• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pri testovani neceho, co programuju, jsem nechtene nasel zajimave YouTube video, alespon podle nazvu:

Sex In Ancient Rome: Pompeii - Roman Erotica [HISTORY CHANNEL FULL DOCUMENTARY]
    http://www.youtube.com/watch?v=6kha6ccnBvo

Jinak zas jednou se musim verejne omluvit, ze mam obdobi, kdy na nyx vcerlku kaslu. Obcas neco hodim na Twitter, obcas na Facebook, ale nemam ted potrebu psat nejake delasi texty, ktere by zaroven nebyly primo clanek, takze zatim to tady je mrtve... misto toho se venuju Zorce, foceni, Ingressu, a hlavne mam HROZNE moc programovani pred vystavou IBC v Amsterdamu, kvuliva ktere ted budu nejaky cas fotit v Amstru...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Zkus měsíc vydržet bez fetu a tvá tupá mysl možná dostane ostřejší obrysy.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: BURKHAR: BURKHAR: tohle uz jsem videl, deje se to Zdenicce, kdyz prestane brat prasky a zacne ji hrabat... pak pise vsem kamosum podivny zpravy plny ufounu a hitleru... prosimte, nechces si vzit prasky? vastne jakykoliv, pokudmozno hodne ;]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    4>3<4=4>3

7+9+2+0+1+4=?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    卐卐卐 卐卐卐 卐卐卐
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    mmchodem, porad se pidim po objektivech s rozmerem zavitu 45mm, coz byval standard pred bajonetama... shanim jedno delsi sklo, kolem ±100 a jedno hodne krate, pod 30 ale nad dvacet, pokud by nekomu doma lezelo. Jinak klidne koupim i nepouzivana tela nejakych starych zrcadlovek, takova vec se hodi vzdycky, stejne uz ted chodim s dvema protoze neumim vymotat film aniz by mi zajel do kazety a bojim se jej tahat ven na svetle ;]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pry mi to otec ukaze, ale pro jistotu postup, ktery jsem sam jeste nikdy nedelal a ceka me za nejakych 22 zmacknuti spouste, pac stovku a tri dny jim na to nedam, navic to tak bude vic legrace a budu si pak sam moct vybrat co chci vyvolat na papir, coz by jinak bylo neprijemne, a drazsi, delat to po krocich v Labu... musim zjistit, jestli by v BRMLABu sla postavit temna komora [i se zvetsovakem]

2.1.5. Praktický návod pro vyvolání černobílého negativu - FotoAparát.cz
    http://www.fotoaparat.cz/article/10111/1
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    wow, reboot tohohle zrna je vazne hustej... nastalo to pote, co shutdown zkoncil ve stavu D+ coz jako tezko rict proc...

Force Reboot Linux:
    #echo 1 > /proc/sys/kernel/sysrq
    #echo b > /proc/sysrq-trigger
    If you want to force shutdown machine try this.
    #echo 1 > /proc/sys/kernel/sysrq
    #echo o > /proc/sysrq-trigger
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: mas rech... s B12 jsem neznal, ale IM by musel byt roztok, coz nevim jestli je snadno k dostani...

mmchodem porad sanim link na mikrofiltry na inzulinky, chtel bych to sem dovezt i kdyz uz to sam nepotrebuju, ukaz mi, jak se to jmenuje, pls
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vive la Fete - Noir Desir
    http://www.youtube.com/watch?v=7WbAaZPy1-g

vzpominka
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    NO2 je monomerny oxid dusicity, prudko jedovaty plyn.

rajsky plyn je oxid dusny, N2O,
    pri inhalacii dlhsie nez par minut treba doplnit potom kobalamin (vitamin B12) inj. IM.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle by mely byt snadno dostupne [i kdyz drahe] lahve s NO_2 takze s rajskym plynem... v praci jsme uvazovali, ze to vezmem na nejaky firemni teambuildink, kdyby nekdo potreboval spalit nejake mozkove bunky ;]

NOS 1.6 lb lahev opletená karbonovým vláknemTuning-car.cz
    http://www.tuning-car.cz/nos-1-6-lb-lahev-opletena-karbonovym-vlaknem.html
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    OVERDRIVE: Ta povídka ve mně zanechala hodně smíšené pocity, ale jako dobrý.
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    over budes v pze priti tejden ?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam