Jarda Hutka... uvazuju, ze si jeste jednou necham narust dlouhy vlasy i kdyz zacinam plesatet, co uz nadelam...
Kazdopadne dneska jsem rano sel do galerie a zkoncil jsem v hospode. Klasika, jak za mlada.
Mam v Prase invalidniho sourozence. Typek, je mu 41, stara manicka. Kecali jsme o vsem moznym, dokonce jsem se malem zlamal v pase, kdyz mi vykladal o ruznejch svobodnejch holkach, aka Holky Neurolky, ktery kdy kde soustal, nebo proste jen s nima byl... punkerka ve Spanelskym squattu, co ma na ruce digitalky s casem 11:xx vykerovany v divnejch barvach, ktery rikaj, kdy pro ni prijdou ufoni, akorat neni jasny, keryho dne..
Ten havran na balkone se urcite pohnul, a ted znova... nakonec se ukazalo, ze je z cernyho kovu. Sedeli sme na zahradce v -2 a pili rani pivo, on kouril joity jak ja cigaro. Opravil mi kamna, asi, az se vzpamatuje a da zas dohromady stavby, tak s nim budu makat.... kazdopadne jsem si uvedomil, ze vlasy a vousy jednou pro me byly dulezity, ne pro baleni kund, jak to ted maj kluci s fousama, kery ma kazdej, pac to funguje rychle... proste dlouhy vlasy, kratkej rozum, zejo decka. Dam ti prachy, jen kdyz se umejes a ostrihas.
Vlasy.
Zjistil jsem ze Konvalinka je jeste nevidela, takze o weekendu v jedne holcici posteli, venku kosa a na zdi muzikal od Formana, a pak? Pak at prijde potopa!