• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    INK_FLO: Tinker Tailor soldier Spy jsem zrovna i cet... dik, dam si i ty dalsi
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    OVERDRIVE:

    Jeden musí z kola ven / Tinker Tailor Soldier Spy (2011) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/279519-jeden-musi-z-kola-ven/

    Nejhledanější muž / Most Wanted Man, A (2014) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/302227-nejhledanejsi-muz/

    Vraždy v Yorkshiru: 1974 / Red Riding: In the Year of Our Lord 1974 (2009) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/257244-vrazdy-v-yorkshiru-1974/
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    OVERDRIVE: nevim, jestli se ten torrent vzpamatuje, ale mozna bude stacit:
    Mosassad & P.M Golda Meir''s revenge -Mossad -Operation Bayoneta Operation Wrath of God.flv
    https://www.youtube.com/watch?v=Wovg2yJQLAc
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    OVERDRIVE: Jak se ti stalo, že jsi někde zaznamenanej "že fetuješ" a nemůžeš kvůli tomu dostat řidičák?
    Teda, jestli to není moc indiskrétní otázka ;)
    Netušila jsem, že zákon něco takovýho umožňuje...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    nemuzu nikde najit ku stahnuti, nula seedu, kdyby nekdo vedel kde najit, treba i youtube nebo tak, me hrozne pada net, tak ted nemuzu moc hledat, torrenty drzej, ale jinak nic nefunguje... posledni sance je tady, co tak koukam, ale nedostanu se tam ted...


    Here are a couple of good British Docs :



    The first of two programmes this week about the fallout from
    the 1972 Olympic Games massacre, following hard on the heels
    of Munich, Steven Spielberg's film on the subject. Munich:
    Mossad's Revenge is on Channel 4 on Thursday evening.) Within
    days of the murder of 11 Israeli athletes in the Munich
    Olympic village, Israeli prime minister Golda Meir ordered her
    secret service, Mossad, to hunt down and kill those responsible.
    The programme interviews some of those directly involved.

    Munich.Mossads.Revenge.WS.PDTV.XviD.*******.orrent
    Munich Operation Bayonet - This World.*******.orrent

    Ther'e at www.uknova.com
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Download Munich - Operation Bayonet (2006) Torrent - KickassTorrents
    https://kickass.to/munich-operation-bayonet-2006-t1280708.html

    Munich: Mossad's Revenge - KickassTorrents
    https://kickass.to/munich-mossad-s-revenge-i0778788/

    to je obsazeni: Cast: Ankie Spitzer, Ehud Barak, Shammi Aulakh, Bassam Abu Sharif, David Kimche, Rami Adwan, Imad Shakkour, Ronen Bergman, Dagme Bring, Efraim Halevy and others
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Munich: Mossad breaks cover | Media | The Guardian
    http://www.theguardian.com/media/2006/jan/26/bbc.israel

    chci stahnout tyhle 2 dokumenty:

    And two TV documentaries broadcast in Britain this week - to coincide with the film's opening in this country - undermine some of its central claims. Operation Bayonet, on BBC2 on Tuesday, and Munich: Mossad's Revenge, on Channel 4 tonight, include detailed testimony from retired Mossad agents the broadcasters claim were directly involved in the killings. Their version of events is very different to Spielberg's.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Meet Assaf Gavron | Jewish Press
    http://www.jewishomaha.org/jewish-press/2014/meet-assaf-gavron/


    Shanim Sex in the cemetery
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: tenhle citat z filmu MUNICH tak nejak vystihuje kym jsem, i kdyz v danem kontextu jak filmu, tak me, je vlastne hrozne nesmyslny, tak stejne je to proslov, pod ktery bych se podepsal a dost vazne uvazuju, kam ten citat mam dat, jestli treba do zahlavi tohohle auditu... jeste nevim, ale je to moc pravda, z meho pohledu a i z pohledu me sympatickeho hrackare, ktery ve filmu vyrabi bomby, kterymi se msti.

