pripadlo mi jen tak vizualne hezke, mam rad obrazovku plnou informaci.... zjistil jsem, dik tomu, ze okynko od Julyz ujelo, ze je muzu chytit a poslat si je nekam, aby docasne nezavazela, jeste by mozna bylo hezke neotvirat je automaticky, ale jak je dole seznam lidi, kteri mi posledni dobou psali, tak u nej rozsvitit pocitadlo ze to id psalo a kolik toho napsalo, az po clicku by se otevrelo v bocnim panelu... dik tomu by slo vypnout pocet posty pod ikonou, kde je stejne videt jen posledni a pocet celkem... otazka je jak by se to chovalo po prihlaseni...
hezky by bylo mit moznost si do spodni listicky nacpat id s kterejma si chci psat nejak vic a castej jako rychly pristup do posty... takze ted tam mam jvmlak, nickita, harvie... coz jsou ti co mi psali naposled, ale ja bych tam chtel treba JULIZ, VMLOKA... naporad, a pak az ty co mi psali naposled, ti by mizeli kdyz si jejich postu prectu a samovolne by se neotvirali, jen by se zobrazoval pocet dorucenych, tak jak je to ted pod moji ikonou a nickem... s tim, ze kdyz by jich bylo moc, zmensovalo by se to az na velikost ikony... predpoklada to zapnuty javascript a zobrazovani ikon...
sor za dementni popis, je hlavne pro Marka a ten to snad pochopi, jinak jsem si sem chtel dat jen postrehy o moznosti zavirat a otvirat bocni panel s postou pomoci clicku na dole ikony id + moznost posouvat psaci okno... jen me napadlo, ze by bylo hezke to rozsirit