MOUSEK: to uz je hode male na muj vkus. ja dostal svou prvni Opinelku od kamose, mela zlomenou spicku [porad ma] a on ji dostal snad jeste kdyz byl ve skautu nebo tak, jako malej kluk.
Nejakej Adam Suchanek. Ted uz je zenatej, ma dve deti... a ja uz mam asi 10let jeho opinelku ;]
To jsou dobry noze, ale ty novy maji spatne udelanej jistici krouzek, kdyz se nuz hodne zbrousi, cepel neni dobre jistena, protoze je v krouzku vyrez.
Ja bych od nich chtel nejakej z tech luxusnejsich noziku, se strenkou z nejakyho hezkyho dreva...
Nejvic bych chtel asi takovy to hodne uzky dlouhy ostri... bude v obrazkach, ale pri hledni jsem nasel nejaky chytry vyrezavanky, koukejte... [dobre napady, taky si udelam custom, libi se mi ten treti odzjora, jak tomu zuzili konec strenky... to udelam taky, mozna si tam necham ocko]
Jo, slim opinel - ebony, tak tenhle se mi libi hodne moc, i kdyz kua eben, to se snad ani nesmi tezit ne?
nemam rady tyhle zuzovany cepele, navic tahle neni ani karbonova, ale zas je krasnej ne?
nelibi, ale dobrej napad
aaaaah - kdyz si predstavim, ze mi zrezivi, nebo s nim ukrojim citron a on zcerna ;o
touzim po pouzdru na opinelku, kozenym, asi si jej nakonec udelam, aby na nem bylo tohle logo... nasel jsem tam jedno takove pouzdro, ale moje opinelka do nej nesedela, je to Camargue, oblast v Provance, kam se uz 5let chystam na dovolenou [do cele Provance]... jsou tam kone, plamenaci, baziny, piscity plaze, modry more a jinak sredomorsky hovno, klid, prach, pusto, majaky... miluju to tam. Kotva, srdce a smirci kriz... hezkej symbol.
nikdo nepochopi, jake mam na Provance vzpominky. Ma jedina dovolena s cestovkou, ktera byla UUUUZASNA. Zamiloval jsem se, poznal jsem moc moc veci... jezdil na koni, skakal z Pont de Gard do reky a plynul s proudem, pil vino v Chateau de Pap, jedl sneky ve sliziku a oreganu,... a pak, o dva roky nebo mozna pet pozdej jsme tou oblasti projizdeli stopem s Truce. Jedli kuskuz z esusu za supermarketem, utikali pred poulicni demonstraci arabaku, .... auuuuuaaauuuuauuuu, boli, jak kdybych se bodnul do hrudniku tou uzkobritou opinelkou a otocil ji kolem dokola a znova bodnul.
Chci do Camargue, chci do Provance.
Nemel jsem dovolenou v lete a na ceste od te doby, co jsem se vratil z Marocca.
Slibuju si, ze jestli stihnu zaplatit vsechny dluhy z nove prace, proste se sbalim a vypadnu. VYPADNU, VYPADNU, VYPADNU.
hodim za za hlavu mesto, Truce, smutek, proste jeno pujdu kam me nohy ponesou. nekde musi byt neco, a kdyz ne, je tu aspon cesta....