    MMchodem jedna z hodne vedlejsich postav je tam Ehud Barak, prevleceny za zenskou, tak jsem si nasel jeho wiki, a je to vcelku velmi zajimave cteni, vcelky bych si precet nejaky jeho zivotopis, pokud by takoveho neco existovalo... musim se podivat... kazdopadne ta wiki, jen tak pro zajimavost je tady [nejhonorovanejsi vojak Izraele... hmm... ten clovek to dostal za to, ze byl takovy opak Svejka... mmchodem, hrozne by me zajimalo, jak se mysli v Izraeli, vlastne, snad krom par lidi z technicke branze, z nichz jeden chudak v Brazilii skoro umrel hladem, protoze tam neslo sehnat nic koscher, i kdyz nakonec jsme jej krmili zeleninou... jak jim chodili sms o raketach... to neni to co me zajima... zajimaj me lidi, ne stat Izrael, ne valka, ne political-religious statements... to je fuck, zas uz moc pisu, aniz bych mel zformulovane myslenky, ze]:

    Ehud Barak – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Ehud_Barak

    SPECHA!!! PLS HELP:

    Jo schanim v Praze kamaradskeho obvodaka, co mi napise papiry, ze muzu jezdit autoskolu... vazne nechci prokazovat ted 2 roky, ze nefetuju. coz je debilni btw, protoze nefetuju uz skoro rok, ale neni to nikde zaznamenany, pac za tu dobu jsem byl u doktora jednou s angynou, takze bych ted musel na zasranej ridicak 2 zasrany roky cekat... a ja jej potrebuju HNED.
    Nema nekdo rodice obvodni lekare, nebo nemate nejaky kontakt na autoskolu, kde staci zajezdit zkousky a dostanu papiry [pripadne i nejak jeste rychlej? posta kdyztak prosim SPECHA!!!!]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    “So you’re really going to kill her?” asks Robert, referring to their latest target, a beautiful Dutch assassin who has just murdered their clean-up man, the straight-laced Carl (Ciaran Hinds). Avner nods in ascent. “All this blood comes back to us,” Robert confides.

    “Eventually it will work,” replies Avner in the calm, reassuring manner reminiscent of Liam Neeson’s Oskar Schindler. “Even if it takes years, we’ll beat them.”

    “We’re Jews, Avner. Jews don’t do wrong because our enemies do wrong.”

    “We can’t afford to be that decent anymore,” he counters.

    “I don’t know that we ever were that decent. Suffering thousands of years of hatred doesn’t make you decent. But we’re supposed to be righteous. That’s a beautiful thing. That’s Jewish. That’s what I knew, that’s what I was taught. And now I’m losing it, and I lose that, that’s… that’s everything. That’s my soul.”
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: jawohl.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: tak to nebylo mysleno, je to mysleno tak, ze netrpim tim, ze to byl posledni krok historie. nebyl. jak nekdo cynicky rekl: "Jasne, vsechny vas zabili, ale ty jsi takovej hezke mlade zide."
    Nechci bejt cynickej. Jen nedokazu vysvetlit, ze vnimam veci jinak.... Kovner chtel zabit 6milionu Nemcu, pamatujes? A pamatujes asi taky, ze jsem tady psal, ze me mrzi, ze se mu to nepovedlo, ze?
    Asi tak 4x do tydne, ale co jsem chtel napsat je to, ze to nebyl konec sveta, byla to jen ukazka efektivniho nasili a lidskeho zla, hlouposti a tak... odkazovat k tomu jako k poslednimu kroku proste jen muze pomoct dalsi totalite a tak... nechce se mi psat, koukam na film, varim kafe, neplanuju minulost. aktualne jeste tak 2 dny ani budoucnost. pak holt uvidime. cesty jsou vicemene jasne... proste uvazuju a nejsou z toho smysluplne texty, je to takova samomluva.
    uvazuju o diteti s batuzkem, a o tom, co chci ja, vis?
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    dafuq "neveri Shoa", ja sa tam az sekundarne zapodievam IL/zidovskymi zdrojmi.

    vlastne nemecke data (zdedene po RSHA) dokladaju fyzicku likvidaciu vyse 5.8 Mio ludi, ostemplovanych ako ("Stvrt-/Polo-/Pravy") Zid.

