• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---



    kurva, kurva, kurva.... sance, ze na aukru neco opravdu vydrazim je hrozne mala, to automaticke prihazovani neupozornuje, kdyz nekdo prehodi mou maximalku, to je pekne na picu, neexistuji na aukro nejake externi tooly, abych moh drazbu sledovat a prihazovat v poslednich vterinach?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ikona @HajiLogic na Twitteru
    je to jeden ISSIS
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Milan Hlavsa, Fiction - Basnici Ticha
    Milan Hlavsa, Fiction - Basnici Ticha
    http://www.youtube.com/watch?v=7QI1gi6L_9M




    ja vim, ze jsem sem tenhle "klip" uz daval, ale ted mi psala kamaradka, ze si na me vzpomela, kdyz kouka jak hraji Plastici nekde v nejake dire na Morave... a ja si zas vzpomel na tuhle pisnicku a uz mi hraje potreti... a jeste parkrat hrat bude. jsem ten basnik. proste jsem a uz davno to neni poza.
    mam chandru. uz od vcera, kdy jsem se dozvedel, ze nejedu k Brnu za kamaradkou, kterou jsem chtel videt.
    Sbaleny batoh, par konzerv, spacak, knizka od Karola Sidona s pseudonimem Chajim Cikan a listy na vlak a tak trosku touha... asi hlavne po tom, abych byl nekde daleko od mesta bez srdce... mozna taky s ni, protoze na me nejak po dlouhe dlouhe dlouhe dobe zas jednou dopadlo, ze jsem bez Ni.... pry bych Ji ani nepoznal. Pry pise hrozne sracky na socialni site, pry je asi tehotna, pry... kdo vi. Lidi toho namluvi a ona vlastne vzdycky psala hrozny sracky a byla na to hrda. To byla jedna z nedokonalosti o ktere jsem nikdy nemluvil, ze se mi jeji texty nelibi a jsou jen hloupoucce pruhledne pozy.... hodne z toho co delala byla hloupoucka poza a zkusenejsi a moudrejsi [neda se napsat chytrejsi] zeny vzdy kroutily hlavou, co na te blbce vidim. Jako mely pravdu.
    Mozna ted je se svojim stredoproudarem, zidakem a vlastne nemam co chtit ani co zavidet. Zije se mi bez Ni hrozne kvalitnej. Sice porad bez penez, dluhy jsou jak koule u nohy, ale dik tomu, ze semnou neni, tak vlastne zadne dalsi dluhy delat moc nemusim... Je to zvlastni, znam vsechny duvody toho, proc, kdyz prichazi podzim, ktery uz ted citim celym svojim ja, a kdyz z podzimem prichazeji hluboke a zadumane nalady, a ja zacnu premyslet nad Ni, tak cele moje ja vi, ze je to blbost. Neni co hledat, nic jsem neztratil.
    Je mi dobre.
    A presto, kdyz jsem najednou zustal stat za vlakem, ktery odjel bezeme, vzpomel jsem si na zacatek leta, kdy jsem zalozil audit Straight railway of sorrow. Vzpomel jsem si na cestu do Spanelska, na jeji smutne a zoufale oci zviratka v pasti upletene z plechu, pozdej jehel a flasek od vodky.
    Boda me to, a zacnou mi tect slzy. Kdyz nemaji proc. Nic jsem neztratil.

    Unavuje me vysvetlovat, ze hebrejsky se neucim kvuli tomu, ze ona je v Izraeli, jako spis Ona je v Izraeli, protoze jsem o tom vzdy mluvil jako o mem cili, jako o snu. Ja ji pujcil svuj Talmud, kdyz odjizdela, a vlastne jsem ji dal vsechny sva judaika... ale ja se ucim hebrejsky kvuliva ni. Vtipne a popravde uz dost otravne.



    Mam tady jeden problem, jednu historku, asi pro holky, kterejm uz je vic jak osum, ale zaroven si pamatuji , jak se citily, kdyz jim tech osum teprve bylo.

    Moje malicka dcerenka zije jen s mamou Hyenou. Nema brasku ani segru, i kdyz ma nejake kamarady, tak je takove trosku zvlastni dite, hodne si povida sama se sebou, kdyz si hraje. Nekdy je radej sama a hraje si potichu v koute nebo si kresli, ale mezi deti jit nechce. Myslim, ze to ma i po me i po mame.

