Zajimave, konecne mi v Twitteru pristal BLOG opravdu BDSM dominy, muze byt. Ja chapu, ze je to moda, nebo byla, ruzny ty latexy, korzetky, obcas trosku biti, obcas nejaka troska krve, ale to uz radej ne... no, me proste dycky bavilo byt divokej, jestli ma dostat par facek, asi by si o ne mela rict, poku chce dostat pres zadek, at se predkloni.
Heh, pamatuju si, jak me Catzilla roznasela po okoli, ze napochodovala [jo klepala] do pokoje, kde me nekdo zrovna soustal, ja byl na ctyrech a nekomu lyzal kudnu nebo tak neco... uz z toho byla vydesena... no, tak pak asi nema cenu se koukat na tenhle link, ale zas zajimavy je, ze jen na mainpage je tam de-facto vsecko co jeste neni uplne fetish, jen rozsirena zaliba... nepochybuju, ze to muze pokracovat do zajimavych vystrednosti, kdetry uz jsou zas pak pro me mimo... pamatuju, jak kamoska prohlasila, ze zkousela ruzne fetishisty, od nohou az po sluztickovske oblecky a probodavani bradavek jehlama, ale ze ji to nebavilo, pac pak se citila jen jako vesak na neci zalibu, coz bylo jako cizi boty. Mam dojem, ze s ni souhlasim, ale sex je stejne hezka hra, je to jako sny, co se mi posledi dobou zdaji, cely vlastni vesmir u ktereho uvazujes, jestli ma nekde konec...
Tak jo, link na realny BDSM stranky, ne ty kasirovany modni, pro decka... a pritom hezky vcelku, takovy minimal...
http://www.blog-mistressnatalie.com/