JULYZ: stejne kecam, P uz je moc vysoko,zatim jsem u korenu... na strom vzdelani se u Cisca nesplha snadno. Je to proste Cisco Academy, dostanes v podstate vzdelani na tema site, od nemluvnete [kde jsem vicemene ja, trosku umyslne, pac potrebuju systematicke vhledy, ne konkretni prakticke reseni, coz nemam, pac nemam formalne netarske vzdelkani ani jako konicek, takze konfigurace load ballanceru a firewallu... neco umim, ale delat bych to zatim nechtel] to je ono proste
[zajimavy je, ze kdyz mas po skusebce, nabizej relativne drahy kurzy a certifikace bez vazanosti, treba u IBM si je muzes dat taky, ale pak bud nemuzes nejakej cas odejit, nebo to musis zaplatit - ne ze bych se chystal odejit, ale delat si nekde dalsi dluh... to nechces proste]
mmchodem, pokud by mi nekdo chtel delat kolegu:
Dovolim si spam, dalsi sel doAix, Solaris auditu dalsi do Network auditu, snad se nebudete zlobit... tedy, pokud by nekdo chtel delat pro Verizon, z vlastni zkusenosti vim, ze to neni zla prace [i kdyz je to korporacka, ale zadna hruza] - kdyztak do posty pls
[ OFFERING WORKNABÍZÍM PRÁCI: Unix/Linux / Network engineer, ACE [=level3] : Ostrava/Praha / Praha/Ostrava ]