[ OFFERINGNABÍZÍM: Pokoj 2,5 x 2,5m na Zizkove, 4.500,-/mes; Jezkova ul. / Praha, na zelenem metru / 4500 CZK ]
Klara mi dnes ve 2 rano odrekla spolubydleni. Pry mi psala pred 14 dnama SMS, ze keme bydlet nebude. Zajimave je, ze jsem zadnou takovou SMS nenasel a dala mi to vedet az kdyz jsem ji dneska psal, ze jsem redy a bude se moct tenhle tyden nastehovat.
Takze mam VELIKOU RADOST, zacinam byt vazne na spolubydleni stary. Hledam nejakej dobrej jednopokojak na cervenem metru, jenomze nechci platit vic jak treba osmicku, coz asi nebude takova sranda, ale kdyz by nekdo o necem vedel, uz mam fakt AZ PO KRK zasranejch zmrdu, kteri bud kradou, nebo je od nich z pokoje citit smrad jak ze zasrane mrtvoly, nebo neumej slusne rict mesic dopredu, ze hledaj neco jineho, nebo dalsi vsechny ty svinarny... treba jako PRAWITZ... najem mam zaplacenej jeste na 14 dni, tak ja se stehuju... cau. A tak. Tak tohle prosim NE!
Jeste ted jednou nekoho sezenu, jeste chvilku vydrzim, dalsi vyplatu jeste vratim posledni dluhy, jakoze OZZYmu, NOIDOVi a pak asi pujdu ja, takze mmchodem je sance zdedit VELMI, ale VELMI pekny pokoj na Zizkove. Zarim druhy nejslepsi, co jsem tady mel. Ten predchozi byl hezci, ale domaci byl napicu, tady je zas uplne v klidu i domaci. Uz jen proste dobryho spolubydliciho by to chtelo. Chjo.
Zlatej David. Sice je to taky podfukar, ale neni tady, plati najmy a nedela bordel. A jeho stara obcas je slyset pres stenu... mohla by dabovat pecko.
To moje jen mnouka, az je z toho Ko-Cour celej vasnivej ;]]]
Tak tedy bud mi sezente kvartyr, nebo mi pomozte sehnat nejakyho spolubydlaka, dik.
Dobrou.