    Kazdopadne jinak je to velmi chytre ditko, s trosku rozharanou pozornosti...
    No a ted naposled jsem si vsimnul, ze jeji socializace tak trosku trpi trhlinama. Nebo je to mozna nedostatkem a nepritomnosti nejakeho chodiciho a mluviciho bastarda, kterehozto bych mel predstavovat ja [bez vetsich problemu ci zmeny kostymu] nebo starsi bratr ci sestara [mozna i mladsi].
    Proste jsem videl scenu, ze ktere mi, musim se priznat, vyhrkly slzy do oci...

    Vzdycky jsem vedel, ze jsou deti krute, obcas taky zle vychcane, ale tak nejak me zasahlo, ze to zkusili na moje Mimi-nko, a ze ona ve sve dobrote na to zkocila. Tohle jsem prave mival k Sofii, ona byla obcas taky takova dobra duse, ktere jaksi chybel nejaky ten socializacni kousek, akorat ona to ma jako postizeni, Mia snad doufam ne.

    Kazdopadne Mia si hrala s dvema hocickama tak ve svem veku, jedna byla udajne Rebeka, druhou jsem neznal ani ja ani Mia.
    Rek jsem Mie, at se jich zepta, co jsou zac, a ty maly cubky ji zacaly do oci bezostysne lhat, ze jsou na prolezackach v hospudce na Vrutkach samy, protoze jim umrely rodice. A pak se z Mii pokusily vytahnout penize s tim, ze si nemuzou nic dat, protoze rodice jsou mrtvi.
    Snazil jsem se Mie, ktera utikala, a chtela ze sve kasicky, kterou mela ssebou, aby si mohla dat kofolu a langos, a ze ktere se nenapadne pokusila vystrachat nejake to euro pro "chudinky holcicky bez rodicu", tak tomu memu malemu najivnimu steneti hyeny skvrnite jsem se snazil vysvetlit, ze ty holky ji bezostysne lzou a chystaji se ji okrast.
    Nejhorsi na tom bylo to, ze jsem a] nemel zadny argument, jak jsem to poznal... jasne, byly dobre oblecene, proste ocividne ne z decaku... ale byl to jen dojem, socialni skill, empatie se spolecnosti, kdy vidis, ze nekdo lze az se mu od huby prasi...
    b] bylo mi Hyenete hrozne lito, protoze ona se tem holcickam fakt pokusila uprime pomoct a ja ji zrazoval od pomoci druhym, az jsem citil, jak je nestastna z toho, ze mi tak uplne neveri, ze ji holky, ktere se ji libi lzou...

    Vim, ze by jim dala par drobnych [coz je bohuzel v eurech uz dost penez i kdyz jsou to dvacetniky] a vlastne by nedoslo k zadnym ztratam na zivotech, ale.. ale proste jsem chtel, aby pochopila, ze i hezke mile holcicky muzou by ulhani zli bastardi, kteri se ji snazi ojebat nekam, kde to ani holky nemaj rady... jenomze to tak hrozne bolelo, ukazat steneti, ze svet kouse. Litoval jsem v ten moment sebe i ji. Ji, ze se snazi pomoct, sebe, ze musim byt ten bastard, ktery ukaze, ze svet je svine.

    Ted se o ni bojim. Porad na to musim myslet, hrozne moc bych chtel byt s ni, abych ji moh ja ukazat, ze svet je bastard. Bojim se, ze jeji dobra a mila mama proste neni zkurvenec jako ja, ktery ditku dokaze predat prave to varovani pred zlem. Mama je tam ta, s kterou se Mia tuli, ktere veri do posledniho vsechno. Jenomze mama nikdy nekryci [kdyz tak jen kdyz je moc zle], mama nikdy nekouse a mama nikdy neni zla nebo nema spatnou naladu. NIKDY vuci MIE. Ja mam byt ten zly hajzl a bastard, me se musi Mia trosku bat, aby vedela, ze i tak to chodi. Jenomze ja tam nejsem, a ja se o ni bojim.