    ak je zavrazdenych cez 5 mega, tak uz nejaky rozdiel 400,000 nemeni obludnost cinu. je to sice jedno cele mesto, par sto tisic deti z ktorych nestihli vyrast dospeli ludia, ale neneguje to tie miliony (konzervativny odhad, Birkenau ca. 800k, Treblinka ca. 700-800k, Belzec ca. 600k, Sobibor ca. 250-300k, Kulmhof ca. 200k, mensie tabory ca. 50-100k, Gaswagen minimalne 100k) co bol zaplynovany a vyse dva miliony zastrelenych.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Philosophy of right "does" not implicate moral category of "wrong"... spatnej preklad z nemciny v titulkach, ale je to zrovna myslenka, ktera se mi hodi...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Seleny je, kdyz se potkava s lidma, tak nejhorsi je, ze ja proste nechci oponovat poti nazorum ala Burkhar. Sionismus je chyba, at uz je podany z jakekoliv strany, ale Diaspora... zajimave, ze vsichni, kdo nejsou tam, tak jsou vlastne sziti s tim co zijou. Dycky byly, tak to funguje. Je v tom hrozna sila. V Male bubenici je odstavec, ktery me zasahnul, a rika jej tam Kasim, sef Palestinske bandy:

    "Vis proc, kdyz by se zavelelo, aby se Palestinci postavili do rady a pochodovali do IZRAELE, tak by se to nestalo i kdyz by to mohlo mnohe zmenit? Zadny z nich neche prijit o to co ma. Bohati si ziji, uzivaji, spinave penize, moc, korupci, cokoliv co maji, sva mala mista. A je jich treba milion, v kazde zemi po celem svete jsou... ale zadny z nich nepujde a nevzda se vseho. Bojuji jen nejchudsi..."

    Dalsi odstavec, co mi lezi v hlave.
    Cela ta loby, kdyby se to stalo pred SHOA, nebo kdyby... kdyby byly v rite ryby. Proto, pro tenhle odstavec...
    Uvazuju bud nad SK nebo, ze zdrhnu tam, proste budu makat na poli pod Slunkem, ted uz mi nahlavu ani nebudou padat rakety, maj dobrej destnik, soudruzi... kazdopadne je to jedina zeme, kde se vsichni vzdali vseho, krom sveho snu... ve valciku s Bashirem... jde po ulici, hloupej Svejk, bojovnik, co tak mozna strilel psy... kolem je zivot. On je bojovnik [na baterky], cely zbytek toho naroda sedi v kavarnach, pije caj, nebo treba pivo a cte si v novinach...

    Nedokazu nikomu vysvetlit tu smesici pocitu, neni to zadna takova ta sebe-lez, ze nekomu neco dluzim, neverim SHOA prave kvuli tomuhle panovi, proto jsem si jej dal do zahlavi. Asi je dobre, ze nezabil 6milionu, ale ja necitim dluh, citim jen potrebu... byt, neco co mi vnitrne strasne chybi, se SPOUSTOU konotaci a konsekvenic.
    U nas doma vzdycky byly obrazy s krizem, s Alfou a Omegou... mama byla komunistka a verila a ja ji nenavidel, a mela divnej nos, a velky oci, a byla hrozne krasna... vzdycky jsem chtel takovou zenu, mozna kvuli mame, mozna ne. Jednou za cas to reze jako sklo a ja uz se nechci vyjadrovat co z toho, proc.
    Zavidim Truce jak to mela jednoduche, odejit nekam, kam to neby ani jeji sen. Nenavidim slunce, ne porad ne nadhlavou, bez zim, pouste... mam zimu rad. Vsechno to je ... vsechno je nekde uvnitr, neda se to nijak rozume zduvodnit snad krom sdileni hrozne moc nazoru, a mozna ani ne tech velkych.
    Dostavat pohube a po hube davat za neco, co ma pro me smysl.

    "Ty, kdyz budes stat na hranici a budou te upalovat, budes vedet, kdo jsi. Ty budes dycky zid...."

    Dalsi odstavec z Male bubenice, ktera je vlastne vyzneni pro-Palestinska. Kazdy Izraelec je pro-palestinsky, kdyz by s tim slo zit, myslim, jenomze kdyz stojis na hranici...

    Jak lidi rikaji, ze nenavidi zidy, zadny z nich nikdy zadneho nevidel, z tech, co jsem to slysel rikat, nebo kricet. Hlupaci. Stejne jako vsichni, kdo voli stranu ve velkych sporech. Neverim v nutnost SHOA dik tomuhle panovi bez PPS nebo i s ni. Proto jsem si jej dal do zahlavi a porad, porad jej nesu v hlave od te doby, co o nem vim. Chci si precist jeho basne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: porad mi lezi v hlave.... porad.
    koukam na Munich, je to Spielbergovina, tedy je to kitch jak bitch... porad.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: kde ma PPS-43?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---


    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam