MOUSEK: nevim vubec, kukal jsem na nejaky jeho filmy kdyz jsem si jej precejen vygooglil a uplne jde mimo me, nemam 20 let televizi, a poslednich 5 let jsem koukal tak na 10 filmu rocne, protoze je tenhle druh prijmu informace pro me hrozne neprakticky ve vetsine pripadu, pripada mi to pomale a nemam rad, kdyz je to untergrund nebo hollywood, coz mi do jiste miry v jedno obdobi zacalo splyvat, takze jsem si dal od videa uplne oraz, abych pockal, co prezije cas... vyplaci se to. ted jsem videl Zivot a dobu soudce Roye Beana, co jsem sem linkoval, coz je casem HODNE provereny western, ktery rozhodne doporucuju.
Taky jsem si dal Zvetseninu, coz je samo taky klasika, a byl jsem dost prekvapeny a] London je tam krasny, jaky uz neexistuje, b] libilo se mi to jako komentar k artu a absurdyte [ta zahozena dulezita kytara je dobrej napad]... hrozne mi to pripomelo jeden film co jsme milovali s Truce, ktery zitra doplnim jak se jmenuje... jak tam hlidac hlida prostor, a mladik proste existenciane chodi po Londyne... od Leigha to je,.... dopln meno, budes znat, neni to surr, je to existencialni byti ve filmu... xxakru ... doporucuju kazdopadne.
ted mam uz v hlave prazdno, uz 4 dny kreativne makam, timhle tempem bych se vycerpal a umrel, tak jdu spat, over, away ,,, later ackoliv jsem jeste neco chtel, ale uz nevim, uz je to fuck, dobrou
pozdravuje vas Sancha, ktera i s Kevinem byla u me v Prase a bylo to utltra dobry, ted se flaka v horach, nekde kde se odehraval Alois Nebel - coz mimochodem nebyl atmosferou vubec spatny film, z tech novejsich. i kdyz jej cas asi smete..
dost, spat