    Jake to je byt osmiletou holcickou? Vyroste z ni ustrasena holka, nebo duverivej asocial, nebo... nebo,,.... nebo. Kdyz tam ja nebudu? B-ze trpim, trpim hrozne moc tim, ze jsem od nich odesel a ted nemuzu z5. Ne snadno. Sice by me Slovensko zabilo. Z celeho srdce tu zemi nemam rad, asi jako bych nenavidel socialisticke CeskoSlovensko, protoze takovy mam porad ze SK dojem. Nemuzu tam zit, snazil bych se zmenit tolik veci, az by ze me zustala vysata skorapka, nebo bych se zblaznil. Ale ja proste potrebuju byt s tou malou Hyeni holcickou, proste musim byt ten, co stene obcas kousne... az se mi chce znova brecet nebo necim hodit o zed.
    Nejhorsi je, ze jsem v tech najivnich ocich, ve kterych byla touha pomoct a neduvera, ze to co rikam ja, je to co je pravda, navic nevidel Hyeni mamu, ktera byla vzdycky silna zena, a i ve svoji smrti bude mit ruce vbok, jak zpiva R. Krestan, ale videl jsem v tom jinou malou hloupou Slovenku... ty oci byly steje bezradne, tvari v tvar pruseru... videl jsem takove uz mnohokrat a bojim se ... bojim se o oba pary tech oci, az se mi chce modlit od zoufalstvi, jak nad tim nemam zadnou moc a kontrolu, abych pomoh podanou rukou...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Jdu si pustit soundtrack z BlowUP a pak OST z Jarmushovych filmu, jako pokazde, kdyz mam takovouhle prazdnou lahvicku a muzu se na ni divat a premyslet...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CAMELLA: wow, sikovna! jinak ja o Nizozemi vim, proto, ze moje nejoblibenejsi soucast me kazdodenni uniformy byla Nizozemska vojenska bundo-kosile [stejna jako ta bundeswehr, akorat nema knofliky, ale patenty, coz zvlast u kapes z ni dela uniatne pouzitelny kus obleceni jako vrstvu pod bundu, pod svetr, pod mikinu, nebo i v horkem lete jako vrstvu na tricko, zvlast k ranu...]... no a kdyz jsem ji dostal, kazdy se me ptal, jestli patri jine z tech trikolor [te vertikalni] [abych nespoiloval]... a musel jsem si sam dohledat ci ze vlastne je...


    jinak prave ted, prave tady [nesirit]



    takovy predcasny darek k narozeninam [samozrejme nejsou plne, zejo, jen se mi libilo to baleni a tak trosku si preju, abych znal nejakou veterinarni zdravotni sestricku, ktera by mi napsala do posty, co se deje s tema, ktere se vyhazuji, kdyz jim zkonci trvanlivost, ale vim, ze takova sem nechodi ;]
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OVERDRIVE: tak ty tři od spoda jsou jasny, ale na nizozemí jsem si musela pomoct googlem :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: mmchodem tady to nikdo nekomentoval, ale ta Ceska vlajka na mojich dverich je spatne, coz me HODNE stve, pac ji budu muset premalovat, kazdopadne, kdo z mistnich pozna, ktera z vlajek [trikolor] je ci?







    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: objevil ameriku? Ty jsi vedel, ze na tom dela tym cca 20 studentu a vyucujicich z ruznych CZ universit, kteri se venuji umele inteligenci a hra jako takova je vlastne vedlejsi produkt vyzkumu a vyuky predmetu "vyzkum umele inteligence"?
    Takze jako pointa je asi takova, ze hra by mela mit cutting enge science presah v tomhle matematicko - filosofickem smyslu.

    MMchodem objevil Ameriku, pokud vim, tak Ty jsi to sem do auditu jako zajimavej objev, na kterej ma smysl cekat a koukat, pripadne si o nem neco nastudovat, pripadne se pridat k tymu lidi, kteri na tom delaj... tak takovej zadnej link jsem od Tebe nezahlid.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    chci checknout open-source groupware

    SOGo: Open Source Groupware
    http://www.sogo.nu/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    vnitrni dvere meho bytu na Zizkove... az se zbavim te odporne Slovenske bile spiny [ano jsou to rasisticke keci proti bilemu slovenskemu lidskemu odpadku!!!! tyvole shnily drez a hazlprkinko od krve, luxusni navrat domu]... kazdopadne tyhle dvere mi delaji radost, at uz tady zustanu jakkoliv dlouho...

