidit a nakrmit kocoura, tak ta krava jej jen krmi, takze chudak sere porad do stejneho pisku, co se jinamk meni kazde 2 dny, samozrejme CELA ZASRANA domacnost smrdi kocicincema, kdo zna, tak vi, ze to je tak na odstehovani se, zaroven ta pizda s nim chrape v posteli zaroven s nedojedenejma kusama pizzy, buchnama s krvi [o tom repertoaru jsem uz psal], takze se bojim a stitim vzit kocoura k sobe do postele, s tim, ze jej nijak zvlast nevyhledavam, jako umyslnou spolecnost [jsme v modu - co nadelas, je to kamos, z me strany, z jeho strany je to proste pokus o poskrabani kdekoliv konci agresi z jeho strany popripade uteem, pri kterem neco prevrhne a rozbije - kocky se neumeji ucit polohu veci, aby je nenicily jen proto, ze si vzajeme zavazeji? oh jak nadherne svobodne storeni, worth of peting... grr....]
takze jsem poprsil picu, z defky kravu, ze zhnile slovenske rozpadle salasnice, samohonkou a incestem prolezle, vypatlane smradlave, hloupe, lacine, protivne, podrazacke zkurvene netolerovatelne... uz jsem se ztratil v rodech a padech... proste jsem ji poprosil, at se mi postara o kocoura, zatim co budu v USA [+ted, kdyz jsem mimo z prace a jetlagu a dnes i z drog]... dopadlo to tak, ze je jednodussi kocku utratit, pac je divoka a kouse, nasrana, pac nema kam chodit srat + vsude jsou zbytky bud zradla z predsezrani nebo po sezrani a vysrani... vedrez a v lednici jsou shnile veci, zadne jine ne, takze co nesmrdi kockou, smrdi uplne extreme hnilobou a je pokryto plisni....
a kdyz jsem dnes prisel domu s tim, ze jsem mel EXTREMNI bolesti v brise, az jsem kricel a valel jsem se... tak mi rekla, ze jsem symulatn, ze mi nic neni, pac jsem dal prat pracku a teprve pak kricel bolesti... vzhledem k tomu, ze jsem proste nedobeh na budku se srdickem a chtel dat vyprat dziny, prekonal ksem bolest, nez jsem zacal rva, a otocil koleckem na 60+pridal prasek a dziny. pak teprv, jsem ji poprosil, at zkoci dou o patro nis k doktorovi, aby mi dal leky proti bolesti, pac na krece tvrde hnede nezabira, jen na odpaleni se, abych moh jit spat... nebo aspon jako spat.
ne nemam v planu s tim pokracovat, ale jako reset to bylo dobry.
chjo, asi budu muset utratit kocku a slovenku. kocku utopim, slovenku zardousim, nebo opacne?
jsem si rikal, ze to co pada ze SK do sveta je elita, vetsinou byla, ale tohle stvoreni s cca 20 letou zavisosti na perniku a heraku, s typkem v base a s neschopnosti sebrat po sobe hovna, potazmo se schopnosti, domluvit se se Sofii aby mi vykradla pokoj, to je proste vazne nevhodne k rozmnozovani.... uplne si predstavuju, jak v te jejich salasi ma kazdej 3 oci, kazdy na jine casti tvare, neteri maji 6 prstu a vsichni pijou Biliho Jezise...
Taky ona je fetka ULTRA kalibru, jeji segra kleptomanka zavisla na gamble... rodice asi oba, nebo aspon jeden alkaci... coool. nemuzu se ji zbavit.
vzdycky, kdyz jsem si myslel, ze mam spatny spolubydlici, proste jsme se jen docasne nebo dlouhdobe srali, ale tohle je proste na me uz moc. uz jsem se s ni pohadal potreti... PETRE VAVRIKU, porad jeste mas nekde volny pokoj? vazne budu hodnej a tentokrat se nastehuju, jinak pujdu sedet za vrazdu.
proc proboha mi lidi nemuzou dat pokoj, ze se do me srala Sofie chapu, ze do me sral predchozi sef bytu, chapu, pac jsem mu chtel sukat jeho ex- a stara laska nerezavi. i bitku s Buchtou o Sofiinu cesta vubec chapu... to vsechno byly fer veci, ale tenhle Slovensej bilej trash, kterej znicil vsechno hezky, co tady zustalo prave o Buchtovi a Truce hnojem z nepohlidane kocky, znicil kocku tim, ze ji proste donutil zdivocet... proste NEEEE!!!
jdu spat. zas jednou.
tentokrat v tankve modu. bordel jak v tanku, v hlave pusto a ohnostroj.
hura amigos i segnoritas, tohle konecne klapne. cca 12h/5d je na me malo a jebe mi z toho. dik, ze existuji dealeri, nastesti ne oc blizko, levne a snadno... zitra hurrara do Olomouce, tesim