moc hezkej obrazek, bvyrazem i pripomina Cryystall [mmchodem, chodi sem ta holka? nejak jsem ji nevychytal, kdyz jsem jeste pracoval, tak vysmahla smer Praha, snad poprve za asi 5let, a zrovna 2dny pred vystavou, kdy jsem vysival na necem, co nakonec stejne nikdy nikdo nepouzije --- dementi! --- kazdopadne jsem s ni nemel cas ani poradne pokecat... pozdravujte ji, pokud potkate.]
Evelin mmchodem, s tou rychlosti predavani informaci: napise mi v Pa vecer, jestli v Ne prijedu na obed do Olomouce.
Pripadne ve CT vecer [email jsem cet v SO rano] mi napise, ze v SO vecer ma Slunko v Ponorce narozeniny.
Mazets, doufam, ze nebudu takhle dlouho nezamestanej, abych nechapal, ze clovek ma treba i nejakej pracovni a osobni zivot, a nestava se mu uplne bezne, ze se behem 20min je schopen rozhodnout, ze pojede 350km v nahodny den na nahodou akci, kde navic ani nema kde prespat ;\
Zorka to dela taky, byli jsme domluveni, ze dneska se mozna potkame, takze v 10:20 mi prijde zprava, ze v 11:00 mam byt s jejima knizkama pred DAMU, coz bych nestihal, ani kdyz bych nebyl na druhe strane Prahy a to jeste bez knizky...
To je hodne mimosmyslove vnimani, mam dojem, ze typicky zenske, teda, kdyz uz vlastne vsechny moje kamaradky az na vyjimky jsou me ex-milenky a vzhledem k tomu, ze s chlapama skoro nespim, tak nemam skoro zadne duverne kamarady [zadneho, pote co se nasral Prawitz, a ja na nej, ze mi nerek o Baluovi]...
Sofie a Hyena zas delaly to, ze na me zacaly mluvit, jako bych jim poslednich 10min cetl myslenky, takze v pulce vety, bez uvedeni kontextu, k cemu jako se dana myslenka nebo prikaz vztahuje... ;]