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    DRAKONCIK/RAV: mate scanner na fotky/negativy?
    nenasly by se nejaky vhodny zalozeny objektivy? hledam hodne sirokej a jeden hodne dlouhej, ideal pres 200, koupim ji s 50 s 1,4 a 135 s 2,8, coz jsou rozhodne dobry skla za ty prachy [800 i s brasnama, pokud klapne, coz neni jiste, pac je to drazba, samo...]
    ale chtel bych neco sirsiho - to hlavne
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---


    snad mi pristane na stole, akorat bych potreboval zjistit, kde by se do ni dala sehnat baterka, protoze bez ni nefunguje osvitomer, coz by me dovadelo k zoufalstvi, pac bez nej nevyfotim poradne ani N

    5 Ways to Use a Praktica MTL3 35mm Film Camera - wikiHow
    http://www.wikihow.com/Use-a-Praktica-MTL3-35mm-Film-Camera
    Praktica MTL5 | MY CAMERA CABINET
    http://mycameracabinet.wordpress.com/2011/03/09/praktica-mtl5/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    jeden blog, kde uz bude vsecko mrtvy, ale aspon na nejaky odkazy na 60ky-70ky to muze byt dobry: http://hippy-djkit.blogspot.sk/

    ted se me holka ptala, jestli jsem za posledni rok nasel neco dobryho co by zaujalo, nejlip novej zanr... projel jsem svou "actual" muziku a zjistil jsem, ze nejmladsi je tam Dry Lungs Overdrive/Cyborgs on Crack [2012 - 2014] EBM z Balkanu od labelu CrimeScene, ale jinak vlastne vsecko je kolem 1968-2012, tak nevim, sem starej?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---


    Pokud by nekdo mel zajem o Herbi Hacock : Blow-UP OST, tak tady: http://download-soundtracks.com/movie_soundtracks/blow-up-soundtrack-by-herbie-hancock/

    pripadne youtube verze: https://www.youtube.com/watch?v=FxzSs6lxPlA
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _OZZY_: a jeste jeden dobrej scenar, prijde overdrive s cirem, vsem kravatakum vymacka jejich prioritni patra a dojede si do svoji trojky s prostrednickem nad pravym ramenem a xichtem, zasedne ke stolu a uvaze si kravatu ;]


    Zajimave na tom je, ze pravdepodobne to nekde funguje, jinak by to nekdo nenapsal... takze pravdepodobne existuje nejaky navod k vytahum, ktery nikdo nikdy necet a nikdo jej mozna ani nikdy nenapsal, kde jsou tyhe skryte dovednosti....


    Stejne mam nejradej jit po schodech, a zastavovovat jim vytah privolanim v kazdym patre, jen obcas nemaj radi ochrankari, kdyz clovek space pres patra ;]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _OZZY_: skoda, to by byl dobrej vymrd na vsechny ty kravatacky zmrdy, takovej vtipek ve dvou... ja s cirem, pomackam vsechny, pak nastoupi ozzy a vsem to ukaze, jak se to resi... takova osveta spolecnosti, wow! ;]
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    OVERDRIVE: testovano v T-Mobile a nefunguje...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jack White - Sixteen Saltines
    http://www.youtube.com/watch?v=DsixWMdScUI
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dostanete se sem? Jsou tam fotky z URBEX prochazky po Vitkovickych Zelezarnach, dam to pak i nekam jinam, ale vic uz dnes nestiham...

    https://www.facebook.com/overdrive23/media_set?set=a.10204624138032201.1073741835.1497445890&type=3


    Zitra by mela byt serka Lide Severniho Slovenska .... pro vsechny, kteri si stezuji, ze jedinej clovek kterej je na fotkach a v textech jsem ja a pak hromada mrtvejch a rozbitejch veci nebo mist... no, ne ze by by lide Severniho Slovenska aka SS byly nejak moc lepci, ale... no sak uvidite
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam